Mamici de Martie-Aprilie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza! vreau si eu sa zic LA MULTI ANI !!! ANDREELOR si sotilor din dotare care se numesc Andrei

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
Maria 26+ cu Tudor Stefan
http://bd.lilypie.com/55oOp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Cu o mica intarziere-ca deh-sunt mai puturoasa,vreau sa felicit sarbatoritii zilei,atat eu cat si draga de Naty-care m-a rugat in mod special sa va transmit toate cele bune si din partea ei!
La multi ani Deea,Mami,Gudinde,Andree si Andrei dragi odiseei noastre!!
Sa fiti sanatosi cu totii si sa va dea D-zeu numai bucurii!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 23+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

teo cum sa fii mama denaturata? Vei cumva niste pe cocoasa ca sa n mai vorbesti prostii?
O sa fii o mamica extraordinara ca nu degeaba esti "randunica"

25+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Raluca, pai daca uitai cum il cheama pe bebe?!!!io ii zic doar bebe Mihnea, asa c-as avea niste circumstante...

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 27+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

randunicilor,a luat cineva dvdul cum sa am grija de copilul meu? am inteles ca e foarte bine realizat, dar eu am incredere in parerile voastre.as vrea sa-l iau,dar fiind la primul copil iau tot ce vad de buna si poate fac vreo prostie.

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 27+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Asa..Acum scrisorica:
Floriio numai innebuni butonul de refresh si-mai bine,scrie-ne!!Vad ca ti-a raspuns Sovi la intrebari,dar incerc sa aduc un mic detaliu la cea referitoare la semnatura:
Mergi la Profil personal,apoi in dreapta jos la Semnatura-unde scrii de ex.-Flori [ gravi ] in 18+ cu [ baietel ]-fara spatiile pe care le-am lasat eu in interiorul parantezelor patrate,apesi Vizualizeaza sa vezi daac ti-a iesit si apoi Trimite!Gata!
Una peste alta..ma bucur ca v-a placut bancul cu iepulasul!
Sovi am ramas la faza cu leul!!Doamne!
Livi unde-i mama pozica de la 26 de saptamani?!
Maarinaaa!!Ce ma bucur ca ai aparut!Uff..nu stiam ca uratele de contractii te-au tinut departe de noi!Sa stai cumintica acolo la gradi,sa nu faci efort si mai ales sa nu umblii prin frig.fata draga!
Giani!
Pucca eu cred ca junghiul a venit de la stomacel,nu te speria!
Kya micutei melomane din burtica!
Mary felicitari pt.semnatura!Ce ai facut pana la urma,i-ai spus sotului?!
Clau ce zice Dr.?!Cand iti da liber?
toate randunicile stolului si..incep numaratoarea inversa!..Intram in luna cadourilor!!

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 24+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

La multi ani fericiti tuturor Andreelor si Andreilor!!!

mami de Luca si 27+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Hello!

Intru si eu sa le urez Andreelor noastre dragi ( Gudinde, Mami, Deea ) "La multi ani!", multa multa fericire si sanatate!!!!

Noi suntem bine, matza mea baleteaza de zor, eu muncesc de ma rup...asa ca imi ramane 0 energie de scris pe forum . De citit va citesc cu spor, insa, si sper ca pana la intalnire sa imi recuperez veselia .

Pana atunci, pupam cu drag!!!!

Olga 26+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Zoze, imi da liber de pe 20 decembrie cum vreau eu, dar uitandu-ma pe calendar am vazut ca intre 20 si 30 decembrie ar mai fi doar 3 zile de servici, asa ca m-am hotarat sa-mi iau prenatalul de la 1 ianuarie. Asa mai castig cateva zile dupa.

CLAU 26 + cu Rebecca

mamica de Razvanel si acum de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

clauclau ... acum de cand cu miscarile astea vioase ale lui Honey mic, simt si eu ca sunt mamica ... pana acum era doar gandul ca am un bebe mic si bucuria ca voi fi mamica ... dar in felul asta se materialieaza cumva ....

simonettule, la piftie nu ma bag pentru ca face mama cate un hardau pe care intr-un final uita sa-l puna pe masa de Craciun, nu are suficient loc in frigider ( un frigider de 4 ori mai mare ca al meu, dar la ea se gateste ca la cantina) si happy end-ul este ca il arunca...

ramo_cata ... sarmalele si cozonacii sunt la putere ... am si eu un fix, sa miroasa in casa ca altfel nu e Craciun (asta la modul superficial fiind spus) ... de Revelion merg itzele la capitolul culinar , dar de Craciun...romaneste fratioare! mie de la soacra mi-e frica sa mananc (nu ca as avea vreo ocazie in sensul asta, prietenii stiu de ce )!

hai ca incepe si maryb cu emotiile de mamica ... ai vazut ca DD a avut grija si de voi? ca tare frumos il rugati pe bebe sa vina si la voi ... stai pe aici cu noi si sigur ti se vor risipi toat nelinistile ... important este acum sa renunti la medicamentele de orice fel, alcool, tigari si mai ales NERVI! fereste-te de frig si totul va fi bine !

diana , e normal sa-ti mai piara si cheful din cand in cand ... si asta nu cred ca tine de bebe sau de faptul ca esti insarcinata ... pune si tu niste colinde, gandeste-te la cadourile de sarbatori pt cei dragi, la meniuri si e musai sa-ti revi!pupici multi si sanatate ... intepaturile tale pot fi si de la vreme ! cat despre kg, am mai spus-o si o mai spun .. model nu am fost niciodata si nu m-o apuca tocmai acum ... adica nu fac exces de tampenii, incerc sa mananc cat mai sanatos (ceea ce pt propria persoana nu as fi fost insatre, cat mai multe lactate si fructe, dar asta nu inseamna ca stau acum cu ochii pe cantar )...am vazut atatea mamici care au exagerat la cap asta si au nascut niste pui de matza ... de bietii copilasi, vedeai prin ei...

flori ... vezi ca e grava treaba ... macar cei de pe forum averizeaza ca e contagioasa treaba si provoaca dependenta! pupici si tie!

pucca eu am uitat sa-mi iau ieri grau uscat de la mama ... las ca trec azi pe la ea si-l pun azi la incoltit (am eu o presimtire ca a pus mama o tavitza si pt mine!)! tare frumoas ce ai ales sa-i canti bebelusei!

sovica ... sau cu alte cuvinte de ce sunt eu impotriva tuturor sectelor astora nascute peste noapte, in ideea liberei gandiri si exprimari...mai satanica si mai plina de violenta mi se pare maniera discursului ... asta e...traim intr-o lume libera si plina de obsesii ... iar mesagerul nu-l putem omora ... pe el doar il pupacim dulce! mai, leul ala e asa duios incat nu-mi vine sa-mi cred ochilor ... impresionant pana la lacrimi! f dragut!

hai mai lyvicule nu fi bosumflici ... ca si eu zic cateodata la fel ... ca nu ma iubeste femeile si nu moarte dupe mine ... si pe urma ma trezesc ca si eu uit la randul meu sa pomenesc sau sa felicit randunici care imi sunt f dragi ... pupici multi la burticutza fumoasa si mamica veselita ! plus ca pe mine ma certalesti degeaba, ca eu de ieri dimineata nu am mai intrat .. ia vezi ca trimite honey albinutzele sa te intepe daca te mai superi , vezi ,vezi!

raluca, tare mult as vrea sa fiu si eu la targulmestesugarilor pt ca imi doresc pt bebe un cojocel, cel mai mic din lumea asta, din piele de oita si cu multa blanita pe margini ... cu modele populare, evident alb! petrecere frumoasa! cat despre vis, ce sa va spun, eu saptamana trecuta am avut un vis oribil ... ceva de groaza cu adevarat, m-am trezit palngand , mi-era atat de frica incat am aprins lumina si m-am bagat din nou in pat ... nu reusam de niciun chip sa ma linistesc .... lasa ca trec ele ... cat despre senzatia de sufocare, am auzit la televizor ca este vba despre un fel de lesin pe care il suferim in somn ... eu era sa ma inec acum cativa ani si pe urma, timp de un an de zile, in fiecare noaspte aveam acelasi vis .. ca ma acopera niste valuri imense si ma sufioc ... au trecut, in sensul ca nu le mai am noapte de noapte ... dar tot mai visez din cand in cand ... diferenta este ca in somn, constientizez ca este doar un vis si reusesc sa ma trezesc...

bubule, la noi salata s-a terminat acum vreo 2-3 saptamani ... dar tare buna mai e ... chir vbeam aseara ca o sa fac eu salata si pt mama , ca ea saracutza nu prea are cand...

ela super tare fetitza ta din banc....

mihutza, camica, teutzu, butucica, puca, ramo, kya, maryb, clauclau, underqueen, ela, naty (ai avut mesager constiincios) , simonett, olgutzica multumesc frumos pentru urari! poftiti la pijiturici cu nuci si sampanie va rog!

vrmoana
nu fii necajita ... daca vrei sa ma asculti putintel, asteapta sa treaca postul si pe urma apucati-va iar de bebe, veti vedea ca va veni cand nici nu ganditi!

kya, tare dragutza Sanzaiana ta! cred ca te-ai topit toata .. . cand te gandesti ca nu mai e mult si vei face testarea life... parca vad ca trec sarbatorile nu se stie cand dar cu siguranta f repede si pe urma incepem cu AMR-urile ... cat despre constipatie, sa stii ca si eu am avut probleme f mari ... in sensul ca ma apuca plasul cand trebuia sa merg la baie ... pana cand m-am speriat f tare o data cand am vazut (scuzati va rog) ca pe hartiutza s-au luat si niste cheaguri de sange ca sa nu mai vbim ca wc-ul arat de ziceai ca sapunul de toaleta e cu cirese si suc de rosii nu cu lamaie (intelegeti unde bat)...de atunci (cu toate ca eu nu sunt bautoare de cafea) nu-mi lipseste in fiecare dimineata o cana mare , facuta asa ... jumatate cafea si jumatate lapte ... plus portocale multe si cand nu ma puturosesc suc natural de fructe ...

mihutzule, spor la treaba ( recomandarea papaciosului ... de ochii soacrei, cum se spune)...adica mai subtirel cu efortul...pupici multi!

Si urez si eu la randul meu ca Sf. Andrei sa va ocrroteasca pe toate, sarbatorite sau nu, pe voi si pe cei dragi din jur care poarta acest nume! printre suspecti Deea si gudinde...

mami_papatot 21+ cu Honey mica

http://community.webshots.com/user/mami_papatot

Sunt cucoana-n casa mea!

http://bd.lilypie.com/24Mjp3.png

Mergi la inceput