Piticlontzi de iulie-august 2004 (240)
Raspunsuri - Pagina 15
biluta28 spune:
quote:
Originally posted by mitzura
Salut fetele,
O intrebare urgenta, pentru cele care ma puteti lamuri (ca se pare ca noi suntem cam aerieni la treburi din astea): alocatia copiilor, aia care se da pana la 18 ani, tine de Primarie, sau Directia muncii sau de care alta institutie? Unde sa ma duc sa intreb de ea? Si cum o pot primi retroactiv (daca se poate asa ceva)(cu cea a lui Tudor e problema). Ca ea intra intr-un cont al lui Cosmin si acum am descoperit ca de cand si-a schimbat serviciul, adica de mult timp, n-a mai intrat nimic.
In rest ne luptam in continuare cu mucii, nu ne lasa, da nici noi pe ei...
Am vazut poze, filme, v-am citit, sunt la curent, va pup pe toti si toate si sunt pe aici.
Tine de primarie dar mai exact de protectia copilului( directia de asistenta sociala si ........) deci te duci la sediul protectiei copilului si aia de acolo iti spun cum sta treaba , din cate stiu eu retro nu iti dada decat pe max 1 an parca sau 6 luni???
Mihaela - 35 ani- sagetator Ana 8 ani - Edi 3 ani
http://community.webshots.com/user/biluta28
mitzura spune:
Daria, ce e ASCO? Sanatate multa Giuliei, sa plece mucii!
Deci primarie ziceti, cam asa ma gandeam si eu...Ufff, ce urat mi-e de mers pe la institutiile astea...
Multumesc de raspunsuri!
Roxi, eu nu stiam ca va mutati...Alt apartament, sau casa?
Alice, pupici, sa treaca repede starea mai putin buna!
Ioana, taaare draguta gosrodica, cum isi aseaza ea papucii.
Nicole, ce dragut ca va ganditi la numele Tudor!
Hai ca incerc sa pun si eu un filmulet cu nazdravanii mei...
szivarvany spune:
http://www.asco-oradea.ro/ uite Mitzu. Acilea.
Pfoai, n-am kef de nimik ... abia astept sa ajung acasa sa fugim la pediatra ... deh, paranoia ...
Daria & GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Ioana, cuscrela, pentru gizmo am luat o carticica de la ed.crisan, una care are abtipilduri de lipit cu lego, un cd pentru copiii mici sa poata invata engleza plus dulciuri, ca macar acu sa le vada in cantitate mai mare de una !!
Daria, succese la doftorita, da io zic ca Giulik e ok si meri dejaba !!
Si (de) aici incolo am pus citeva poze noi, cu verisorii care au lucrat la parculetzul de distractii din sufrageria proprie !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
vazut gizmou` si opera d`arta;)) aveam si noi chestie d`aia de se roteste da` acu ie bucatele
breii, ilinca iubeste ce ma fac ca ma stric la matz cu cuscra da` poate pin` se`ntoarce ea de la fiorduri ii sar lu` asta mica iumburile din cap:D il iubeste pe tedi care tedi e un coleg de-al lui ionut de grupa dar care n-o plecat la scoala, a mai ramas un an sa cupilareasca si bine a facut. da` ce-l iubeste, o apuca cite-o jale seara cind o iau de la gradinita ca ea vrea acatza la tedi, s-o iubeasca uite-asa moment in care isi desface miine cit de tare poate;)) am zis io c p`asta o marit repidi;))
kro, scuze nu ti-am raspuns de scoala, ionu` face amestecat ca sa ma esprim inginereste adeka la scris e nenorocire da`n general doamna mi`l lauda zice ca merge bine, ca e multumita. plus ca s-a cumulat oboseala rau la el seara cind il iau la 5 e desfigurat de rupt ce e si pe la 8 doarme dus.
mitzura spune:
Iata doua filmulete noi
http://community.webshots.com/album/558915969TAgTTu
(Ultimele doua, Poezie si Ne jucam)
leeloo2004 spune:
Mai, dar ce de artisti avem pe aici...!!!!
Eu ieri am batut orice record in timpul de a ajunge acasa - am facut 2.5 ore!!! Nu va zic ca imi era o foame de ma lua cu lesin si in plus faceam si pe mine......nu stiu incotro ne indreptam, dar sincer nici nervi nu mai aveam ca sa ma enervez... Asa ca am ajuns pe la 9, am spalat copilul si ne-am culcat ca de altceva nici nu am avut timp...
Kim - multumesc de intrebare - ma simt foarte bine in principiu (asta daca ignor greturile care ma insotesc non-stop...) doar ca ma ingras pe zi ce trece...
Gabriela 15+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Gabi, !! Eu spre surprinderea mea vad ca ajung foarte repede dus-intors casa birou in ultima vreme, cred ca toti soferii au migrat catre zona ta !!
Si am reusit de am primit si pozele cu picturile lu fii-miu ! Asadar, doamnelor si domnilor, in premiera pe tara ... operele de arta semnate Gizmo !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
carmenp spune:
ca vorbeam de cupil, azi de iegzemplu` a uitat sa ne anunte ca termina orele la 11 si-a stat in ploaie (si ploua nu gluma) pina acu, tuma` ce m-o sunat secertara de la scoala sa mac sa recuperez cupilu`, uoff, uoff, mai, maii
mitzura spune:
Uau, Alice, le-a desenat fara ajutor? e foarte bine pentru varsta lui.
Tudor face numai desene fara sens deocamdata, sau forme geometrice (cercuri, mai ales), dar mie mi-e clar ca desenul nu e punctul lui forte. Bravo voua!