Discutii despre clasa I (partea 3)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Noi am facut otita.
Sunt foarte suparata ca de 1 decembrie , in loc sa ne distram prin oras, noi am fugit la urgente, ca plangea copilul de durere si nu dadeam de nici un doctor la telefon. Asta este. Am primit tratament cu ceclor, nurofen si otis-T.
Am aflat ca vom face si noi serbare, dar inca nu stiu prea multe despre asta.

Cu drag, Mihaela, mami lu' Mihaita (13.10.2000)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mihaela, imi pare tare rau ca sunteti bolnavi. Va doresc sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

ieri am fost la munte... un pic mai sus de lacul vidraru, pe tarnsfagarasan.
era un pic de zapada, copiii s-au jucat si s-au dat pe pantaloni ne-a inghetat nasul... si picioarele, dar ne-am simtit suuuper!

azi dimineata a dus bogdan la scoala un set de globuri rosii (la oferta, 3 lei 12 globuri rosii) si vreo 3 siruri de beteala argintie.

azi aveau un concurs organizat de SensiBlu, trebuia sa duca un desen cu tema 'cum ne ingrijim/ igiena, alimentatie, asa ceva... a pacalit-o pe socrella si i-a facut ea un desen, el l-a colorat... dar azi dim, de dragul globuletelor, a uitat sa si-l ia din masina!

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrb spune:

buna fetelor! eu sunt un pic mai nesimtita azi dar tot citem despre cadouri si ma gandeam de ce e obligatoriu sa-i cumparam permanent cadou lui d-na? oare normal n-ar fi sa fie pt copiii ceea ce face dansa e doar meseria si banuiesc ca-si primeste "prima de craciun" de la stat.dar romanul e tot roman daca nu o mituieste putin pe d-na nu se mai ocupa de copii. regret ca am fost f nepoliticoasa azi dar cred ca , copiii ar trebui sa se bucure mai mult de sarbatori lor li-se cump de 5 lei iar pt d-na de 50lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dcop spune:

Buna seara

de cind n-am mai scris ... vad ca am ajuns la partea a treia...
Ce bine ca faceti serbari, ca vine mosul si la scoala!
La noi vad ca sint foarte in urma cu materia acum sint la 9 la mate si la n la romana, nici vorba de evaluari, dictari sau recapitulari.
In schimb la educatie plastica i-a pus doamna sa deseneze despre "armonia in familie adica cum va bat parintii sau cum se cearta inre ei" iar fimea a desenat o barca cu noi trei zimbind cu flori pe sfoara dintre catarge
Ne-a transmis invatatoarea ca astazi sa-i trimitem nemincati ca merg la biserica sa-i impartaseasca. Si i-a dus...la ora 10 si nici vorba de impartasanie, preotul le-a vorbit despre violenta in familie si s-au intors copiii de la biserica cu o luminare neaprinsa si o brosura despre violenta
Si sa nu uit Doamna ne-a facut si noua o surpriza! Avem televizor si DVD player si ce credeti ca au facut copiii nostrii vineri ? S-au uitat la "Frumoasa si bestia" Ca doar de-aia se duc la scoala, nu? Ce serbare? Ce Mos? Si sa mai iau si vreun cadou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Fetelor, inseamna ca eu tb sa fiu fericita, la Dani se face si serbare (si fiecare copil are un rol), vine si Mosul, au ajuns la cifra 8 si R! Si da, d-na noastra chiar merita un cadou. E drept ca suma stransa e simbolica si inca nu stim ce luam, dar macar la noi parintii sunt foarte multumiti!
Mihaita, sa treaca otita.
la mamici si bobocei si succes la evaluari si teste.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bogalina spune:

buna fetelor!sunt o mamica de la clubul scutecelor,am tras cu ochiul la discutiile voastre despre clasa I si am vazut ca sunteti in pana de idei cu privire la costumatia pt serbare,ma refer la costumul national.Si noi trebuie sa ne imbracam la gradi asa ca o sa va dezvalui eu ce o sa improvizez,daca imi permiteti bineinteles!M-am gandit asa:o pereche de pantaloni albi(cine are,cine nu,alta culoare si sa va zic de ce:m-am gandit sa fac ceva de genul ca o fusta mai lunga, taiata in lateral,in ambele parti pe care o sa o pun peste pantaloni),o camasa alba cu maneci largi stranse la capat cu un snur rosu si la gat la fel,un brau rosu facut tot dintr-un satin sau ce voi gasi.Cam asta e.Ah,sa nu uit,daca gasesc la mercerie o bordura sau nu stiu cum sa-i zic ,cu motiv national(ar fi nemaipomenit)l-as trage la fusta in parti si la camasa la gat si la maini.o sa va zic daca gasesc.Sper ca nu va suparati pe mine ca am dat buzna.Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Mmi - Mihaela, insanatosire grabnica baiatului! Andrei al meu, care e un sensibil , otita inca nu a facut. Asta din ce se mai declanseaza si ea? se ia pur si simplu virusul din aer?

Am primit si noi rol la serbare, e cel de-al 3 -lea pitic al lui mos Craciun (sunt 4 in total). Trebuie sa-i facem un fel de traistutza piticului.

Referitor la biserica ne-a spus si noua ca intr-o zi trebuie sa-l trimitem nemancat la scoala, ca ii duce la impartasit.

Suntem la litera i si la adunarea cu 3.

Melina

Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.

Mergi la inceput

Mergi la inceput