Piticlontzi de iulie-august 2004 (240)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Am reusit sa incarc si eu un film cu Stefi cantareata

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Bine ... din ce in ce mai bine, as putea spune !

I-au mai trecut si Feliciei ideile fixe si nu mai e nevoie sa stau dimineata in clasa pana vine doamna invatatoare ... o las in curtea scolii si se duce singura in clasa ...
La scoala doamna spune ca merge f. bine, e atenta si receptiva ... dar ca intotdeauna e loc de mai bine ... Acasa e mai greu cu temele ... cateodata le face cu seriozitate si termina destul de repede, alteori, cand trage de timp si nu e atenta + factorul disturbator numit "Alessia" ... e un adevarat exercitiu de incercare a rabdarii pentru toata familia ... In ultima saptamana a fost super bine pentru ca si-a facut singura o parte din teme pana sa ajungem noi acasa si a fost muuult mai usor seara ...
Deocamdata are doar FB-uri ... sper sa o tina tot asa
De invatatoare sunt f. multumita, este o doamna in adevaratul sens al cuvantului, Feli o apreciaza f. mult, as spune chiar ca o iubeste

La Ionut cum e ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna ziua la toata lumea!

Eu:"Mami, daca nu esti cuminte nu vine Mos Craciun!"
Maria:"sunt cuminteeee!" (5 minute)
"Ca sa-ti dea Mos Craciun cadou la gradinita trebuie sa-i spui poezia cu stelutele"
...spune bucatica de poezie de la serbare, inclusiv cu "si acum treci la loc" la sfarsit...dupa care se duce si se aseaza pe fotoliu...
"Dar trebuie sa ii mai spui o poezie mai lunga"
"dada... cu veveitzele!"
"Ia sa o aud..."
"veveritzeee, veveritzeee....
....
...veveritzeee, veveritzeeee!"

Poezia e de altfel foarte lunga...noi suntem prosti ca nu intelegem...:)))

Am facut bradul, a iesit tare frumos, m-a ajutat si Maria in timp ce John poza si Barosana se mira . Nu are bomboane in el asa ca nu are la ce sa atenteze Maria. A pus si ea "mingiute" in el si era tare incantata...

La noi weekendul a fost, ca de obicei, cu peripetii... Oana Barosana a constat ca o "prinde" sportul asta cu vomitatul asa ca a bagat in fiecare seara , ca sa ne distram un pic! Se trezea la juma de ora dupa ce o culcam de seara, se ineca un picutz cu niste mucisori si picta hainute si covoare. E si ea putin artista!
Dupa care se frichinea pana la ora 11 noaptea ca sa imi faca viata frumoasa...
O colega ne-a facut cadou de sf. Andrei un tigru care e imens, de doua ori cat Maria. Asa ca are cu cine sa se lupte toata ziua...:)
L-a tras de coada si de urechi, l-a invartit ca sa vada cum face sa se uite la el in burta, voia sa-l cautam de dinti si limba ...demential!
Cand m-a vazut intrand cu el in casa s-a luminat si a sarit in sus "mutunesc Mos Caciun!". Pe afara l-a strigat tot weekendul "mos caciiiiuuun!?" "unde estiii?!"
A inceput nebunia de sezon...:)))

Ma duc sa vad ce ati mai scris. O zi frumoasa tuturor!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci nu mai pot de ras, Crsital, o si vad pe Maria cu tigrul, iar faza cu MoshCraciun e bestiala
Ieri si pe Giulia a apucat-o urlatul pe strada dupa MoshCraciun, se uita lumea la noi ca la nebune, ca m-a scos din pepeni si am urlat si io
Astept pozili cu fetele si bradul !
Pupam vomitacioasa mica.
Noi tot in club ramanem, am prestat azi de dimineata ca "cred ca am ceva muci in gat". No comment.

Kro- ma bucur ca doamna invatatoare e asa cum iti doreai, felicitam eleva silitoare. Cred ca e "fun" cu Alessia ca ajutor ...

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cristal,
caroo, bravo, felicitari feliciei cit despre factorii disturbatori, ia, ia, cunoajtem;))

...anii cei mai buni sunt cei care-or sa vina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna ziua si de la noi

Nu ne laudam cu prea bine...dupa ce ne-au lasat in pace vreo luna, ne-au gasit mucii din nou. Mara a suferita mai rau, dar vad ca incepe si Tudor. Azi noapte a fost rau de tot, demucizat noaptea (=urlete extreme), nedormit, plans ca e infundata, dormit in fund, etc. Probabil ca la noapte va fi si mai rau ca incepe si Tudor...bleacks!
Si am fost si fara sot...

Cristal si Andries, ce le-ati dat astora mai mici ca sa speriati mucii, numai ser fiziologic?, ca de asta m-am saturat, oricum n-are efect...Dati-mi un pont. I-am pus Karvol, dar cam degeaba.

In rest nu ma laud cu mai nimic, mai ales azi...cum n-am prea dormit azi noapte,n-am energie deloc. Il asteptam si noi pe Mos Nicolae, sa ne bucuram de bucuria lor. Si miercuri avem sedinta la gradi, sunt tare curioasa daca ne da vreun feedback despre copii.

Gabi,super tare numele de saptamana asta, mie imi place , sper sa ramaneti la el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzule, lu' Barosana ii pun "mar spray" in nas...e tot un fas cu apa de mare dar e mic si e usor de manevrat. Ca daca ma vede cu ditamai tubul de Humex incepe sa urle...:)
Ii pun Karvol pe batista si o mai ung pe piept cu un ceva mentolat care incepe cu Baby...E un tub mic si galben si scrie pe el ca e bun si de la 6 luni. Ala se evapora si o desfunda.
Iar pe prospectul de la Vibrocil eu citisem ca se poate si la copilasi mai mici. Avem o sticluta din aia de Olynth cu fas pe care am desfacut-o si am pus in ea Vibrocilul, ca sa se duca in nas.
Si nenea doctorul mi-a zis ca daca incepe sa tuseasca pot sa-i dau 2-3 picaturi de Ambroxol...
Sanatate multa si cat mai putine nopti din astea!

Andries, ti-am dat numarul de telefon pe PM.

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Mitzu al meu are numai o luna si ii dau doar ser fiziologic. am observat ca rece nu are mare efect, asa ca eu am cumparat o sticla din aia de perfuzie, trag din ea cate o seringa de 10 ml si o pun pe calorifer, sta acolo toata ziua sa fie calda, din ea ii pun cam 2 ml in fiecare nara, pana ii ajunge in gat si apoi trag cu batista bebelusului o gramada de mizerie, o alta gramada presupun eu ca ii inghite. Trei saptamani am facut asta si acum vad ca nu mai are muci.
Pediatra mi-a spus ca maxim ce ii mai pot da este colargol (asta cica sunt niste picaturi preparate la farmacie) dar eu am insistat cu serul. Si am castroane cu apa pe fiecare calorifer.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Monica merci frumos, vorbim, vedem ce se poate rezolva.

Si dupa cum i-am spus si Monicai, la mine acasa e de cascadorii rasului, de miercurea trecuta au aparut colicii astia fiorosi si nu mai vor sa plece. Asa ca avem doi parinti care alearga de bezmetici sa ii faca ...orice aluia mic si ala mare ramane flamand. Bine ca nici nu cere mancare, normal ca-l uitam, ala mic, desi il doare burta, mananca... fara numar, fara numar, mananca, ragaie, zbiara, se partiie, iar zbiara, face kk, iar ii e foame...am ajuns sa ii dau mancarea la minim 2 ore jumate pe ceas, altfel ... nu stiu unde ajungem.

De exemplu azi a mancat deja 3*150 si mai are minim 2 mese de luat si nu m-as vaita ca mananca mult, dar mananca lacom, inghite mult aer, nu face pauza, daca-i dau eu o pauza incepe sa urle...ma vait si eu la voi ca nu mai stiu la cine. Trebuia sa-l apreciez eu pe Victoras la justa sa valoare, nici colici n-a avut, de mancat manca linistit si frumos, dormea noaptea 8 ore legate, ce mai un bebe de vis. Acum il am p-ala de-l visezi noaptea ca urla.

Poze n-am apucat sa vad, doar pe diagonala ce-am citit si ma gandeam la Carmen si la cadou, de ce nu schimbi cutia? Ia o cutie mai veche de pantofi (daca ai) si inveleste-o in staniol sau hartie de cadou si faci acolo "patul lui bebe" ca am inteles ca papusa e de genul bebelus. Din batiste sau servete de masa faci cearceaf si paturica si perna nu trebuie ca bebeii nu se pun pe perna!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

www.apha.shutterfly.com/action/?a=2AaNGbls4bsWFs

pfii, ca n-am stiu ca nu merge linku', eu nu prea pot vedea poze de la munca da' le admir eu de acasa diseara
daria, sar'na, sa vedem ce-o iesi

philip&andreea

Mergi la inceput