Piticlontzi de iulie-august 2004 (240)
Raspunsuri - Pagina 8
szivarvany spune:
Ioana, ce furmosi sunteti !!! Da` ce bine ii sta Mariei cu rosu, e o frumoasa si o dulce si va frange muuulte inimi
Io va arat ce a facut Giulia in loc de nani, asta dupa 3 ore de umblat pe afara pe frig. Dar pt ce sa doarma ?!...
arta
Edit: am fost in plimbari sa gasim cadou pt fete si baieti la gradi; pt fete am vazut set de printesat si pt baieti un pistol misto cu bile sau set de scule ... sa vedem ce voteaza mamicile certarete Daca ar fi dupa mine, luam la toata trupa chitara, am vazut cu 13 lei super faina dar nu vreau sa fiu linsata este si vioara cu 18 lei, ce mai, Giulia a promis ca va fi buna tot anul doar sa mai adaugam in scrisoarea pt Mosh
Adevarul e ca si eu as cumpara toate jucariile dp Terra atat de faine sunt
Daria & GIULIA(2004 08 16)
cristalina spune:
La multi ani romani si romancutze de pe oriunde v-ati afla!
Noi ne apucam sa facem bradul. M-am gandit io asa cu creierul meu obosit ca ar fi frumos sa avem toata luna bradul impodobit...:))
O luna decembrie frumoasa va uram tuturor!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
pako spune:
m-ati intrebat de sanatate....fac naveta la bucuresti...deocamdata sunt in asteptarea rezultatelor de laborator...pe 7 dec. am programare
Roxana, eu am incercat sa-mi fac o programare la dr. badea insa nu mai erau locuri pana la sf. anului(nu mai stiu daca ti-am mai spus ...ca mi-am adus aminte acum de ce mi-ai scric in legatura cu asta)
Daria, fata ta deseneaza super frumos...Andreea mea nici valurile dunarii alea ale lui patrick nu le deseaneaza(care nici eu nu le pot face atat de drepte-felicitari!)...ci tot ce face sunt niste puricei in forma de lant...nici nu stiu cum sa-i denumesc.
De luni am bona...5 ore 2 mil...ce ieftin e pitestiul asta...
noapte buna
philip spune:
scumpica tare maria dar si parintii ei nu-s de lasat
iar de desenul giuliei, ce sa zic, are talent la greu, zic si eu ca felicia, philip nici o linie dreapta n-o trage cum trebuie...
si niste poze de sezon de la noi, e prima zi cu zapada asa asezata si ziua in care l-am intalnit pe mos craciun (anul asta, desigur):
apha.shutterfly.com/action/?a=2AaNGbls4bsWFs
anca, pai eu n-am chef de schimbat locul de munca, dar ma enerveaza rau cu banii si de aia ma bate gandul. azi am trimis vreo 6 aplicatii, sa vedem ce-o iesi
philip&andreea
szivarvany spune:
Pako - daaa, e talent adevarat, mai ales ca picteaza cu doo pensule in doo maini (abia ieri am vazut asta cand a facut fluturele).
Tinem pumnii pt analize, sa iasa toate bune !!! Si asteptam poze din Pitesti !
Cristal - poate nu pui pozili cu fetele si asediul bradului ! Nu daaa, dar astept metode de imblanzit cupil in acest sens
AndreeaP - muuult succes la gasit noul job, sunt sigura ca vei reusi, asa cum ai reusit de fiecare data ! Muuulti pupici la voi
O duminica frumoasa tuturor !
g_ioana spune:
Salutare,salutare,noi tocmai ne-am intors de la teatru a fost o piesa foarte frumoasa,speciala pentru Craciun,sala a fost arhiplina....mandra a fost cu prietenul ei Emishor asa ca s-au cam pupacit non-stop :)))am pus si niste poze cu porumbeii
http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/decembrie%2007/
Felicia iti tinem pumni sa fie totul ok si te asteptam mai des cu vesti bune si cu poze,ca tare dragalasi sunt pitici tai...intr-adevar destul de ieftina bona la pitesti!
AndreeaP bafta multa sa gasesti un job banos!!!!!
Daria a mea deseneaza in special cu stanga, ieri insa isi luase 2 carioci si presta la greu...insa nu reuseste ceva concret ,mai mult mazgaleala,are o idee fixa sa nu depaseasca conturul..
Eu azi am primit o intrebare de baraj "cum am ajuns eu in burta ta,ca doar nu puteai sa deschizi burta si sa ma bagi acolo???"...eu am ramas cu gura cascata,pentru ca ea modela oameni de zapada din plastilina...si pentru ca tati nu era acasa,nu am avut unde s-o trimit sa se lumineze...asa ca i-am spus ca doamne-doamne a pus-o acolo...a multumit-o partial raspunsul,dar tot nu stie cum a intrat in burta...
pupicei
edit Andreeap mai pune odata adresa cu poze!!!!
Daria btw unde ai gasit asa preturi la chitara si vioara?Sunt cu baterii sau cu strune vorba mandrei?
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Ioana, sunt ca alea adevarate, se regleaza corzile, alea-alea sunt pe masura copiilor nostri, e un mag. de jucarii si au niste preturi suuuper ok Eu voi cumpara chitara, si voi pune poza. Insa pot poza si vioara cand stem acolo, am pozat jucariile pt serbare sa le prezentam in prealabil altfel o luam pe cocoasa
Tot din categoria cantatului, am luat flaut de plastic si trompeta de plastic de la Pic, pana in 10 lei bucata si canta de te ia cu fras
Vazu pupaciosiiii
roxanaz spune:
buna dimineata!
am vazut pozele frumoase din week end, ce copii talentati avem!!
Felicia hihi cine stie ce mesaj ascuns au punctele inlantuite ale Andreei...ia mai descoase-o
Daria sunt sigura ca mamicile certarete or sa fie multumite de cadouri!
Ioana ce frumos ca a nins la voi...aici e tot caldut si soare. poate totusi avem noroc si noi de un pic de zapada macar de craciun.
am aflat ca avem serbare pe 13 decembrie...hihihi de abia astept!
o zi frumoasa tuturor!
szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Raportam o noapte cu muuult pipi, apa, apa minerala, suc, lapte, nush ce a avut Giulia dar asa a tinut-o toata noaptea. Io am fost chelnerul ei personal Dimineata abia ne-am tarat la gradi Si ne-am decis sa cumparam pt fete setul de printesat si pt baieti sculele de lucru. Si dulcegarii si gata. Copiii sigur se vor bucura, iar mamicile speram ca si ele
Sunt prin zona ... am o tona de lucru ... kef ioc, dar n-am de ales ... haideti la semnat de condica !
kro spune:
Buna dimineata !
Am intrat sa vad ce mai faceti si mi-am facut si putin timp sa semnez condica ...
Mey, pe mine ma apuca asa o nostalgie cand va aud ca vorbiti de serbari ... Noi anul asta avem pauza - Alessia nu merge inca la gradi, iar la Feli la scoala nu se mai poarta serbarile, acum sunt la moda petrecerile de Craciun ...Oricum, imi amintesc emotia produsa de un asemenea eveniment si va intleg pe cele care sunteti in aceasta situatie ... Multa bafta si sa savurati aceste momente, aceasta prima serbare, cand ei sunt asa de mici, este delicioasa ...
Am vazut poze in week end ... Pupici tuturor, in special Giuliei si lui Patrik ... sunt intreadevar talentati
Olivia, wow ... deci asa, ati hotarat sa mai ramaneti in State ! Bafta la lamurit rudele
Ioana, ai gasit casuta lui Fifi ? ... Eu am intrat in criza de timp pentru ca nu am luat inca cadouri pt. Mos Nicolae ... M-am ocupat de cele pt Mos Craciun si le-am lasat pe astea la urma, iar acum mi-am dat seama ca mai sunt cateva zile si eu nu am nimic pregatit ... si nici nu prea am timp sa caut ...
PS. Am pus pe sit cateva poze din week-end - de aici inainte: http://good-times.webshots.com/photo/2551779590044250153RCssoa