FIV 150

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by luci.eilm

marrina, cred ca ar trebui sa deschizi un subiect nou ca sa-ti cresti sansele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Cristal felicitari pentru puiutii din butica. sa stea cu mami lor mereu!

Zouzou si multumesc. Mereu ai un cuvant de bine. Sper sa te auda DD si sa fie the winner!

Boo va si pe tine si pe Liliana si bafta multa amandorora!

Moni de ce nu e bun masajul nici macar la picioare? Eu am mai facut din cand in cand....

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

quote:
Originally posted by iana_mari

Marina asa aglomerat este la d-na dr. Dracea?Sa inteleg ca trebuie sa sun acum pt. o programare la anul .Cum e zi-mi si mie te rog.

Nu pot sa-ti dau detalii despre dr. Dracea. E prima data cand merg la ea. Momentan incerc sa iau o hotarare foarte importanta pentru mine: pe mana cui merg a 3-a oara. VREAU sa fie si reusita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

marrina - nu stiu cu cine ai facut pana acum dar nu stiu pe nimeni care sa nu considere despre echipa Gynera ca s-a facut tot ce e omeneste posibil. Si crede-ma ca am abordat pe toata lumea care am aflat ca afacut la ea...
Eu o recomand din toata inima !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

HELP MEEEEEEEE!!!
Am intrebat-o ieri la ET pe doctora ce mai iau dupa ET, shi mi-a zis sa iau 6 Utrogestan/zi, un Aspenter, Acid folic shi sa iau in continuare ESTROFEM 2/zi seara! Am mai luat acum intre punctzie shi ET, dar credeam ca il opresc dupa ET. Ea mi-a zis sa-l iau pana la test, dar pe el scrie ca nu se ia in timpul sarcinii?!?!?! Voi mai intzelegetzi ceva? Ce sa fac?

Aly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dream1971 spune:

Cristal si eu iau 4 Estrofem /zi. 2 dimineata si doua seara. Aceeasi teama am avut-o si eu dar doctorul mi-a spus ca odata ce am luat inainte trebuie sa continui si dupa ET cel putin pana la test ca sa mentin un nivel contant de estrogen si sa nu apara carente care ar putea dauna. Pana una alta sa speram ca este bine. Eu am cautat si pe internet si se pare ca majoritatea procedeaza la fel. Bafta!

Dream

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Gandindu-ma la fetele ce urmeaza dupa mine, nici nu-mi vine sa mai zic ce rezultat am primit astazi.
Dragele mele nu va lasati influentate de rezultatul meu, fiecare are sansa ei, poate a voastra a sosit. Bafta multa

bhcg <0.100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

ladyxe, imi pare tare rau . Pupici.
Heleny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

Heleny imi pare tare rau,a fost prima incercare?Lasa ca data urmatoare va fi bine,trebuie!
Cristal felicitari pentru cei 4 voinici ai tai!Doamne ajuta pe mai departe!
Boo bafta multa pe mai departe!
Dariela eram sigura ca prietena ta a reusit,ma bucur mult pentru ea...Vedeti fetelor fata aceea a reusit la a treia incercare...!
Zouzoule draga ce ai facut,ai dat quote cu prima pagina?Of of!

Ladyxe bafta muuulta azi la test!!!!

Kora

CARPE DIEM!

nu draga mea,am dat intentionat quote pt ca prima pagina nu arata bine...si ti-am dat quote ca sa faci de acolo copy paste ca sa arate bine..pupici...aaa si "nu sint la clocit"...asa ca sa nu se interpreteze...am sa va anunt eu cind si cum si...daca...pupici

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellu spune:

HELENY, LADYXE imi pare rau!

Cellu 33+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png

Mergi la inceput