FIV 150
Raspunsuri - Pagina 6
iana_mari spune:
Marina asa aglomerat este la d-na dr. Dracea?Sa inteleg ca trebuie sa sun acum pt. o programare la anul .Cum e zi-mi si mie te rog.
Lauravoinicu felicitari pt.ovocite si sa ai tot atatea embrioni.
Kora nu mai sta pe ganduri fa-ti o histeroscopie asa cum a zis si Anca nu are la ce sa-ti strice.Poate acolo este buba, fata draga.
Anca tu crezi ca si in cazul nodulilor fibromatosi se poate intampla la fel?Adica pot reveni dupa 2-3 luni?M-ai pus pe ganduri.Succes in continuare cu tratamentul.
Pisix, draguta mai ai putin si dam petrecere
s.m.
Moniland spune:
LA MULTI ANI ANDREEA!!!
LA MULTI ANI ANDREI!!!
Laura iti tin pumnii. Sper sa fie bine si sa faci peste 3 zile ET cu embrioni frumosi.
Pisix,Avalon,Zouzou,Anto,Aly,Puiramy,xrysya,
Moniland spune:
Heleny, eu zic sa nu te mai gandesti. Fiecare, in cazul unui esec, am putut da vina pe ceva. A fost de fiecare data ceva la care am putut pune semnul ?.Trebuie sa te linistesti si sa o iei de la capat atunci cand esti pregatita.
Anca Wish spune:
Iana_mari, habar nu am. Eu cand am intrebat din ce cauza tot apar, mi-au zis ca problema e hormonala. Eu stau bine hormonal, mai putin LH-ul care e mare. Cred ca nici ei nu le stiu pe toate si cred ca mai depinde si de organism.
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
KoraPop spune:
Ladyxe ai facut testul?La ora 15 ai rezultatul?Tin pumnii stransi!
Laura Voinicu felicitari pentru cele 12 ovocite,vei avea probabil si embrionasi la congelat pentru un fratior sau o surioara.Bafta sa se faca embrioni mari si frumosi!
Anca am sa fac o histeroscopie dar mai incolo,eventual cu vreo luna inainte de FIV 3 ca daca gaseste cumva vreun polip sa nu o fac de doua ori daca zici ca se refac asa de repede.
Kora
CARPE DIEM!
Boo spune:
O sa-i transmit Lilianei pupicii vostri, sigur o sa se bucure !!
Mie cred ca mi-a venit CM-ul. Adica am fost la wc si a curs ceva roz, mi-am pus un tampon si acum cand am fost iar nu mai era nimic pe tampon... dar banuiesc ca va veni.
Fetelor, am si eu o nelamurire. Voi stiti ceva de masaj in perioada asta ? E ok ? E interzis ? Sigur ma gandesc ca dupa ET si mai ales daca e bebe pe urma, masajul sa se faca eventual doar pe picioare .. Dar ma gandesc daca si asta e interzis ? Voi stiti ceva ?
1 ianuarie 2008
Moniland spune:
Ladyxe, asteapta rezultatul?! Sunt aici cu pumnii stransi.
Boo, eu zic ca nu e indicat masajul, nici macar cel de la picioare.