Mamici de Martie-Aprilie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 19
simonette spune:
Simo, ai grija de tine, stai la caldurik si fa-te bine repede!!!
fata bolnavioara!
mami de
Luca si
27+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
natynic spune:
buna feteoooorrr!!!
i am back!stau cu laptopu in pat, nerabdatoare sa va citesc din urma si revin imediat! 
naty 19+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
RalucasS spune:
Simo - si eu am patit asa, si chiar ma miram, eu stau in casa la caldurica si racesc, si sotul meu umbla pe afara si era un frig ...si nu avea nimic. Te
si iti urez insanatosire grabnica, si sa stii ca mie mi-au prins bine tare pastilutele de vit. c cu prropolis pe care le-am luat pt gat la recomandarea fetelor de aici

Naty!!!!! 

URA! Ce bine ca ai revenit pe crenguta!!!!
25+
Lucas
sovietica spune:
Natyyyy!!! 

Bine ai revenit pe forum!
sovi
19+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
Maia37 spune:
Natyyyyyy draguta de tine!Bine ai revenit randunica chinuita!Bebicuta ta e bine,misca bine?![]()
![]()
![]()
Vlad al meu ma innebuneste tot timpul imi da suturi dimineata ma trezeste devreme sa MANCAM![]()
![]()
![]()
Ce ma bucur ca ai gasit posibilitatea de a comunica cu noi

Ai grija de tine si de Iulia si te 
.O sa fie bine ai sa vezi, numai ca acum o sa te mai chinui putin dar bebica ta va fi bine si cand iti vei aminti peste ani prin ce ai trecut pentru copilasul tau iti va creste inima cat o paine cand va fi mare asa cum e Andreea mea langa mine,intrecandu-ma la inaltime!
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
26+ cu
Vlad Andrei
natynic spune:
Doamne fetelor, un capiol intreg de la pag 1 la 20 mi-ar trebui sa va multumesc pentru tot-si inca n-am reusit sa citesc decat cap 48!
Constat ca e destul de greu sa va scriu in pat intinsa, iar in fund clar n-am voie, totusi "scula de citit"e aici cu mine si n-o sa mai plang de dorul vostru.
In continuare mi se spune ca mai mult aici voi sta pana nasc, dar cu voi, cu laptop, cu TV, cu reviste de scandal si mai ales cu un randunoi care sta si in cap numai sa nu mai plang cred ca va fi suportabil. Sigur ca indur orice pt Iulia, dar om sunt, si nu inteleg de ce mi s=a intamplat asta cand doar bine am stiut sa fac in viata...Oricum, daca ati sti ce vad i=si ce aud aici...multumimiti Domnului dragelor ca va merge bine sarcina. Am vazut femei indurand tragedii npentru a avea un bebe, uneori fara succes-cred ca as strange de gat acele persoane care la nastere isi abandoneaza puii. Ma rog, nu vreau sa va intristez, dar poate fi cumplit de greu-intr-adevar, poate acei copii sunt alesi, asa as vrea sa cred si eu. Despre spitalul Giulesti, numai de bine. Eu stau intr-o zona mai renovata, arhitectura lasa mult de dorit dar personalul in intregime iti sufla si in
pentru orice-si nu doar de mine e vorba, ci de toate gravidele.
Ca sa termin mai repede, ca am intepenit, la multi ani Ioanei de care mi-e tare dor; va iubesc pe toate, probabil nu voi posta asa des ca inaintea internarii dar oricum sa fiti sigure ca sunt din nou aici cu voi, cu toate temerile si bucuriile voastre si ATAT va rog: contabilizati cat mai mult din bucurii, sunteti intr-o perioada de care va puteti bucura ATAT de mult, va rog sa fiti si pt mine frumoase, luminoase, vesele, sa iubiti pe toata lumea, sa nu lasati nimic sa va umbreasca marea asteptare a acelui moment unic cand bebicul va va sta in brate. Si, inca odata, VA MULTUMESC!!!
naty 21+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
SilviaPop spune:
Hei Naty ![]()
un
de la fosta ta "colega de camera". ce mai faci? cum te simti? nu m-am prins exact daca esti acasa sau cu laptopul la spital. cum e colul?
la mine cerclajul se simte ca si cum as avea un tampon intim imauntru..nu stiu daca e normal sau nu, abia astept sa vin sapt viitoare sa vad ce zice medicul. si ma doare daca stau in fund mai mult de 1 ora. + contractii. o frumusete, ce sa mai.. abia astept luna mai
. eu mi-am scos la imprimanta o hartie cu calendarul si am numit-o "AMR". problema e ca mai am aproape 6 luni :)
sa vezi cum uitam noi toate astea cand o sa tinem dulceatza in brate
pup , col lung, inchis si uter cumintel. pup si pt dansatoarea mica si scumpa. salutari si randunoiului :)
Carmina
http://bd.lilypie.com/aiOCp2.png
bubu05 spune:
Yupi, yupi, welcome, back, Naty!

Ioana, La multi ani, sa ai numai bucurii si sa fii sanatoasa!
Si eu am fost harnicuta, n-am avut timp de cafea cu voi dimineata, ca am poposit direct la bucatarie sa fac mancarica repede, pana in pranz. Apoi am fost la Selgros pt. cumparaturi, am definitivat si cu cadourile de Mos...of, ce copil rasfatat am de matusi, bunici si tot neamul...deh, primul nepot! Toata lumea a propus cadouri, eu am ales si am cumparat ca stiam mai bine si sunt tare multumita de rezultate! De la anul va trebui sa imparta cu fratiorul lui, asa ca anul asta iar e privilegiat!
Ne-am uitat la tv la parada militara si apoi mergea si el ca soldatii prin casa, era mortal!
Apoi am tras un pui de somn si bine a fost!
Rox Doxule, stai linistita cu MagneB6, eu iau 4 pe zi, 2 dimineata si 2 seara, ajuta f. mult in sarcina, asa ca ia fara probleme si nu le lua pe sarite ca...
Oana
19+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
RalucasS spune:
Naty - stiu ca iti este tare greu sa stai in spital iar eu sa iti vorbesc de aici din casa, dar poate te ajuta DD si macar o sa iti dea drumul acasa chiar daca va trebui sa stai numai in pat. Ai intrebat de ce ti se intampla tocmai tie asta...e o intrebare care ne-o punem toate la un moment dat in diferite situatii,eu cred ca D-zeu ne pune la incercare sa vada cat de mare ne este credinta, sau poate chiar ne pune la incercare sa vada cat de mult ne-am dorit acel lucru, dar la tine cred ca cel mai important este chiar daca tu suferi un pic mai mult ( adica enorm) sa fie Iulia bine, sanatoasa si sa vina la termen. Roaga-te le D-zeu, si in acelasi timp multumeste-i pt minunea ce o porti in pantece si sunt convinsa ca tot comarul asta o sa se termine cat de repede posibil.
25+
Lucas