Mamici de Martie-Aprilie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 16
gudinde spune:
Olgutzika
multumesc din suflet pentru urari
mami_papatot
multumesc pentru urari si iti doresc si tie numai bine si multa sanatate. Fie ca Sfantul nostru patron sa ne apere de rele, sa ne dea sanatate si noroc.
gudinde spune:
Mii de multumiri cui se va indura si-i va trimite si mesajul meu lui Naty:
Naty
se zice ca aceasta perioada a Adventului este una magica in care portile Raiului se deschid si Dumnezeu este mai aproape de noi ca oricand. Sunt sigura ca rugile tale si ale noastre s-au auzit si vei trece cu bine peste aceasta incercare. Capul sus! Iulia merita orice sacrificiu si o sa treaca si aceasta perioada grea de spitalizare.
sovietica spune:
Gudinde, de maine Naty va avea net. Va fi foarte bucuroasa sa vada mesajul tau "live" :)
sovi
19+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
gudinde spune:
quote:
Originally posted by sovietica
Gudinde, de maine Naty va avea net. Va fi foarte bucuroasa sa vada mesajul tau "live" :)
sovi19+ saptamani cu
sasha (de la Alexandru)
pozici
sovi
multumesc pentru noutati
Sunt sigura ca pentru Naty va fi terapeutic forumul si se va putea incarca cu toata energia pe care incurajarile noastre o degaja.
bubu05 spune:
Cucuietelor, v-ati culcat toate?
Eu am venit la 11 de la servici si apoi am recuperatce-ati scris, sa nu ratez ceva!
Naty, abia astept sa ciripesti cu noi si sa vii numai cu vesti bune!
Sovi, da, de la UPC e digitalul, si intr-o luna i-a picat de 4-5 ori semnalul, o data a tinut 3 sau 4 zile
, noroc ca mai avem un tv in dormitor care merge doar pe cablu...in rest, programele sunt ok si sper sa se modernizeze mai repede reteaua, ca-mi dau seama ca sunt la inceput si au probleme de genul asta...
Cine intreba de retinerile din salariu, stiu ca la Vlad eu am luat fix brutul din cartea de munca, nu se retinea nimic. O sa ma interez si eu la mine la servici si va zic. La fel, vreau sa intreb cum va fi cu concediul pe anul viitor, proportional cu zilele lucrate? asa pare logic...
Revin maine cu forte proaspete, ma duc la nani!
Pupicei la burtici!
Oana
19+ cu bb Stefan
si
Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze
RalucasS spune:
Buna dimineata stol
!
Eu sunt matinala rau azi, m-am trezit de la 7, asa ca am facut
si va servesc si pe voi.
Dau fuguta
acum sa citesc
din urma tot ce ati mai ciripit ieri.
In rest va
pe toate si va doresc o zi cat mai placuta!
25+
Lucas
RalucasS spune:
Noi am fost aseara la renumitele serbari ale galatiului, dar am ramas cu un gust tare amar, a fost totul de nota "-25" comparativ cu alti ani. De abia asteptam sa vad toti mestesugarii care au venit cu obiecte traditionale romanesti, si cand colo era peste tot plin numai de chinezarisme si de multe tarabe cu mici si vin fiert de unde se auzeau tot felul de manele si unde erau stransi tot felul de betivani , abia dupa ce am coborat 2 statii de autobuz pe jos ( ca era circulatia oprita) am gasit si noi vreo 3 standuri cu mestesugari, de unde am si luat o vaza frumoasa tare ca sa i-o fac cadou doctoritei mele ca tare imi mai este draga, deci o fac din placere nu sub forma de spaga, apoi am urcat 3 statii si am gasit alte cateva standuri tipic romanesti dar unde era o inghesuiala de nu puteai vedea nimic, si pana la urma m-am lipit si eu de un fular si un fes, un fund special de taiat painea, si unul rotund pt mamaliga, ca in rest nu am reusit sa ma uit la apoape nimic. Cam asta a fost marea mea plimbare, randunoiul a stat stresat tot drumul de frica sa nu ma loveasca cineva in burta, apoi m-a durut pe mine ca am mers o portiune de drum cam repede, undeva in dreapta jos, si deja se panicase rau ca nu cumva sa pateasca bb ceva si mi-a facut o teorie vreo juma de ora, de mi-=au trecut subit toate durerile.
Mii de scuze 

ca nu am raspuns aici la toate randunicile...
sovi -"etajul - 25" 

ce tare ai fost!
-iar de Adrian/a stiam si eu ca nu intra la Sf Andrei, din cauza ca pe bunica mea o cheama Adriana si nu si-a serbat niciodata numele de Sf Andrei
simonette - sa stii ca nu toti cainii musca, da stiu eu si niste pisici care zagarie rau ![]()
delphinas - bine ai revenit si acum te asteptam sa ciripesti ca banuiesc ca ai tare multe de povestit si noi tare suntem curioase sa aflam totul 
dana - multi
si sa te intelegi cat mai bine de acum inainte cu randunoiul ca altfel sarim toate cu neanderthal-le pe el
diana_g -
foarte frumos numele
Fetelor numarul lui Cory nu il are nimeni, ca sa vedem daca este in regula totul...?
Naty
ce bine imi pare ca de azi o sa poti ciripi alaturi de noi
ca tare dor mi-a, de fapt ne-a mai fost de tine 1000 X
25+
Lucas
cami33 spune:
LA MULTI ANI, Numeioana, sa ai parte numai de zile fericite alaturi de cei dragi tie!

Buna dimineata tuturor randunicilor! Sa aveti un week-end frumos si linistit.
Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
22+
Luca
RalucasS spune:
Draga noastra randunica Ioana iti urez un calduros La Multi Ani, sa iti dea D-zeu multa sanatate, fericire si mult mult noroc !

25+
Lucas
cami33 spune:
Ralu, se pare ca noi suntem cele mai matinale din stol azi.
Cami, mami de Maria Alexandra(5,5 ani)si
22+
Luca