Strumfi de iulie-august 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Doar sa va zic ca sunt si eu pe aici dar cazuta rau in butoi... Imi revin eu pana maine.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Si eu tot pe aici, la documentare.....

Cica Matei al meu ar avea fimoza si de la asta i se trage infectia urinara. Acum citesc tot ce prind despre subiect. Am fost la spital ieri si un doctor l-a taiat putin ca sa se decaloteze putica. Acum insa am vazut imagini cu normal vs fimoza si puttzica lui arata ormal, nici urma de fimoza, si mai ales nu are nici unul dinte simptome. Sunt tare suparata si nu stiu ce sa mai cred!

fianna Matthew Peter (01.08.2007)
A WORLD WONDER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata, mamici si bebeici! La multi ani celor care se numesc Andrei sau Andreea (si mie! ), sa fim cu totii fericiti si sanatosi, sa avem parte de nopti luuuungi de somn, la orice varsta.

Diana, stiu ca si cetatenia romana e importanta pentru Victor, dar mie-mi vine sa va felicit mai degraba pentru noaptea aceea dormita cap-coada. La tot mai multe in felul asta!
flufy, bun venit tie si Vanessei!
Lunitzo, ia scoate nasul in fatza sa scuturam noi melancolia de pe tine! Uite, de ziua mea imi proopun sa te imbat cu sampanie si sa te indop cu tort si cu cate bunatati s-or mai gasi prin lumea virtuala. Adelise e bine, cum se simte acum cu cerealele in laptic?
fianna, sper sa treceti usor peste toate problemele astea. Pupici lui Matei, sa se faca repede bine!

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani si sa traiti cu numele pentru cei care se numesc Andreea/Andrei!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

alexi22, da, am mai fost de 3 ori, am stat ceva timp si nu m-as mai fi intors

Luna pai chiar am intrebat de tine si tu ce faci? Iesi repede din butoi si hai la plimbare sau la shopping sa iti revina buna dispozitie.

Noi am avut o noapte agitata si acum mor de somn iar gaza e in forma, n-are ea treaba cu dormitul.

Va doresc o zi senina (macar in suflet daca vremea nu e).

"Exista o infinitate de moduri prin care poti dovedi ca esti prost. E greu sa le eviti pe toate."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

buna dimineata
vreau si eu sa urez LA MULTI ANI celor ce se sarbatoresc astazi sa aveti o zi grozava
si va rog sa nu ma ocoliti cu raspunsul referitor la varsatul de vant

David Christian
nunta noastra

www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

e de la mine azi.Si tort si fripturi si placinte ..
Ne sarbatorim.e primul tort al lui Andrei.Vom avea si musafiri dar mai pe seara . Toti sunteti invitatii nostri.

Multumim de urari.
Andrei si Andreea.

draga Andreea Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Tot singura cu amindoi baietii acasa. Vlad e mai bine,n-a mai facut febra noaptea.
Andrei a adormit si eu pot bea cu voi si citi din urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Tuturor Andrei/Andreea, strumfici, mamici si tatici!

Azi nu va dau cafea, incepem ziua cu sampania de la Lia

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

la multi ani andrei si andreea care va sarbatoriti azi!

alina mamica bulinei Elisa (20 iunie 2007)

Mergi la inceput