Mamici de Martie-Aprilie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
ramo_cata spune:
aseara si noi am avut parte de un moment frumos cu tati randunoi...l-am pus sa-l asculte pe bebe...pt ca de fiecare data cand misca bebe si pune mana pe burtica ...gata numai face nimic ,se linisteste...mi-a zis randunoiul meu 'mamai cum se aude...face poc,poc,poc...'...si ascultarea s-a repetat de vreo 3 ori...cand mai jos ,cand in stg cand in dr...imi sunt f dragi aceste momente ...
ramo26
+
20 sapt
Kya spune:
Dragelor cu dureri
:
si eu am aceleasi dureri prin burta, chiar destul de des. Sunt un fel de crampe.
L-am intrebat pe doctor, si i-am descris cum sunt. Mi-a spus ca nu sunt contractii (alea sunt asa cum le-au descris si fetele), ci sunt crampe intestinale, din cauza digestiei mult incetinite si a gazelor care se acumuleaza in stomac. Eu personal am si probleme cu constipatia, si va spun din proprie experienta ca un intestin plin doare al dracului de tare... Mai ales cind stau in pat si ma sucesc de pe o parte pe alta. Iar balonarile la fel sunt dureroase.
Kya
cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
pucca spune:
Referitor la muzica, eu de cateva zile ii cant bebelinei in fiecare dimineatza si seara, melodia "10" a lui Chilian si se pare ca-i place.
Doua stele... paralele,
Stele, lacrimi, inodate
...si...
Lumina de la ele,
Pentru tine toate.
Patru printi cu trei castele,
Ape,lanturi fermecate
...si...
Tot cerul peste ele,
Pentru tine toate.
Zece intamplari ciudate si-o minune
Te-au adus in casa, zece,
Zece pictori se tot mira,
Cat esti de frumoasa.
Zece zile...trec absurde nu stiu,
Nu stiu, cum nu stiu, pe unde nu stiu
Zece vieti de-as sta cu tine...
Tot ar fi putine.
Am citit ca daca mamica ii canta bebeului el va recunoaste melodia daca o aude dupa nastere.
+22,
Bianca Maria
Kya spune:
Pucca si eu ador melodia asta!!!
Eu ii mai cand bebelinei la pian din cand in cand, seara cand mai am timp. Abia astept sa intru in concediu sa am timp sa studiez mai mult, si sa-i fac un repertoriu al ei.
Kya
cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
RalucasS spune:
Buna dimineata stol
,
Eu va servesc ca de obicei cu putina
, chiar daca este numai virtual! Si va felicit ca ati ciripit ceva de dimineata 
Eu am avut aseara un vis groaznic, am visat cum m-am scufundat cu masina in apa si ma sufocam ca nu puteam iesi, bine pana la urma am reusit sa ies, dar m-am trezit speriata rau si cu acea senzatie de sufocare de parca ar fi fost real.
Va
pe toate si va urez o zi cat mai placuta!
La Multi Ani
pt toti cei ce poarta si pt toti "chiriasii" care vor purta numele de Andrei-Andreea, multa fericire, sanatate si mult noroc!
24+
Lucas
maryb spune:
sa traiti gravidutelor !!!
urez si eu LA MULTI ANI ANDREELOR !!! Sa fiti sanatoase si bucuroase. Sa aveti sarcini usoare in continuare si bebelusi sanatosi.
sovi, asa este, a scapat cocoasa ta ![]()
va pup dulce pe toate si va doresc o zi minunata.
http://bd.lilypie.com/c3xfp2.png
maryb
4+
clauclau spune:
Neata dragutelor, Raluca vreau si eu putina cafea ca-s cam adormita...
Oana, imi pare rau ca a venit ciclul , iti tin pumnii pentru luna urmatoare. Stiu ca acum esti dezamagita, fiecare luna in care vine ciclu este tare dezamagitor, dar sigur va veni si luna norocoasa pentru tine, o sa vezi!
Aseara iar s-a jucat randunoiul cu Rebecca si cand ea dadea cu piciorusele , o impungea si el cu degetele, erau care pe care. Si zicea el: ia uite, e mica cat o telecomanda, dar e data!
Si burta mea parca era teren de fotbal cu joaca lor
. Cred ca deja e tare mandru de ea ca-i asa energica! 
Si nu in ultimul rand, LA MULTI ANI din suflet pentru toate mamicile care-si sarbatoresc azi ziua si de asemenea pentru puiutii din burtica care or sa poarte acest nume.
CLAU
26 + cu
Rebecca
mamica de Razvanel si acum de Rebecca!
RalucasS spune:
maryb -
ce semnatura frumoasa avem...
Sa te ajute bunul Dumnezeu si sa ajungi cu bine pana la +40
si sa nu uiti sa ne anunti si pe noi cum a fost prima vizita la doctor
, ca noi randunicile tare mai suntem curioase din fire ...
Edit: Clau - uite-ma fuguta
cu o cana de
pt tine 
25+
Lucas
Teo2rina spune:
clau, ce frumos povestesti de terenul de fotbal![]()
breeee,uitandu-ma la semnatura, ca ma tragea bebe de maneca
vazui ca bebe e Adrian, pupa-l-ar mama.inca nu m-am obisnuit.asta inseamna ca sunt mama denaturata?
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 27+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
maryb spune:
RalucaS, asa este, sunt mandra de semnatura mea...imi sta bine cu ea.
.....asa-i ???
miercuri va voi spune cum a fost prima vizita la tanti dr. 

multi pentru toate burticoasele.
http://bd.lilypie.com/c3xfp2.png
maryb
4+