Mamici de Martie-Aprilie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 20
RalucasS spune:
Fetelor unde este Randunica - Sefa (Ela)? Ca nu am vazut nici o ciripeala de la ea astazi....
25+
Lucas
lyvy spune:
NATYYYYYYYYYYYYYY, BINE AI REVENIT PE CRENGUTA, sa vezi ca impreuna cu toatele o vom duce la capat asa cum trebuie.
Iti trimit multi

, si tine minte ca unde-s multi puterea creste, deci fii tare in continuare, NOI SUNTEM ALATURI DE TINE !!!

livi
+26
Iris Miruna deocamdata
http://community.webshots.com/album/561238041MWFDTe
simonette spune:
Natyyyyy!!!!!...Super!!! Bine ai revenit pe crengutza!!! 

Doresc tuturor noapte buna caci noi avem program de nani!!!
mami de
Luca si
27+ cu Yannis-Sebastian
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
numeioana spune:
Va mulmesc tuturor din suflet pentru urari! Va doresc aceleasi lucruri minunate sa vi se intample!
Ioana
27+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
diana_g spune:
IOANA-LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!
NATY-bine ai revenit printre noi,iti simteam lipsa.vreau sa te felicit pentru cuvintele frumoase si sa-ti urez multa,multa sanatate si rabdare;ai incredere in Bunul Dumnezeu,El are grija de noi si incearca sa stai linistita,vei vedea ca Iulia va fi bine,este o luptatoare.

pup toate radunicile si le urez o seara placuta!!!!!!!!!!
diana_g 27+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png
Maia37 spune:
Merg la somnic
imi iau fetita-n brate si ne culcam.![]()
Noapte buna fetelor!![]()
Mihaela, mamica Andreei
13+ si
26+ cu
Vlad Andrei
RalucasS spune:
Vad ca nu mai este nimeni pe crenguta...asa ca ma retrag si eu.
Va
pe toate, noapte buna si vise placute ! 
25+
Lucas
Olgutzika spune:
Buna dimineata!!!
Nu imi place pe pagina a doua
!!!
Cu intarziere, ii urez si eu Ioanei muuulti multi anishori, fericire, sanatate multa, nastere usoara, bebe sanatos, si tot ce isi doreste ea, sa i se implineasca
!
Naty
!!! Bine ai revenit!!!
Pana la urma, a fost cineva la Kidex? Dar aseara la aprinderea bradului Millenium? Ca o prietena de-a mea a incercat sa se duca la bradutz, numai ca nu a putut, literalmente, cobori din metrou, cica erau peroanele de la Unirii intesate, nu se misca nimeni!!! Mi s-a parut incredibil!! Noi suntem oamenii extremelor, ori mergem fiecare cu care o masina, ori TOTI cu transportul in comun
!
Pe mine m-a scos sotul meu ieri la cafelutza de sambata ( ce bun! azi e episodul doi! am voie doua espresso pe saptamana, nuuuuu
??!) si mi-am reintalnit un prieten foarte foarte drag!!! Am fost foarte fericiti, mai ales ca mi-am adus aminte cu asa mare bucurie de vremurile din facultate, de...toata nebunia de atunci...de cat timp a trecut de atunci..de cat de multe s-au schimbat...Diseara vom sarbatori impreuna ziua de lui de nastere, la 8 ani dupa ce am facut asta prima oara ( Anuse? )
Pup tot stolul!
Edit: am vazut acum la tv marea de oameni din Piata Unirii, si puhoiul de ma metro...Teroareeeeee
!!!
Olga
26+ cu
Ioana
numeioana spune:
Diana, Gudinde, va multumesc amandurora!
Naty, ma bucur ca esti mai bine si ca macar poti sa scrii pe forum. Asa trece timpul mai repede si mai placut. Sanatate multa!
Ioana
28+ si
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.