PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Sabana, eu merg pe principiul ca Luca are nevoie de 2 parinti odihniti, linistiti, relaxati pe cat se poate, care sa fie veseli cu el, optimisti si plini de energie. Asa ca nu ezitam cand putem iesi undeva numai noi doi sau sa plecam cateva zile, daca ramane buni cu el. Cand ne intoarcem suntem ca noi pentru el.
In plus, eu mai am si fixul ca nu vreau sa uit sa fiu femeie pt sotul meu, asa ca ma tin de masaj, manichiura, coafor, miscare si intretinere....fara insa sa imi neglijez copilul, adica jonglez cat pot cu timpul. De-asta nu ma simt vinovata ca plec la munte. Ca mi-e dor de el am zis-o deja, dar cred ca e benefic sa avem fiecare activitatile lui separate uneori.
Poate asta te ajuta sa te educi si tu, mai ales daca ai 2 bunice dornice sa te ajute.

Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)

http://community.webshots.com/user/Cristina_Ioana

uf cum sa fac sa ma educ si eu ca pe soacramea nu suport sa o vad pe langa mine dar pe langa copil mai ales ca mi-a demonstrat ca nu stie nika de copii si nici nu isi da interesul sa invete ceva si mama e tare cicalitoare, ii da la copil de papa ce eu ii spun ca nu are voie si face inadins exact la ce ii spun sa nu ii dea (fruttyfresh, cola, caramele, seminte).Plus cand vine pe aici ma zapaceste de cap.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Cristina distractie placuta si zapada excelenta!

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

emiliapop, nu stiu daca se mai pot educa, cam greu; mai bine te lipsesti; e grau, adevarat fara nici un sprijin, dar decat cu nervi sau stres...mai ales ca o sa vina si bb2;gandeste-te la babee si la multe mamici de piersicute care n-au nici un ajutor, sa stii ca mie imi ridica moralul;
cristina ioana,
anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina_butnaru spune:

Buna fetele,

Azi am intrat mai cu intarziere, ca am fost cu bebeul meu la cresa sa-l sarbatorim de Sf. Andrei.

La multi ani! tuturor Andreelor si Andreilor, sa fiti sanatosi!

doniro si Cristina_Ioana, multumesc pentru urarile de bun venit in club.

Cristina_Ioana, te invidiez, vreau si eu la munte, in doi. Distractie placuta! Noi o sa plecam in Austria, dar pe 5 februarie, tot in doi. Dar pana atunci mi se lungesc urechile.

Babee, felicitari pentru baietel!

Mama lui Razvan

http://b2.lilypie.com/zYR9p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

multumesc fetelor .cristinico,ioana sarumana
la multi ani si din partea noastra sarbatoritzilor! am facut si io un tort,care trebuia sa l fac de ziua mea dar nu am apucat,si mi am dat seama ca nu mai am cont pe flick cum pana mea ii zice .
asa ca va trimit in gand asa la fiecare cate o feliutza. si noi sarbatorim in doi azi ca e si sotu Andrei .
babee felicitari ptr bebe baiat,sa fie sanatos
katik am vazut fulgutza,o dulceatza
va pup ca mai am niste shoppinguri de facut.

un week end placut tuturormami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Cristinica bravo harnicutso! Distractie maxima la munte si vreme frumoasa!
Andreea multumim de tort, fooarte bun!
La multi ani si sotului!
Babee,ai intr-adevar doi copii foarte frumosi!
Sabina as vrea sa te intreb ceva dar nu pot pe forum, poti sa imi dai o adresa de email pe PM, te rog?
Mercic tare mult

Si eu am trebaluit azi, am facut curat mancare si niste salate pentru diseara. Pitica mea a fost draguta ca m-a lasat sa-mi fac treaba si a dormit mult!
Weekend placut tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Andreea si Andrei : La multi ani!Va aveti o zi frumoasa si sa fiti sanatosi!
La multi ani tuturor nascuti ieri si azi, si binenteles celor cu numele de Andrei!
Sabana;ma bucur ca sunteti mai bine!
Cristina:Sa ai pirtie liberaaaaaaaa...ssa fitit fericiti!
Gabi:bine-ai venit!
Anasia:mai da esti super tare cu retetele alea!
Muuh:ma bucur ca ai revenit!
BAbee: sa-ti traiasca feciorul!Sa fiti sanatosi cu totii!
Larissa:ziceau fetele de diverse patuturi..sau divesre protectii..cauta pe net.
Noi am fost ieri la vaccin....e bine deocamdata..doar nitel cam marait si figurant!Sa dea domnul sa fie bine!
Eu ma simt cam naspa...am o durere cumplita de cap..n-am avut in viata mea asa!Nu stiu ce-o fi!Vad ca cedeaza un pic la nurofen..dar nu ma tine mult...nici nu pot sa intorc capul!
In fine pupici la toata lumea!

Revin sa mai citesc din urma..si vad pozicile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Babee:ai poze mai recente?ca nu le vad?
Mada:ce faceti voi acolo?!iar ati racit?!Of..doamne....poate ajungi la medic..pupici
Sanatate la toata lumea...
Parca mai trebuia sa-i scriu cuiva...am uitat..
Revin..
Bey..da voi gata ati intrat in weekend de nu mai scrie nimeni pe-aicea?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

crissa, sa dea Domnul sa nu aveti nimic de la vaccin!
noua ne-a cazut semnalul la cablu si lumina, bine ca au revenit;
retetele doar le copii si le pun aici;
Bulgarasi din branza de vaci si cartofi la cuptor
250 g cartofi, 100 g branza de vaci, 30 g faina, 50 ml lapte, 1 ou, 1 lingura unt sau margarina, 1 felie cascaval, sare
Cureti cartofii, ii tai si ii pui la fiert. Dupa ce s-au racit, ii treci prin masina de tocat sau ii pasezi si adaugi branza de vaci, galbenusul si putina sare. Separat, oparesti faina cu lapte si adaugi impreuna cu albusul batut spuma in amestecul de cartofi. Framanti bine pana obtii o compozitie omogena, apoi formezi sfere mici pe care le asezi intr-o tava unsa cu unt si le dai la cuptor pentru 10 minute. Sunt bune cu sos tomat sau cu verdeata pe deasupra. Cand sunt gata, presari cascavalul ras.
pota mare la pitici!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Crissa am postat aseara si am pus poze cu toti 3.Cred ca pe la pagina 2 gasesti.

Doamna C parca tu ma intrebai cu cine las copiii.Ieri a stat tata cu Rebecca, Phillip era la gradinita.Iar cand au mai stat era pe timpul cand a stat mama aici o luna.Si atat, in rest iesim amandoi cu ei.Distractie placuta la munte!

Si eu fac la fel, am grija de mine in primul rand pentru mine, apoi pentru sot si pentru copii.Si ai mei au nevoie de mine sa ma simta cu moralul sus, sa fiu odihnita si apta sa le fac fata.Duminica am fost doar la coafor si pedichiura-in Ungaria- si eram parca alt om.Bazul meu sunt unghiile, mi se par cea mai importanta carte de vizita pentru o femeie, asa ca am grija de ele ca de altceva.Rar mi se intampla sa stau cu ele aiurea, musai sa fie puse la punct.

Legat de sporturi si de altele, fiecare mama decide cum e mai bine pentru copilul ei.Logic daca mie nu mi s-a parut ceva bun nu e ceva general valabil...

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput