PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Anasia am salivat la bulgarei, am tot ce trebuie asa ca fac in seara asta!Multam

-----------------------------

Gabriela, Phillip si Rebecca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Babee si eu ca si tine cu unghiile. In ziua in care am nascut am avut o singura grija, ca ratez programarea la manichiura. eu mai am un fix si cu epilatul si tratament la ten dar e mai mic decat cel cu unghiile.
Sabina daca simti ca 24/24 7/7 cu Alex sunt ceea ce iti doresti nu trebuie sa te educi. Eu recunosc sincer ca 22/24 cu Alexei si doua pentru mine este ideal iar din cand in cand chiar o saptamana.

La Multi Ani pentru toti cei ce astazi au serbat onomastica!!!

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

va invit la www.flickr.com/photos/9544071@N07/2076634612/" target="_blank">o feliutza de tort,facut la repezeala dar merge
ps: arata mai bine in poza decat in realitate mami si cu Ari(4 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Uram si noi "La multi ani!" (asta zic eu, ca Daria zice doar "ani") sarbatoritilor de azi.
Cristina, eu am tot vrut sa iti fac azi o urare, dar nu am reusit la timp si probabil in timp ce scriu eu mesajul asta se intampla ceea ce vroiam sa iti urez (ziceai tu ceva de o lenjerie secsi...); deci iti urez sa ai un week-end plin de zapada, relaxare si peste o luna si o saptamana (cam atunci incep semnele de intrebare), sa ne dai marea veste cum ca week-endul asta a fost unul productiv... Am fost destul de subtila??? SA FIE CU OCHI !!!!!!!!!!! Na!
Fetelor, am un stres mare ca bb2 vrea afara mai repede de termen (9ian); ma omoara contractiile. Nu dor, nu sunt regulate, le-am avut si la Daria si tot la 42 de sapt am nascut-o, dar de data asta parca am asa un feeling ca nu trec anu' "nenascuta"...
In fine, om vedea. Acu' va las, ca m-am tampit de tot si ma uit la finala de la "Dansez pt tine"...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by andreea25

va invit la www.flickr.com/photos/9544071@N07/2076634612/" target="_blank">o feliutza de tort,facut la repezeala dar merge
ps: arata mai bine in poza decat in realitate

mami si cu Ari(4 august 2006)

Andreea, m-am uitat la cateva poze si vroiam sa iti zic ca m-au impresionat ochisorii piticei tale. Sunt atat de expresivi, limpezi si nevinovati. Stiu ca asa sunt copiii, dar a ta parca e mai ceva...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si cu Victor Mihai

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!
andreea25,yam-yam,cred ca e foarte bun tortul
Babee,felicitari pentru baietel.Te admir pentru faptul ca desi nu ai un ajutor constant in cresterea copiilor, te descurci de minune
Mada_mxm ,sper ca sunteti mai bine.Ma gandesc la voi
Anasia,chiar mi se pare super reteta asta si am de gand sa ii fac si piticului meu cat mai curand
Cristina_Ioana,vreme buna si distractie maxima!Imi place ca ai grija de sufletelul tau.Am inteles ca a ramas cu bunica.Tu o rogi sa ramana sau se ofera ea?Ca mie,de exemplu mi-e cam jena sa o rog prea des sa stea cu Alex,ca ar foi-o nu gluma.Oricum nici cu Luca nu mi-e rusine ,ca din ce povestesti e activ,nu gluma.Oricum ,ma bucur ca reusesti sa iesi destul de mult.Iulia @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

julax iti raspund eu pana vine Cristina - s-a oferit bunica. Ele doua au o relatie ok si nu e problema sa stea Luca cu bunica chiar si cand o roaga Cristina.
emilia, Babee cand aveti DPN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

doniro, simti tu ca o sa aveti o surpriza anul acesta?
ma bucur ca va place reteta, am sa mai caut;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

quote:
Originally posted by Muuh

julax iti raspund eu pana vine Cristina - s-a oferit bunica. Ele doua au o relatie ok si nu e problema sa stea Luca cu bunica chiar si cand o roaga Cristina.
emilia, Babee cand aveti DPN?

La mine DPN este 17 februarie dar cum spune si Doniro la sarcina asta mai simt din cand in cand ca se strange burtica, poate or fi contractii si doctora cica fetele stau mai putin dar m-as mira sa iasa mai repede ca pe Alex l-am nascut la aproape 42 de sapt.provocat deci le cam place la mine in burtic.
Poate doar sa contribuie alergatul dupa si ridicatul lui Alex sa iasa fata mai repede , dar nu mai repede decat ar trebui.

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Anasia parca tu ai dat o reteta de papanasi?
Ca am visat azinoapte ca papam papanasi din aia fierti si cu smantana si am ramas cu .

emilia cu Anastasia si Alexandru Paul(16.08.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput