Mamici de Martie-Aprilie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 17
Roxana Claudia spune:
La multi ani Ioana! Sa ai o zi frumoasa si sa nu lasi nimic sa te supere! 
La multi ani NATIUNE!
Roxana
27 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
Maia37 spune:
Buna dimineata randunele!LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUMELE DE ANDREEA!
LA MULTI ANI IOANA!MULTA FERICIRE SI SANATATE

Un WE placut si linistit fetelor!Merg sa citesc caci am ramas in urma...
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
25+ cu
Vlad Andrei
sovietica spune:
Neatzaaaaa!
Hai Naty!

prea mult a stat vacant locul de ciripitoare fruntasa! 
Hai la cip-cirip!
NumeIoana, LA Multi Ani! Sa fii iubita, sa fii fericita, sa fii mama! 
Bubu, multzam ca mi-ai zis de UPC digital!
ce tzepari! Noi vroiam abonament la ei, chiar daca e cel mai scump, NUMAI pt ca ei sunt singurii care au postul nostru favorit -BBC-prime Dar daca is chiar asa naspa....
RalucaS imi pare rau ca te-au dezamagit precupetii :(
Cami33 
Am fugit! ca tzopaie randunoiul ca vrea in parc!
pup la toate! 

sovi
19+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
RalucasS spune:
Fetelor, eu i-am trimis un mail de pe adresa comuna lui Cory si am intrebat-o daca este bine...sper sa ne raspunda
Am primit si mesaj de la Movalinda:
"Va pup. Trag nadejde azi sa capat internet pe laptop, in pat si abia astept sa va scriu si mai ales sa va citesc"
Edit: Irina iesi mama de acolo ca sa mai ciripim si noi un pic! Ce e cu tine de stai pitita asa?
25+
Lucas
sandytza spune:
buna fetelor stau de mai bine de o ora si va tot citesc si m-am hotarat sa ma alatur si eu voua. sunt si eu o burtica de 24 saptamani de culoare albastra si sunt foarte fericita. nu stiu cine e naty dar ii doresc numa bine stiu cum e sa treci prin perioade din astea. va pup pe toate.
bitza037 spune:
Sunt pe aici, ma uit pe un site cu lucrusoare de copii, de firma.....si m-am imbolnavit.Stau si ma gandesc pe cine am eu in Anglia sa-mi aduca si mie, si nu gasesc pe nimeni.
IRINA 
+20

sufletel
rox_dox spune:
buna fetele mele!
la multi ani pt cele ce si-au serbat ziua!
si la multi ani pt noi toti romanii!
noi am fost ieri la dr la vizita...si i-am povestiti de durerile alea care imi traverseaza burta de la un capat la altul..dar care au fost destul de rare pana acum...si mi-a dat sa iau duphaston, no-spa si magne B6 cate 3 pe zi din fiecare...
voi ce ziceti? chiar sunt asa nashpa durerile astea sa ma puna sa iau 3 pe zi din toate astea? si de ce Magne B6??? voua v-a dat dr din asta?
_
23+ cu
RADU
Pozele mele!
sovietica spune:
Rox, deh, doctorii cand mergi sa te plangi de vo durere, se simt datori sa dea hapuri MULTE! Acu, cine stie ce o fi vazut el la control/analize...
Mai,
cine zicea ca si-a luat "superbebe" cu CD2? Kya parca? eu mi-am luat, si surpriza! nu are cd-ul! am vazut dupa aia. Are doar o pasta de dinti pt copii :(. Si a costat 60 000.
sovi
19+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici

si sper sa apara cat de curand si alte ciripitoare pe aici !