PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La multi ani tuturor celor ce poarta numele SF.Andrei

Ca tot vorbeam de sporturi, si dansul sportiv mi se pare minunat dar trebuie sa simti muzica ca sa te poti misca.Daca le-ar placea...de ce nu.
Acum ce sa zic, ce ne place noua poate nu intra pe lista lor de preferinte, o sa vedem cum invartim situatia in asa fel ca in timp sa nu aibe repercursiuni asupra sanatatii lor ceea ce aleg.Mi-amintesc de o verisoara care ii programase copilului timpul pana la hat ani cu pian, limbi straine, pictura etc si copilul nu e in stare sa faca nimic pentru ca ba nu i se potrivesc, ba e antitalent, ba...asta e.Asa ca noi am hotarat ca o sa le spunem, aratam si ei sa aleaga.Phillip de exemplu are o latura sensibila,ii plac decoratiunile, sa ma ajute sa gatesc, sa bibileaasca prajituri...Si vom face ce vom putea, vom completa si cu un sport ca sa fie armonie si cam atat.

Legat de patut eu nu am avut probleme.Patutul de lemn a trecut de la unul la altul, dar fara incidente.Si apoi cand au dormit in patuturi de copii la fel fara probleme.Dar mie una mi s-au parut mult mai bune patuturile de lemn(cu gratii) decat cele gen Graco, Chicco.Noi am avut un Graco pe care l-am vandut apoi, acum un Chicco pe care l-am lasat in Ro-sunt doar patuturi temporare.
Si apropo de paturi..am vazut ieri la Stokke un patut....

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi1 spune:

LA MULTI ANI! ANDREELOR SI ANDREEILOR

Gabi mamica lui Rares(18.08.06)

http://s239.photobucket.com/albums/ff61/gabi77/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by martta

La multi ani Andreea& Andrei!
Genie, sa-ti traiasca sotul din dotare!

Babee: felicitari pt baietel!
Larissa&Emilia: eu zic sa va linistiti un pic...din moment ce au invatat sa sara, au si tehnica pe masura, nu se-arunca drept in cap! La mine, Vlad sarea din patut. Se ridica cu ajutorul mainilor si impingandu cu picioarele, apoi punea un picior peste patut si, tinandu-se cu manutele, se lasa usor jos...La mine, solutia salvatoare a fost ca patutul, de la Neonato, avea si usa(cu fermoar)...Asa ca, daca a vazut ca i-am deschis usa, tentatia de a sari a scazut considerabil. Ca si Katik, si eu am folosit patutul pana la 3 ani.

In dimineata asta plecam la si noi la munte. Ca de obicei, in formula completa! Asadar, pe mine ma gasiti la partia de sanius!

Va pup!

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze

martta sar'mana ptr. sfaturi.
petrecere frumoasa la munte pe partie, ce as merge si eu dar alex parca e si mai rau, e mucios de nu se poate si tuseste de m-a inebunit aseara, s-a sculat din ora in ora, si am folosit din plin aspiratorul de prins muci.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Muuh

Babee de acord cu tine la sporturile enumerate doar ca eu pun ski-ul pe primul loc. Cum spuneam patinajul nu va fi o prioritate dar multumesc oricum de informatii.
Sabina uff am citit atent prin ce ai trecut cu Alex. Bine ca sunteti mai bine, sanatate multa ii doresc.
emilia si voua la fel.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

In legatura cu sporturile, eu de abia astept sa il invat sa patineze ca eu patinez de la 3 ani si am facut performanta si la artistic si la viteza. Pentru mine asta-i sportul preferat, dupa vine ski-ul in care m-a initiat sotul.

Miruna multumim.

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by katik

andreelor si andreilor!!!!
emilia, sar'na!!!!cum sunteti?
babee, multumesc! vazut cofetarul si piersicutza zglobie!!!!o minune de copilutzi!!!
martta, spor la treaba acolo pe pirtie!!!
sabina, pina la urma rochita am cumparat-o de la un magazin de mirese si nici nu a fost scumpa 50ron.
ne-a mai ramas de fabricat o coronitza din beteala ceva si gata costumatia.deocamdata ne luptam cu ea sa n-o imbrace in fiecare zi

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

kati multumim de intrebare , pai muciosi tare, ametiti, tusim zdarvan,ochi rosii, nu prea papam mai nimik si acum l-a luat somnul si nu stiu daca ii e rau sau somn.
Of oare cat o mai dura ca duminica facem o saptamana.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

emilia, multa sanatate la puiutz!
si noi de ieri cu multi muci, tusit cit incape, asta dupa ce tocmai isi revenise frumos, fara antibiotice. am continuat cu tratamentul, o sa sun pediatra dupa-masa sa vad ce zice, ca tare nu m-as duce la dispensar, sa mai luam alte tulpini de pe acolo. drept urmare am avut si noi citeva pauze azi-noape iar la 7 oricum trezirea sa-i trimit pe cei doi mari (kriszti si sotul) la servici. acusika il parcahez, dar parca vad ca n-o sa doarma mai mult de o ora o ora si jumatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Neata,

La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Andrei si Andreea.

Am avut o noapte groaznica. Imi pica ochii in gura. Mi-a tinut concert de la 3 la 5. S-a enervat ca am schimbat-o, era uda fleasca.

Legat de sporturi. Eu raman clar la patinaj. Mi eimi pare rau, ca nu am putut face de performanta, ai mei nu au fost de acord, na pe vremea lui Ceasca nu erau asa conditii, cum de altfel nici acum nu sunt. Nu o voi da sa faca de performanta, dar sa se suie pe patine nu e rau. Si eu mi-am terminat genunchii pe gheata, dar am avut o adolescenta super pe patinoarul din Floreasca, ma leaga multe amintiri de el.

Cinste fetelor, care isi pot lasa copii acasa. Noi amandoi trebuie sa ne mai educam in privinta asta.

Miruna pupici la cel mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piersicutze spune:

Legat de schiuri nu cred ca ma mai sui in viata mea pe ele. Sotul a avut o tentativa sa ma initieze. M-a dus pe partia de copii de la Poiana. Mi-a placut, dar la un moment dat, cand urcam cu chestia aia de te prinzi de ea, mi s-a parut mie ca am ceva in fata. M-am panicat, am trecut nu stiu cum de o parte, m-am dezechilibrat, silviu era in fata, a dat drumul la minunea aia, care a ricosat fix in capul meu. De atunci nu prea imi mai trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Sabana, eu merg pe principiul ca Luca are nevoie de 2 parinti odihniti, linistiti, relaxati pe cat se poate, care sa fie veseli cu el, optimisti si plini de energie. Asa ca nu ezitam cand putem iesi undeva numai noi doi sau sa plecam cateva zile, daca ramane buni cu el. Cand ne intoarcem suntem ca noi pentru el.
In plus, eu mai am si fixul ca nu vreau sa uit sa fiu femeie pt sotul meu, asa ca ma tin de masaj, manichiura, coafor, miscare si intretinere....fara insa sa imi neglijez copilul, adica jonglez cat pot cu timpul. De-asta nu ma simt vinovata ca plec la munte. Ca mi-e dor de el am zis-o deja, dar cred ca e benefic sa avem fiecare activitatile lui separate uneori.
Poate asta te ajuta sa te educi si tu, mai ales daca ai 2 bunice dornice sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Fetelor, ca o furnica ce ma aflu, am facut mancarea, am fost si o tura prin parc la joaca, am culcat copilu' si o s-o luam si noi usurel spre munte ca a venit buni mi-am luat pijamaua secsi cu mine
Va pup, va doresc un wd excelent si ne auzim luni!

Mergi la inceput