Piticlontzi de iulie-august 2004 (240)
Raspunsuri - Pagina 14
kim222 spune:
"neata....slaba miscare pe aici!
Andries tin pumnii sa treaca si colicii aia odata!Nu te poate ajuta mama ta sau socrela, poate asa ai mai mult timp de odihna. Corect ceea ce spui tu despre salarii...de aceea am hotarit sa nu grabim...tatonam...
Monica merci pt raspunsul despre gradinite..Ce tare este Maria! Eu astept clipuri cu orga..ma repet!:))
Roxana mutare placuta!
Gabi tu cum te mai simti?
Daria sanatate multa!
Noi ne-am luat un cadou mai mare care tine de toti mosii...Asa ca in pantofi ne vom pune ciocolata sa vada cupilu'ca si parintii au primit ceva
edit..despre ce baiet valsator vorbiti?
g_ioana spune:
..da,da si io vreau sa vad un baiat dansator,dar unde????
Vivia da' ce cadou v-ati facut,este secret sau ne spui si noua...da' sa ne pregatesti intai sa nu ne sinucidem in grup:))
Io-s franta de oboseala,am frecat covoare,am calcat perdele....bonus,se pare ca ne ataca si pe noi mucii...da' mandra deja s-a pregatit pentru mosh:)))
http://www.youtube.com/watch?v=FvqUICvSU8c
noapte buna schimbul unu ,o zi buna schimbul III
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
g_ioana spune:
Neatza,la noi ploua torential..raportam o noapte dormita,am tinut mucii sub control,sper sa scapam repede de ei...mai greu a fost s-o conving pe bona sa n-o scoata afara azi,pe vremea asta
Treceti la semnat condicutzaAliceee pe unde umbli,tot in trafic....ce-i aduce moshul lui Gizmo?
pupicei
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
szivarvany spune:
Buna dimineata !
Raportam o noapte de tuse, muci, vomat. Distractie maxima.
Sanatate tuturor si o zi frumoasa !
Si sa va aduk MoshMikulas tot ce va doriti !
Daria & GIULIA(2004 08 16)
mitzura spune:
Salut fetele,
O intrebare urgenta, pentru cele care ma puteti lamuri (ca se pare ca noi suntem cam aerieni la treburi din astea): alocatia copiilor, aia care se da pana la 18 ani, tine de Primarie, sau Directia muncii sau de care alta institutie? Unde sa ma duc sa intreb de ea? Si cum o pot primi retroactiv (daca se poate asa ceva)(cu cea a lui Tudor e problema). Ca ea intra intr-un cont al lui Cosmin si acum am descoperit ca de cand si-a schimbat serviciul, adica de mult timp, n-a mai intrat nimic.
In rest ne luptam in continuare cu mucii, nu ne lasa, da nici noi pe ei...
Am vazut poze, filme, v-am citit, sunt la curent, va pup pe toti si toate si sunt pe aici.
szivarvany spune:
Mitzu, muuulta sanatate la voi !
Si eu tre` sa merg , la Oradea se ocupa ASCO.
Daria & GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Neatza !
Sint pe aici .. va citesc, dar nu am mai scris, ca nu sint in ton cu veselia de sarbatori ?! Noi sintem bine, gizmoul a avut si el ceva muci, dar din fericire fura trecatori, asa ca momentan sintem ok la cspitolul acesta. In rest, fitze cit cuprinde, isterii si crize neaparat in fiece zi, sa nu ne iesim din mina ... una peste alta, nu prea am niimic nou de semnalat. Am pus ceva poze noi, am facut si fotografii ale "operelor" de arta ale lui Andrei, dar pentru ultimele astept pe hazband sa mi le trimita pe messenger. Linku il pun later oleaca - am putin de lucru si revin !
Mitz, va vad ca intrebai, la noi povestea cu alocatia nu tine se primaria de sector ci de directia pentru bla-bla copii ca nu stiu exact cum ii spune - si noi avem ceva retroactive si trebuie ca florin sa se duca personal la sediul respectiv si sa faca cerere pentru a recupera banii (desi am vazut ca intr-una din luni mi-au dat ei banii far sa cer nik).
O zi minunata va doresc - la noi ploua si e frig si un cer griii, numai bun de ridicat moralu' !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Mitzu la noi,cred ca tine de primarie...btw noi nici nu am mai verificat,ea normal trebuie sa intre pe card la tati...
Alice multesa revii repede la o stare buna!!!!
Meiii io-s maniaca,cumpar in fiecare zi chestii pentru bradutz sau alte prostioare decorative,tati a zis ca-mi ia cardul si banii.....aaa tocmai mi-a venit cadoul de mos nicolae de la Avon pe care mi l-am facut singura
aripile mele
carmenp spune:
miztule, cred, creed, ca tine de primarie - directia de asistenta sociala daca nu ma insel
olivia, patu` celalalt cind il populati?;))
azi m-am harnicit si mi-am dat restanta la poze, so, vazut gorodica a harnica si dansareatza, vazut pupi (zapada aia e la voi? mama, ce misto, aici toarna cu galeata), vazut frumoasele si poneiu`, vazut giulika si viitoru` proiectant al tarii;)) pupam in grup si apasat