Mamici de Martie-Aprilie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

http://www.youtube.com/watch?v=fWZYiADYtHE -dont kill the messenger

si ca sa ma iertati ca postez prostii:

O tipa se trezeste in toiul noptii plina de sudori.....
Dimineatza sudorii au plecat la servici.

pupici la toate si ma iertati ca n-am avut chef sa postez de 2 zile. Da sigur stiti ca va iubesc!

sovi 18+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Diana unde tii kilele de care spui? in frigideru din spate poate ca pe tine nu se vad , sau or fi poze decind erai mica, hai no.....
Sovi , imi pare rau ca stai la subsol cu chefu da hai sa-ti cint , ia asculta :Fata verde cu paru padure....mmmm, fata verde sa ai chefu' de rindunici..mmmmfata verde....ia vezi e mai bine???
Pucca merci de reamintire , sper sa nu uit

Giani 26+ ca am dovada
o fi chiar baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

si imbratisez toate burticoasele care nu au dispozitia necesara-zilele astea-sa ne scrie cu voiosie!
Suupertare papagalul,Giani!
Vaai Sovi..nenea e posedat?!!..Si sudorii?!Au plecat chiar toooti?!Si daca tot sunteti puse pe glume..vin si eu cu ceva dlagut:
O fetita se duce la un magazin de animale si intreaba:
- Va log, aveti iepulasi dlagalasi?. Inima vanzatorului se topeste brusc. Se aseaza pe vine langa fetita, si o intreaba:
- Vlei un iepulas dlagalas alb, sau unul dlagalas moale si neglu si pufos? Sau poate pe cel dlagalas si maloniu de acolo?. Fetita se inroseste, se leagana putin pe calcaie, isi pune manutele pe genunchi, se apleaca in fata si raspunde in soapta...
- Cled ca pe pitonul meu il doale in cul de cale...

Fiti pe faza randunici!!Vine !!

Ela.. in 23+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Buna seara dragi gravidute.
Am si eu o problema si m-am gandit ca poate voi ma puteti ajuta.
Astazi de dimineata, Z29 din 28/29, m-am trezit din somn cu niste dureri groaznice de burta ca inainte de CM. A curs o picatura si gata. Apoi de fiecare data cand mergeam la toaleta pe hartia igienica se luau un fel de pielite si atat. Nici o picatura de sange. Acum pe tampon am observat o chestie vascoasa de culoare maro. Nu stiu ce sa cred si de la ce poate fi. DAca ati trecut prin asa ceva si ma puteti ajuta cu o parere va multumesc.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

waiting for my baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Eu am tras un puiut de somn dupa-amiaza..iar acum ma simt asa de molesita incat nu am chef de nimic, iar la bucatarie ma asteapta o multime de ...si trebuie sa mai fac si de papica pt in seara asta...

diana_g - si eu am avut acum ceva timp o stare asemanatoare cu a ta, si nu am mai scris o perioada pe forum, dar bine ca s-au linistit hormoneii astia si tare sper sa nu mai revina si stai linistita ca nu esti grasa deloc, dar este normal sa capeti niste forme in perioada asta...sa vezi ce aripioare am facut eu ...
pucca - care e treaba cu graul? ca eu nu am mai auzit pana acum
sovi - si noi te iubim pe tine
ela - tare bancul

24+ Lucas

Mergi la inceput

suupel banculile!

Giani, acum ca mi-ai cantat, ma simt muuult mai bine!
Bitza, tu ma intrebasesi daca vreau CD cu tai-chi? Multzam, am si eu unu pitit pe undeva, ca sa nu mai zic ca am si cursuri facute. Practica sa avem, ca teorie esteeeee
Mary, ma bucur ca au ramas 2 liniute, cocoasa mea incepuse sa se teama
Ma intrebase Kitzu parca, daca misca bb, misca din sapt 16 cand ma uitam extaziata la niste jucarii intr-un magazin, la inceput cu pauze de cateva zile, acu e cam zilnic, da incetutz, nu prea se simte pe dinafara, tac-su inca nu l-a simtit. In schimb am picaturi de colostru. Fulga e pe drum :))

Ce ma fac eu si Naty ca nashului nostru Victor i-a cazut putza si s-a tranformat in Sanziana. Dincolo de glume, sa va traiasca, zana!

RalucaS, si eu tre sa fac ceva de mancare, da nu mai stiu ce!! Am ramas total blocata dupa ce am citit meniurile de Craciun de pe aici. Papacioaso, m-ai innebunit cu 4 sarmale in una!!
Raluca, si sa nu care cumva sa ratezi maine la serbare micii si berea! :))
Unde e Cory sa ne invete cum se face

Oana, imi pare rau, nu stiu ce sa iti zic ref la problemutza. Sa dea DD sa fie bine!

Fetelor, care va permiteti cu timpul si aveti voie sa umblati, nu ratati parcurile in zilele astea insorite, e belea de frumos ce e! noi iesim aproape zilnic si azi am luat si grisinele care mi-au ramas decand aveam greturi si am hranit ratele si pescarusii din tineretului. Ce colcaiala, ce batalie, cat scandal! ne-am distrat copios

pozici

Mergi la inceput

http://www.youtube.com/watch?v=TYh96USnzY0

O FEMEIE A GASIT IN JUNGLA UN LEU RANIT DE MOARTE. L-A LUAT CU EA, L-A INGRIJIT SI L-A FACUT BINE. APOI A VORBIT LA O GRADINA ZOOLOGICA SA IA LEUL SI SA AIBA GRIJA DE EL, SI ASTFEL I-A DAT LEULUI O NOUA VIATA SI O NOUA LOCUINTA.

ACEST VIDEO ESTE LUAT DUPA CITAVA VREME CIND FEMEIA S-A HOTARIT SA MEARGA LA GRADINA ZOOLOGICA SI SA VADA CE MAI FACE LEUL.

URMARITI REACTIA LEULUI SI EXPRESIA FETEI LUI CIND A VAZUT-O!!! UIMITOR!!! DE NECREZUT!!!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Sovi - eu cu n-am fost niciodata prietene...si cand ma gandesc ca maine o sa se prajeasca mici pe la toate colturile ....dar o sa ma abtin, ca nu stiu de ce calitate sunt, si nu vreau sa il intoxic pe Lucas cu cine stie ce. In schimb am sa imi iau multi colaci secuiesti ca sunt inebunita dupa ei, iar acum o sa ii faca acolo in fata ta, pe jar, o sa mai vreau si vata de zahar ca nu am mai mancat din clasa a 4-a, si nu o sa ma pot abtine sa nu imi mai iau ceva oale, cani sau farfurii de lut...apropo sa stiti ca sunt o nebunie sarmalele si varza calita facuta in vas de lut la cuptor
-iar de mancare in seara asta o sa fac un rasol cu hrean si cu mamaliguta

24+ Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrmoana spune:

Am inteles Sovietica. Mersi oricum.

oana
"Success comes before work only in the dictionary."

waiting for my baby

Mergi la inceput

Oana, permite-mi doar sa o citez pe mama, de pe vremea cand imi facea chipurile educatie sexuala cand aveam vo 16 ani:
"femeia cand ramane insarcinata, nu ii mai vine ciclul, doar se pateaza usor cu un maroniu vascos intr-una din zilele pana in ciclu"

La mine nu s-a potrivit deloc ce zica ea. Poate la tine e acel simptom? Si pot sa iti zic ca si eu cand am ramas am avut simptome de ciclu incepand de la o saptamana de la conceptie, vreme de 2-3 sapt.

pozici

Mergi la inceput