Mamici de Martie-Aprilie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 18
PIDANA spune:
Neatza randunici!
LA MULTI ANI, IOANA! Sa fii sanatoasa si iubita si sa aveti un bb cuminte, frumos si destept!

Natyyyyyyyy
te asteptam pe ramurica!!!!!!

Dana
18+
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04
simonette spune:
La multi ani natiune!!!!
Si eu amfost fff matinala!!! Ne-am trezit la 6 amandoi, adica eu si cu Luca, dar pana acum am facut o gramada de treaba...mic dejun, apoi gratarel cu cartofiori prajiti si salata, pus aluatul pt gogosele la dospit si am facut si curat in frigider...spalat vase ca se strang o gramada cand bucataresti si tot asa!!!
La multi ani Ioanaaaaa!!! Sa ai parte de tot ce-i mai bun in viatza!!!

Roxana-Claudia, te-am mai rugat si alta data dar ma gandesc ca poate n-ai citit....am nevoie urgent de nr de tel de la cabinetul acela de langa spitalul Panait Sarbu...ala de planning familial...il ai cumva? Trebuie musai sa-mi fac o programare si l-am pierdut...
Natyyyy!!! De-abia astept sa ne scrii noutatile...

mami de
Luca si
27+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
simonette spune:
Rox Dox, referitor la intrebarea ta...chiar nu stiu ce sa spun...De magne B6 chiar nu am auzit sa se ia de 3 ori pe zi...dar nu sunt sigura ca e gresit a se lua! No-spa poti lua ca e preventiv pt. dureri si contractii, iar duphaston...iar nu ma pot pronuntza!
fata ingrijorata!!!
mami de
Luca si
27+ cu Yannis-Sebastian
BB2
diana_g spune:
LA MULTI ANI,ROMANIA!
buna dimineata,randunici.va doresc un weeckend placut!
diana_g 27+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png
Roxana Claudia spune:
Simo - nu stiu nr ala de tel...Eu n-am fost niciodata acolo, doar trec pe langa de cate ori merg la Giulesti.
Roxana
27 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
PIDANA spune:
Rox si mie mi-a recomandat no-spa + uscosin in fiecare seara preventiv impotriva contractiilor si magneb6 fiole pt fixarea calciului. No-spa iau daca ma doare burtica, iar magneb6 daca imi amintesc
.
La calculul concediului de sarcina si lauzie nu se retine decat cas 9.5% la valoarea salariului minim pe economie (deci de anul viitor se retine 9.5% la 500 ron), in rest nimic. Venitul pe ultimele 6 luni (salariul brut) se imparte la zilele lucrate efectiv, iar pt luna in care urmeaza sa iei acel concediu se inmulteste venitul/zi cu zilele lucratoare din luna. O sa postez luni un exemplu practic ca sa fie mai pe inteles fiindca stiu ca nu ma prea pricep la explicatii.
Dana
18+
http://www.flickr.com/photos/21356319@N04
Maia37 spune:
Maryb patrecere frumoasa si asteptam sa ne povestesti reactia sotului

Simonette am ras de sperietura ta...cu pofta
dianag imi place tare mult ce numeai ales puiutului tau!NATY- te asteptam cu drag sa fii alaturi de noi!Atunci poate va trece timpul mai usor pentru tine pana la externare ia noi nu-ti vom mai simti lipsa pe crenguta

mami-la mine e nevoie doar sa miros aburul de cafea proaspat facut ca fug imediat la wc.
Din pacate cam rar cu cafeluta la noi in casa doar ocazional cand am musafiri sau cand va veni sotul va mirosi zilnic.Eu am terminat-o cu tigara si cafeaua de cand am aflat de bebic.
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
26+ cu
Vlad Andrei
RalucasS spune:
Rox - si eu am avut tratament ca al tau pt contractii, si dupa ce l-am luat m-am simit foarte bine
Sovi - din superbebe sunt doua aparitii pt decembrie si ala cu pasta de dinti ca l-am luat si eu, dar si cel cu cd care costa vreo 15 lei, eu am luat nr 1 cu primul cd, si acum vreau sa il iau si pe al doilea, dar nu am avut bani la mine cand l-am vazut, pt ca ma dusesem sa iau doar paine, deci intreaba la ziare de cel cu cd
simonette -
randunica gospodina, si eu ma bag sa fac niste "pijiturici", dar dupa ce trag si eu un pui de somnic
25+
Lucas
simonette spune:
Deci asa.....radeti de sperietura mea...! Biiiiine!
Ralucas,
somnic bun! Am vrut sa dorm si eu dar cand sa atipesc s-a trezit "stapanu`"
mami de
Luca si
27+ cu Yannis-Sebastian
BB2
Simo27 spune:
Dragelor,tocmai am vorbit cu NATY,si deocamdata nu o sa poata comunica cu noi,ca nu are inca instalat netul...draguta de ea,abia asteapta sa fie din nou pe crenguta!Sa stiti ca nu este demoralizata,dar cand stai in spital e aproape imposibil sa nu ai caderi,te deprimeaza totul acolo,cel putin asa am simtit si eu!Asa ca,trebuie sa gandim pozitiv,ca totul va fi bine,si sa ne punem speranta in DD!
Eu dupa ce ca stau numai in casa,am reusit performanta sa racesc
...e comic,nu?!Am baut ieri lapte din frigo,si ma doare gatul,am si ceva febra,sunt infundata,sincera sa fiu nu credeam ca sunt atat de sensibila!Si ma doare si spatele ...de atata stat,cred!
LA MULTI ANI,IOANA
!Sa dea DD sa fi fericita si iubita!

Simo,mamica lui David
,
26+ cu