Mamici de Martie-Aprilie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 6
vrmoana spune:
Multumesc tuturor fetelor care mi-au raspuns, dar pana la urma a venit CM. Asta e. Va doresc sarcini usoare ihn continuare si multi pupici.
oana
"Success comes before work only in the dictionary."
waiting for my baby
gbutucica spune:
Ela , tale flumos si dlagalas a fo copilul cu pitonul lui!!!
Sovi m-am topit dupa acel leu( desi arata infiorator) 
Livi vazut poze si arati bine s tu si burta din dotare.
Giani
26+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
pucca spune:
La multi ani Andree si Andrei!
Randunici, cine ma poate dumiri si pe mine cu o informatie. Azi noapte pe la ora 1 m-am trezit cu o durere ca un junghi, care trecea odata ce ma ridicam din pat, eu dormeam pe partea stanga cand m-a luat durerea, era foarte acuta. Seara am mancat niste paste care nu prea mi-au placut, sa fii fost de la digestie sau era o contractie. Eu pana acu n-am mai avut contractii si nu stiu cum sunt. M-am asezat in pat tot pe partea stanga si iar m-a luat, aceeasi durere. Cum m-am ridicat in picioare au trecut. Erau ca niste junghiuri. S-a intamplat doar de 2 ori. Ideea e ca atunci cand m-am trezit de dimineatza, fara nici o durere, am fost la toaleta si am avut scaun, ca atunci cand mananci prea mult, si ai un disconfort. Deci, in concluzie, au fost sau nu contractii? M-am cam speriat rau aseara.
+22,
Bianca Maria
ramo_cata spune:
buna dimi......[font=Comic Sans MS]

LA MULTI ANI SI MULTI PUPICI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMALE DE ANDREI/ANDREEA SI BEBICILOR CARE O SA POARTE ACEST NUME...

[/font=Comic Sans MS...
in dimineata asta am fost si noi mai vrenici...am fost sa recoltam sange pt dozarea de anticoorpi...cat am stat la spital am avut parte si de o faza mai nasoala...i s-a facut rau unei tipe,a cazut,s-a lovit la cap...abia au reusit dr de acolo sa o 'invie'...doamne fereste...
pupici la toate randunicile si mai vb ...sunt la curent cu tot ce se intampla pe crengutza...
ramo26
+
20 sapt
pucca spune:
Referitor la durerea de azi noapte, burtica nu era tare. Oricum de frica am luat primul meu No-spa.
cami33 spune:
Pucca, nu cred ca au fost contractii. La contractii se intareste tare burtica, ramane asa cateva secunde si apoi revine la normal fara durere, de obicei. Cred ca nu ti-a priit papica de aseara.
Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
22+
Luca
Luca
gbutucica spune:
Pucca nu au fost contractii, ca alea dor si daca stai in picioare, bine ca au trecut, nu e rau ca totusi ai luat un No-spa.
Ramo pup io fata vrednica care luara singe pt anticorpisori
.
VRMOANA , nu fi supararta ca luna urmatoare poate fi pozitiv, eu iti urez bafta,
Giani
26+
ca am dovada
o fi chiar baiat?
Kya spune:
La Multi Ani Andreea, La Multi Ani Andrei, mamici, tatici, copilasi si bebei
Noi aseara am avut program de muzica clasica. Am luat nr 2 din Superbebe, cu al 2-lea CD, si mi-am pus o boxa pe burtika, sa asculte si Sanziana.
A reactionat cu tumbele ei obisnuite. Dar la Polka Pizzicato de Strauss am zis ca iese din burta!! Ce suturi am primit, ce miscari, ce dansuri... Chiar am si vazut cum s-a miscat burta.
Si am testat-o. Dupa un timp i-am pus aceeasi bucata, si la fel a facut. Nu stiu daca i-a placut sau nu. Cert este ca sunete erau clar diferite de ce fusese pana atunci. Corzile de la vioara erau ciupite si se auzea altfel.
Chiar sunt curioasa daca i-o fi placut sau din contra, se agita, doar doar s-o termina...
Kya
cu
Sanziana
A inceput o mare dragoste
-------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
ramo_cata spune:
vrmoana-imi pare rau ca a venit CM...dar stai linistita...bebe vine cand vrea el nu cand vrem noi...
pucca-eu am o durere pe partea dreapta,uneori parca pleaca durerea si pe picior ,in jos...e trecatoare si la fel daca ma dau jos din pat trece cand ma pun revine...cine stie ce o fi?eu incerc sa nu ma impacientez...trebuie sa gandim poziiv.
ramo26
+
20 sapt
mihutza11 spune:
Diana bine ai revenit pe crengutza cu noi
si cum adik ai kg in plus?? unde le-ai pus??? ca io nu le vad!
Floriioti-a raspuns Sovi, oricum nu te rezuma numai la refresh ciripeste alaturi de noi, ca inca esti moderata si apar mesajele tale mai greu! 
Giani, Ela super tare bancurile!!! 

Sovi 
lyvy soferita stai mama linistita... nu are nimeni nimik cu tine 
din pacate se pare ca sunt cooptata la un inventar
... asa ca nu cred sa mai pot ciripi azi...
cu drag toate randunicile! poate mai prind vreo pauza ceva!
Mihaela
23+ cu
Andra
Pozici
Bebitza