Piticlontzi de iulie-august 2004 (240)
Raspunsuri - Pagina 13
leeloo2004 spune:
Eu m-am pregatit si pentru Mos Niculae - i-am luat o minge de plus de la ikea ca sa nu se mai joace cu taica-su fotbal prin casa cu mingea normala si sa-mi ridice toti vecinii in cap... In rest cred ca-i mai adaug niste duciuri si cam atit!
Aseara iar m-a doborit somnul si nu am apucat sa vad Harry Potter pina la capat - si de cind astept sa vad si eu ep.5....dar il termin eu diseara, pina vine tati de la Amsterdam...
Mai eu sunt tare incurcata cu ce sa-i iau sotului de Craciun...cred ca pina la urma am sa cad cu el la invoiala si ne facem cadourile in ianuarie la Viena....
Gabriela 15+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
cristalina spune:
Neata,
De Mos Nicolae avem orga pentru Maria si pentru Barosana niste jucarii care canta si lumineaza (ca sa aiba Carmen de ce sa faca misto de mine...)
Olivia, destul de complicat cu salariile medicilor. La policlinicile particulare
Nu am apucat sa-ti povestesc de gradinita. E gradinita din sat, cu program de la 8 pana la 12, are doua grupe, mare-pregatitoare si mica-mijlocie. La Maria la grupa mica pana la 10 dimineata fac lectii in sensul ca picteaza, modeleaza plastilina, invata cate un cantecel sau o poezie, la 10 iau o gustare, cornul si laptele de la stat, la 11 probabil termina toti si pana la 12 cred ca le spune cate o poveste sau ii lasa sa se joace.
Mariei ii place foarte tare sa se duca la cealalta grupa. Si daca nu o pune si pe ea sa faca tot ce fac copilasii mai mari incepe sa planga...:)))
Daria, Papadicile sunt pline de muci asa ca se pare ca pe Catrina au apucat-o vomele si Papadia mare crez ca sta sa spele la asternuturi acum.
Le dorim sanatate multa!
Roxi, mutari placute. Lasa nostalgiile, cine o sa aiba "casuta" noua si frumoasa dupa aia!?...:)
Am citit pe diagonala, ma duc la trebi ca la noi e nebunie de decembrie...
O zi minunata sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
szivarvany spune:
Multi multi multi pupici la Papadii ! Si insanatosire grabnica si rapida !
Cristal - hahaha, auzi, nu vrei pt Maria o chitara sau flaut ??? Sa nu ramaneti in urma Si spor la ascultat cantari si sunete de la duetul fetelor !
Btw, flautul oboseste cupilu`, la fel si trompeta, dupa cate o exersare de juma ` de ora
Daria & GIULIA(2004 08 16)
g_ioana spune:
Neatza,neatza,ce vreme mohorata...da cica vin ninsorile,yupii
Noi de mos nicolae,avem fier de calcat,broscuta vorbitoare gen mushabelly,oo kinder si o nuielusha cu funtitza:)))...anul trecut moshul a venit seara,am pus-o sa-si faca papucii ,i-am insirat pe toti la usa,si l-am pus pe tati sa insceneze venirea moshului....a fost in extaz cand a vazut ca am primit toti,inclusiv bona...ea era sigura ca ea primeste da' avea dubii daca restul au fost cuminti:)))))
merg sa beau o cafea si revin
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
g_ioana spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Cristal - hahaha, auzi, nu vrei pt Maria o chitara sau flaut ??? Sa nu ramaneti in urma Si spor la ascultat cantari si sunete de la duetul fetelor !
Btw, flautul oboseste cupilu`, la fel si trompeta, dupa cate o exersare de juma ` de ora
....tati vrea sa-i ia mandrei din metro,un set de tobe de mos craciun,eu i-am zis ca daca-l tin nervii sa-l ia,daca nu,nu
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele
carmenp spune:
<iconu` cu ala de traje fermoaru` la gura>;)):D
quote:
Originally posted by cristalina
De Mos Nicolae avem orga pentru Maria si pentru Barosana niste jucarii care canta si lumineaza (ca sa aiba Carmen de ce sa faca misto de mine...)
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
dario, pe cine zici ca oboseste flautu` si chitara? pe cupil? uuh, n-as crede:D:D
breii, n-am apucat sa vad pozili din capitolu` asta deci n-am comentarii da` si cind o sa ma infurii;)) multam de vizionari
szivarvany spune:
Ioana - daaaa, sunt super faine tobele !!! Sa le luati !
Carmen - deci flautul e bengos mai ales cand e suflat asa din toti plamanii cu mult patos
philip spune:
intru doar asa scurt sa zic ca am recuperat la vazutul pozelor si mi-s toti la fel de dragi. pupici la pitici si mamici
ioana, ca ma tineam de mult sa-ti zic, philip are rabdare la carti citim si cate 4-5 o data, nu kilometrice dar nici de carton, dar asta e rutina noastra de vreo 2 ani asa ca s-a obisnuit bietul copil, uneori ne uitam la un film scurt, alteori nimic inainte de culcare, de cele mai multe ori carti.
o seara buna
philip&andreea
carmenp spune:
am vazut pe mute moatza lu` rain si gorodica, bravos, fetili astea din trupa au ceva in comun si anume latura artistica. fug sa le vad si pe restu` pin` vine pasa sa ma culeaga de la scirbiciu
pi es, nu numa` fetili c-am vazut si una bucata baiet valsuind;))
szivarvany spune:
Da-da, e o gashk de artisti. Am putea schimba titlul capitolelor in artisti si artiste de iulie/august 2004
Si asa e, Carmen, Noricelul e un adevarat gentleman, asa frumos danseaza