Strumfi de iulie-august 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

LA MULTI ANI pentru toti bebicii, mamicile si taticii cu numele de Andrei / Andreea. Multa sanatate va dorim!
Sarbatorim si noi o Andreeutza dragalasa si scumpa foc.

Pentru cei care lucreaza in vanzari, am primit pe mail un banc tare de tot:
ANUNT!!
"angajam vanzatoare".
Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si-o prelucreaza "fata draga noi nu zicem NU la clienti chiar daca nu avem produsul in stoc.... ii aburim, ii amanam".
Zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean:
- manusi aveti?
V: pai, sigur... de care sa fie? de piele? tricotate?
- de piele, normale
V: cu un deget, cu 2 cu 5?
- normale, cu 5.
V: albe, rosii, verzi?
- negre, normale.
V: le purtati la palton sau la jacheta?
- la palton, ca vine iarna
V: domnule eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza.
Pleaca omul fericit ca-l bagase cineva in seama, cand sa iasa pe usa intra val-vartej unul hiper-furios c-un colac de buda intr-o mana si c-o placa de faianta in cealalta:
- Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, curu' ti l-am aratat ieri - ACUMA, IMI DAI HARTIE IGIENICA????

Xela, mamica de Andreea (11.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

quote:
Originally posted by Anya20

samadhi, multumesc pentru cuvintele frumoase

diane, anto, oana, simo, ...nu ma intelegeti gresit, nu ma supar ca se repeta anumite lucruri. oricand e bine sa reluam aceste idei. am fost amuzata oarecum de faptul ca s-au prezentat ca si cand ar fi fost in premiera pe aici.

Anya intentia mea nu a fost nici pe departe sa postez ce am auzit la TV , ca fiind o "premiera". ba dimpotriva, cand am auzit ce spuneau m=am gandit la tine si la ceea ce tu sustii privind diversificarea! sa stii ca am inceput sa urmaresc cu interes ce ziceau in momentul in care au sustinut sus si tare ca "nu exista lapte de mama prost" si ca diversificarea trebuie inceputa cat mai tarziu! si primul meu gand a fost la tine si la ceea ce susti tu! nu zic asta ca sa ma disculp ci pt ca asa am gandit. n-am postat chestia aia pt ca sunt io mai cu motz, ci pt ca am zis ca nu strica sa mai apara odata pe forum , ca sa nu mai fie mam
ici care dadeau lapte de vaca si alte minuni la 2 luni. asta a fost intentia mea si n=am avut nici o clipa intentia sa-ti "subminez autoritatea".hehehhe. eu am mare incredere in ce spui si chiar asteptam sa=i dau in cap socrelei cu ce am auzit la TV si sa=-i zic"uite ca nu sunt io nebuna si ceea ce m=-au sfatuit doctoritele de pe forum e bine". nu ca m=ar interesa parerea ei , dar am avut o satisfactie in plus!
*********si daca nu esti de acord cu ce au zis aia, TE ROG, spune-ne, chiar daca e pt a 1000-a oara! ******** ca poate asa imi intra si mie la cap, ca am mari emotii cu diversificarea asta.pupici

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

astazi e prima aniversare a minunii mele: Andrei. nici nu-mi vine sa cred. nu stiu cum sunteti voi insa mie nici acu dupa 4 luni nu-mi vine sa cred ca am bebe !
in alta ordine de idei ma bucur sa vad ca mai sunt mamici la 1 bebe trecute de 30. imi aduc aminte ca la ASPIRANTE eram cam singurica trecuta de pragu de 30 de unitatzi!

*mihaela*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

va dau si eu binete doamnelor!

si se pare ca azi bem, nu gluma!
ar fi bine sa nu fim singure pe-acasa ca nu de alta, bebelusii sa nu-si faca de cap cu asa mame petrecarete

urez si eu bun venit celor mai recente mamici din club Camelia si flufy. Camelia eu una am citit despre problema ta cu soacra, copilul si varsatul de vant, dar nu as sti sa-ti raspund .... las persoanele de specialitate, poate alina.a sau poate Anya20 daca intra.

Si inchei primul mesaj de azi urand si daruri multe tuturor Andreelor/Andreilor... Nico pe Andra o sarbatoriti tot azi? Daca da, si Andrei tale si a celorlalte mamici.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by xela_07

LA MULTI ANI pentru toti bebicii, mamicile si taticii cu numele de Andrei / Andreea. Multa sanatate va dorim!
Sarbatorim si noi o Andreeutza dragalasa si scumpa foc.

Pentru cei care lucreaza in vanzari, am primit pe mail un banc tare de tot:
ANUNT!!
"angajam vanzatoare".
Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si-o prelucreaza "fata draga noi nu zicem NU la clienti chiar daca nu avem produsul in stoc.... ii aburim, ii amanam".
Zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean:
- manusi aveti?
V: pai, sigur... de care sa fie? de piele? tricotate?
- de piele, normale
V: cu un deget, cu 2 cu 5?
- normale, cu 5.
V: albe, rosii, verzi?
- negre, normale.
V: le purtati la palton sau la jacheta?
- la palton, ca vine iarna
V: domnule eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza.
Pleaca omul fericit ca-l bagase cineva in seama, cand sa iasa pe usa intra val-vartej unul hiper-furios c-un colac de buda intr-o mana si c-o placa de faianta in cealalta:
- Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, curu' ti l-am aratat ieri - ACUMA, IMI DAI HARTIE IGIENICA????

Xela, mamica de Andreea (11.08.07)

si Andreutzei mamica Xela; si fain ca ai zis bancul; ne-am dat seama asa ca incepe weekendul si daca e weekend bancuri sa fie, cum ar zice Valen

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

"LA MULTI ANI!" tuturor celor care poarta numele Andreea si Andrei!
lia unde e tortul?

vreau si eu un sfat: andra primeste san plus formula (milupa) cand consider ca nu s-a saturat. cred ca nu e cea mai fericita combinatie ca o doare tare burtica si are multe gaze. ii dau sab simplex dar tare plange pitica. san ii dau la cerere, formula de 2-3 ori pe zi. ar trebui sa schimb formula sau sa avem rabdare?

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

LA MULTI ANI!!PENTRU TOTI CU NUMELE ANDREI SI ANDREEA.

Oana,mami de bebe Aaron(21.07.07)si Iosua(5.10.2005)

http://www.flickr.com/photos/14066329@N04/

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

LA MULTI ANI! Tuturor mamicilor, stumfilor si de ce nu, taticilor care poarta numele Sfantului Andrei!

Un La multi ani! special Andreei Lia!

Multumim pentru cafea, tort si ce s-a mai dat bun pe aici!

Luna, nu fii suparata, vino la noi, ca iti simtim lipsa!

Anya

flufy, bine ai venit!

Nico, nu stiu ce sa zic, eu cand i-am dat formula (PreNan) a mea n-a avut nimic. E adevarat, ii dadeam doar o data pe zi si destul de putin, tot asa, dupa san. Poate stiu fetele sa-ti spuna. A! Eu ii puneam Sab Simplex in apa cu care preparam laptele si nu mai facea spuma deloc. Poate o ajuta asta. fetita ta sa-i treaca durerile de burtica.

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna dimineata si de la noi!

La multi ani, sa traiti cu numele toti bebicii si mamicile Andrei/Andreea!
Pe aceasta cale multumesc si eu de urari! si luati si de la mine chiar daca e mai dimineata :

Revin ca s-a trezit copchilul!..

Andicu mami de Filip(27iunie 2007)
www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=166" target="_blank">Un vot pt bebe Filip Gabriel
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Hello!

LA MULTI ANI piticilor si mamicilor cu numele Andreea si Andrei Sa nu cinstiti prea mult si sa ne dati si noua niste tort virtual sau

Anya ici pt vot. Despre ochisorii Lorinutei... ehe, cat am admirat eu ochisorii Anyei in sarcina, poate s-a prins ceva , desi culoarea li se schimba spre verde.
Simo

Mihaela nici mie nu-mi vine sa cred uneori cat de repede trece timpul. Acusica facem si noi 5 luni si trecem de la stadiul la

Camelia incearca sa o tii deoparte pe socrela macar cateva zile, desi nici nu stiu daca e vreun pericol. La capitolul asta sunt varza.

Lavi - fericita deLorina Maria (5 iulie 2007)

Mergi la inceput