Piticlontzi de iulie-august 2004 (240)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Amironeanu - io doar diseara o vad pe Stefania ca aici n-am sonor, abia astept !!!
Mitzu - pupici muuulti la voi ! Io am folosit Vibrocyl la Giulia cand avea cateva luni doar. Sanatate multa !
Andries - Giulia a fost teroare cu colicii, dar au trecut. Pupcii sa treaca si la voi.
AndreeaP - ce zapadaaaaaa, vrem si noi !!! Pupi e frumos ca o fetita Ma innebuneste freza lui asa faina e !

Daria & GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Mitzura,

de cand Stefi merge la gradinita in fiecare noapte merge non-stop umidificatorul la ea in camera cu ulei de eucalipt in vasul special. Si frectii cu spirt canforat cand incepe sa-i curga nasul si pana acum a fost ok. Lui Matei cand incepe sa aiba un pic de muci ii pun lapte de la mine si a fost si el ok. Si mai folosesc la Stefi, cu succes spun eu colargol (care este valabil cam o luna de la preparare). SI curatat cat mai bine nasul.

Pupici,
Andrea de Stefania (13.08.2004) si Matei (04.09.2007)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Buna seara,eu azi am fost camma nerfeaza rau vremea asta fara soareda' mi-am revenit cand am ajuns acasa ca m-am apucat de curatenie generala..
AndreeaM super Stefania cantareatzaau activitati interesante la gradibtw de cadouri io tot din carrefour i-am luat un fier de calcat si o broasca bilingvadaca o apesi pe diferite parti ale corpului,numara,spune culori canta in engleza si franceza....Carmen si io am vrut sa-i iau bebelusul cu oala si biberon,da' m-am razgandit ca nu mai am loc in pat sa dorm cu toti:))...piesa de teatru este Craciunul celor doi ursuleti!!!
Caro nu am ajuns in selgros dar intentionez in curand si sper sa-i iau casutza lui Fifi,pupam cele mai frumoase si istetze fete!!!!
Daria super poezia,dar ce costumatie are,fusta scurta-i musai,nu???
AndreeaP tocmai l-am admirat impreuna cu mandra pe Pupi......vreauu si eu zapada,de ce la el a venit moshul si la mine nu, vreau si eu masinutze:)))
Eu nu stiu ce sa-i iau lui tati si bonei de mosh nicolae...
Tocmai a strigat-o tati la spalat,si ea este ocupata,si-i rapunde "da' ce te grabesti"!
pupiciei

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

LA MULTI ANI pentru toti sarbatoritii de Sf. Andrei !!!
mii de scuze ca vin abia acum cu urarile ...dar sambata am lucrat, ieri am avut musafiri si tot asa ...

stiti ce a primit moatza vineri (printre altele), o ie!!!!

mai fetelor, ce copii mari avem, mai ieri ne plangeam aici ca nu dormim noptile, ca n-au luat nu stiu cate grame pe saptamana, iar acum sintem toate in febra serbarilor, poeziilor si cantecelelor, va vine a crede?

Gabi, super numele, si mie imi place si cred ca daca va fi baiat, ii punem numele Tudor!

Andreea, m-am minunat inca o data uitandu-ma la Philip, fratele geaman al moatzei, pot sa-i spun asa ? ce zapada aveti voi, sint invidioasa, vreau si eu sa ninga, vine Craciunul si n-are nici un farmec fara zapada! bafta la gasit job!

Carmen, sau n-am mai vazut eu poze cu Ilinca cam de multicel sau s-a schimbat f mult, mey ...e o domnisorica, e inalta, e frumoasa foc si e de nerecunoscut! de Ionut nu mai zic, maine-poimaine ne povestesti de gagicile lui !

Andries, deci asa, Mirciulescu a pus stapanire pe voi! m-a amuzat faza cu Victor, sa uitati sa-l hraniti ...noroc ca timpul trece repede si se face Mircea baiet mare, scapati si de colici, la anu' pe vremea asta pregatiti bradul cu el printre picioarele voastre!

Roxi, vazut viezurele cum deseneaza valuri, se cunoaste ca locuieste langa valuri, le-a desenat perfect, pacat ca nu se auzea nimic, doar un fasait, sunetul valurilor

Olivia, cred ca vor fi foarte dezamagiti ai vostri, dar daca voi nu va simtiti pregatiti sa va mutati in tara definitiv ...cel mai bine e sa asteptati, eu stiu de la cumnatii mei o gramada de romani care au locuit in State f multi ani iar acum s-au intors definitiv si le e bine, dar voi stiti cel mai bine!

Mitzu, sanatate multa la puiuti! cam nasol ca fac in gasca racelile, dar poate e mai bine pentru Mara, pana merge la gradi se imunizeaza!

Felicia, felicitari pentru casuta, banuiesc ca acum te-ai mai linistit si ca e altceva fiind ...acasa! vrem poze cu voi!

Andrea, am vazut pe Stefi, f dulce si haioasa cum canta ea, asa cum statea cu spatele era pozitie strategica, sa nu observe ca e filmata?

Ioana, mi-am adus aminte, am vazut poze si cu Maria, o domnisoara adevarata si cred ca e cuminte foc, am vazut la teatru ce cuminte sta acolo pe scaun, moatza mea la teatru plange si vrea sa stam numai in picioare, iar ea la noi in brate!

mai vroiam sa scriu ceva, am uitat, ma dau gata hormonii astia, astazi m-am enervat cu o pacienta, a fost prima oara, eu sint foarte calma si ii ascult pe toti, dar azi am ridicat tonul, ce face un mormoloc din mine!

pupici

4+ & Andreea (26 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Buna dimineata!
Roxi petrecere frumoasa la serbare ..si pozee...
Andrea multumesc pt link...l-am salvat mai ales pt poezii. Aci cintecele ii mai invata ..dar sa memoreze poezii...aci nu se poarta asa ceva:))
Carolina , Alessia s-a inlatat..a mai slabit domnisoara ce mai! Felicitari Feliciei!
Andreea ai dreptate..dar cred ca nu erau in domeniu medical..aici este buba..mare
Ioana sinteti superbi ca Mos Craciun!
Carmen vazut tuzucurasii! Schimba ambalajul!

..si Luca intreaba cind vine Santa's brother :))...tommorow?..acuma? ..now? si asta toata ziua..Ieri mi-a zis..good night honey!

edit ce frumos cinta Stefania!

Mergi la inceput

citind acum la Olivia ...am banuit ca a pus Caro poze cu printesele! le-am vazut ...Caro, ai doua fetite asa dulci, Alessia la fel, mi se pare ca e mare mare ...sa fiu eu defecta?
pe Andreea mea daca o stiu nu mi se pare ca e asa mare, in schimb in seara asta toti piticii mi s-au parut mari, mult mai mari decat motzulina!

Olivia, wow ...ce tare a fost Luca, pe cine a auzit el ca iti zice asa, pe tati?

Mergi la inceput

Nicol..cred ca te-am botezat mai sus :)))))) Mey eu nu vorbesc in engleza cu Sorin!..mi s-ar parea tare aiurea..

Mergi la inceput

da, nu in domeniul medical, ci in IT!

va pun un film cu moatza, ca sa vedeti cum incepem sa ne pregatim de hollywood, ce vedeti in film se intimpla f frecvent la noi in casa, Andreea canta ceva inventat de ea (cred ca ea isi imagineaza ca e alta limba si anume engleza), noi trebuie s-o aplaudam, ne mai trebuie un impresar!
http://family.webshots.com/video/3097095070085069419RfgEuI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

super tare Moatza!!!
Vivia ce baiat gentlemen ai,moaaamaaa io mor dupa el,are o fatza, si cred ca atunci cand iti mai baga si cate un honey,te topesti nu alta...si bonus doarme si singur si toata noaptea...a mea are nopti in care doarme binisor dar eu ma trezesc din doua in doua oredin obisnuintza....auzi da' sunt si in romanika neshte medici care castiga tres bien
Stiam eu ca am uitat ceva ,Carmenciitaaa sa nu mai tunzi frumusetea de fata,ce-mi place cum se spala singurica pe dintisori,iar Ionutz avea un chef
De mult vreau sa intreb,mai stie careva ceva de Vrabiutza si de Lia pui????
Am pus si io un filmuletz cu mandra care-si da singura drumul la tv isi cauta programe si se distreaza:))
http://s237.photobucket.com/albums/ff27/gorodica/?action=view¤t=PB070359.flv
www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

He,he...vazut artista de la Timpuri Noi!!! Ce haioasa este!!
Ioana multumim de complimente...Or fi medici care cistiga bine ..dar eu nu vreau sa traim din spaga ..am zis!

edit..wow ce de cintarete!! Vazut si Marie de la Iesi!

Mergi la inceput