Mamici de Martie-Aprilie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 5
sovietica spune:
floriio , in primul rand tre sa iti activezi mesajele private, ca sa iti putem trimite parola de la contul de mail comun.
Cum activez mesajele private?
Mergeti in meniul din stanga ecranului si apasati pe "Mesaje private". Apoi apasati pe "Optiuni" (in dreapta ecranului), bifati "Activeaza mesajele private" si "Trimite modificarile".
Atentie: in perioada de proba sau daca sunteti suspendat, nu puteti folosi mesageia privata.
In susul paginii pe dreapta unde scrie intrebari frecvente cred ca vei afla multe raspunsuri.
Semnatura o creezi la profilul personal, unde scrii tot ce vrei sa iti apara la semnatura. ca sa iti apara
, scrii [ gravi ] fara spatii intre parantezele patrate si restul.
succes!
si scuze ca nu am vazut mai devreme msg tale, e din cauza ca inca apar mai tarziu, fiind moderate.
sovi
18+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
bubu05 spune:
Buna seara, dragelor!
Oana, e posibil "sa te fi insemnat"
, cum se zice in popor, deci posibil gravidutza! Asa am patit eu la Vladut!
Zoze si Sovi, ce-am mai ras de bancuri!
Papacioasa, tin sa te anunt ca eu am comandat la mama salata beof si sarmale acum o saptamana, ca nu mai puteam de pofta
, dar voi face si eu de Craciun! Plus alte bunatati, yam, yam...numai sa am timp sa le fac...
Va pupicesc repede pe toate pt. ca si eu trebuie sa prepar cina, niste ficatei la tigaie si cartofiori taranesti, ca vine randunoiu infometat! Aaa, si niste ardei copti din congelator 
Oana
18+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
lyvy spune:
Baaaaaaaaaaaaai, da cat am tot citit sa ajung si eu la zi!!
Sunteti tare harnice. numa ma intorc cu spatele si ati si schimbat crenguta!!!
Ma bucur ca Naty e mai bine, Simo ai mare grija de tine!!!
Am observat ca atunci cand apuc si eu sa mai scriu ceva, sau pun o intrebare, PAUZA, nu mai e nimeni pe forum, asta dovedeste inca o data ardelenismul din mine, pana citesc eu creanga pierduta, vine alta, scriu si randunicile-s absente, iaca vorbesc singurica!!!

Mi-am schimbat de ieri semnatura, si vin si cu poza
de 26 sapt
livi
+26
Iris Miruna deocamdata
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
diana_g spune:
fetelor sunteti tare dragute...
dar sa stiti ca kg in plus sunt.sa o auziti pe doctorita cand ma pune pe cantar ....dar important e sa fie bebele bine.
GIANI,URSULEATA,ZOZE si toate randunicile

diana_g 27+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png
lyvy spune:
Si sa nu-mi spuneti ca nu am dreptate, am pus msj anterior, am uploadat poze, care a durat ca pozele au fost mari, am facut dus, m-am cremuit, m-am frezat, m-am toate alea, si nimic dupa mine, goooooooooollllllll, nici un mesaj , mai fetelor, aveti ceva cu mine????
Zau asa, nici macar nu e tarziu!!!!
ALOOOOOOOOOOOO!!!!
livi
+26
Iris Miruna deocamdata
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
RalucasS spune:
Ei mai lyvy...e mai greu cu ciripeala la ora asta, am vazut ca e ceva tipic pt toate serile, stai calma ca nu are nimeni nimic cu tine, dar cred ca randunicile sunt pe la masa etc si vin mai tarziu sa ciripeasca 
24+
Lucas
Teo2rina spune:
va puuuuuuup, am venit din nou in stol ca gata!n-am mai avut contractii, bine stau in pat si acasa si kla gradi, adik fac asa: cand ajung la gradi imi fac sa pap si sa beau o cafea si apoi stau o ora in pat, ma ridc si tot asa. de-aia lipsii io un pikut de pe crenguta. n-am umblat creanga... si, sincer, ma speriai rau de tot cand m-am trezit noaptea cu contractii... dar suntem bine.si sa ma iertati, da' n-am avut cum sa citesc din urma.decat din ramurica asta. io intrai sa urez LAAAAAAAAA MUUUUUUUUUUUUULTI AAAAAAAANI!!! tuturor Andreelor, Adrianelor, Andreilor, Adrianilor, cu liniste si bucurie in suflet mereu sa fiti!
Marina, o
in
cu
Mihnea-Adrian 27+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)
cami33 spune:
Buna dimineata!
LA MULTI ANI MAMICILOR NUMITE ANDREEA SI CHIRIASILOR DIN BURTICI CARE VOR PURTA ACEST NUME!
Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
22+
Luca
Luca
mihutza11 spune:
Buna dimineatza ciripitoarele mele dragi!
in primul rand:
LA MULTI ANI ANDREEA SI ANDREI!! multa sanatate si tot ce va doriti!! si chiar si Andra mea

ma duc sa citesc si revin! 
Mihaela
23+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
gbutucica spune:
Buna dimineatza , un mare LA multi ani pt Andrei si Andree, si pt toti derivatii lor., cu multa sanatate si spor in toate.
Sovi se vede ca totusi nu cint asa de fals precum credeam.
Oana vei fi mamica!!!!!!
, sa ai sarcina usoara , asa e ai fost insemnata, mai stai 2 zile si fa un test.
Livi pai tu vrei vreascuri pi schinare?
, ce ai cum sa avem ceva cu tine , scuzele noastre , dar nu a fost cu intentie sa nu raspundem daca ai pus vreo intrebare, poate n-am stiut cum sa raspundem , dar nu are nimeni nika cu tine . hai sa te pup sa-ti treaca nebuneala
.
Floriio , ai primit informatii foarte bune de al Sovi
RalucaS In legatura cu griul , aci in Bucuresti in seara de Sfintul Andrei se pune griu in pamint si cit de des si frumos rasare asa de bun va fi anul urmator( un fel de spor al casei), stiu ca in Moldova nu se pune , si ieu am intrebat ce si cum cind am venit in Buc.
.
pup io restul stolului, si pun capul pe birou ca trebe sa dorm( mie somn si gata)

Giani
26+
ca am dovada
o fi chiar baiat?