Strumfi de iulie-august 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

karligutza dar andra vine de la alexandra deci noi nu dam azi sampanie.
si mie mi-a placut bancul

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

quote:
Originally posted by diane_dun
Nico, nu stiu ce sa zic, eu cand i-am dat formula (PreNan) a mea n-a avut nimic. E adevarat, ii dadeam doar o data pe zi si destul de putin, tot asa, dupa san. Poate stiu fetele sa-ti spuna. A! Eu ii puneam Sab Simplex in apa cu care preparam laptele si nu mai facea spuma deloc. Poate o ajuta asta. fetita ta sa-i treaca durerile de burtica.

multumesc frumos. asi fi vrut si eu nan dar ne era la farmacie cand am avut noi nevoie si acum parca nu imi vine sa-l mai schimb. sper sa renuntam rapid la formula

nico, mami de Andra 09.08.2007 si Alex 21.07.2003
www.flickr.com/photos/9282960@N06/" target="_blank"> poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Stiu ca sunt multi Andrei si Andree mici pe-aici care nu pot multumi, asa ca ma inghesui tot eu, poama batrana de acum sa multumesc tuturor pentru urari si sa mai torn un rand de sampanie la toata lumea. Dau si muzica mai tare si ma pregatesc de desfacut cadouri-surpriza: . La tort inca se lucreaza , am sa zoresc un pic bucatarii ca am un forum plin de mamici care trebuie indulcite, nu?

Andreea_C
, !

Lia si Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diane_dun spune:

De Sf Andrei mi-ar placea sa primesc... o steluta de la DC! Chiar daca nu ma cheama Andreea. Se poate?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!

Mami de Dani (1 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by diane_dun

De Sf Andrei mi-ar placea sa primesc... o steluta de la DC! Chiar daca nu ma cheama Andreea. Se poate?

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=16" target="_blank">Votati frumoasele si simpaticele mamicideiulaug2007!

cum sa nu se poata? mai scrie 6 mesaje si ai steluta

vrei sa o folosesti de craciun sa o pui in varful bradului?

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

Mergi la inceput

Apropo de , sotul meu s-a apucat deja sa adune muzica de sarbatori, ca doar e primul Craciun al lui Dani, nu?

Aylin, am tot uitat, dar iti multumesc acum pt ca te-ai oferit sa-mi spui de crema aia pt cojitele din cap! Da-mi si mie, te rog, cand ai timp, un PM, poate am noroc sa gasesc si farmacie cu laborator si substante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

TUTUROR STRUMFILOR CU NUMELE ANDREI SAU ANDREEA []DAR SI MAMICILOR SAU TATICILOR CE POARTA ACEST NUME!!!!!

Vreau sa va spun ca imi sunteti dragi toate, ca iubesc toti copilasii din clubul nostru si le doresc tot binele din lume!

Mihai(3 luni jumate)si mami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Simo78

vrei sa o folosesti de craciun sa o pui in varful bradului?

Simo mami de Matei Hisham
It's a cruel and random world, but the chaos is all so beautiful.

uite la asta nu m-am gandit, dar e o idee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dsteluta91 spune:

neata si de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia1 spune:

probabil ca nu poate sa il transmita socrela, dar stiti si voi cum este, cand ai un pui mic incerci sa-l tii departe de toate relele
am sa astept sa intre anya poate imi spune ce si cum
vorbeati acum cateva zile de diversificare, cu toate ca avem 4 luni jumate si bem formula (san n-am mai avut dupa 3 saptamaini datorita soacrei ) eu nu ma grabesc deloc cu diversificare, care oricum mi se pare o nebunie, am inceput doar sa-i dau cereale, suntem la stadiul de o lingurita cereale si 5 de lapte..o fii bine, o fii rau, nu stiu, am zis ca poate il mai ajuta si la reflux, nu exista masa, doar cea de seara, la care sa nu dea afara

David Christian
nunta noastra

www.flickr.com/photos/kkamy/" target="_blank">puiul meu

Mergi la inceput