FIV 150

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Marina asa aglomerat este la d-na dr. Dracea?Sa inteleg ca trebuie sa sun acum pt. o programare la anul .Cum e zi-mi si mie te rog.
Lauravoinicu felicitari pt.ovocite si sa ai tot atatea embrioni.
Kora nu mai sta pe ganduri fa-ti o histeroscopie asa cum a zis si Anca nu are la ce sa-ti strice.Poate acolo este buba, fata draga.
Anca tu crezi ca si in cazul nodulilor fibromatosi se poate intampla la fel?Adica pot reveni dupa 2-3 luni?M-ai pus pe ganduri.Succes in continuare cu tratamentul.
Pisix, draguta mai ai putin si dam petrecere

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Buna fetelor ,
Multumesc pentru incurajari.
Pupici,
heleny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

LA MULTI ANI ANDREEA!!!
LA MULTI ANI ANDREI!!!

Laura iti tin pumnii. Sper sa fie bine si sa faci peste 3 zile ET cu embrioni frumosi.
Pisix,Avalon,Zouzou,Anto,Aly,Puiramy,xrysya,

Mergi la inceput

Heleny, eu zic sa nu te mai gandesti. Fiecare, in cazul unui esec, am putut da vina pe ceva. A fost de fiecare data ceva la care am putut pune semnul ?.Trebuie sa te linistesti si sa o iei de la capat atunci cand esti pregatita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Iana_mari, habar nu am. Eu cand am intrebat din ce cauza tot apar, mi-au zis ca problema e hormonala. Eu stau bine hormonal, mai putin LH-ul care e mare. Cred ca nici ei nu le stiu pe toate si cred ca mai depinde si de organism.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Anca ,mersi si eu am hormonale bune,dar vorba ta cred ca nici ei nu stiu totul

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Ladyxe ai facut testul?La ora 15 ai rezultatul?Tin pumnii stransi!
Laura Voinicu felicitari pentru cele 12 ovocite,vei avea probabil si embrionasi la congelat pentru un fratior sau o surioara.Bafta sa se faca embrioni mari si frumosi!
Anca am sa fac o histeroscopie dar mai incolo,eventual cu vreo luna inainte de FIV 3 ca daca gaseste cumva vreun polip sa nu o fac de doua ori daca zici ca se refac asa de repede.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

O sa-i transmit Lilianei pupicii vostri, sigur o sa se bucure !!

Mie cred ca mi-a venit CM-ul. Adica am fost la wc si a curs ceva roz, mi-am pus un tampon si acum cand am fost iar nu mai era nimic pe tampon... dar banuiesc ca va veni.

Fetelor, am si eu o nelamurire. Voi stiti ceva de masaj in perioada asta ? E ok ? E interzis ? Sigur ma gandesc ca dupa ET si mai ales daca e bebe pe urma, masajul sa se faca eventual doar pe picioare .. Dar ma gandesc daca si asta e interzis ? Voi stiti ceva ?

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Ladyxe, asteapta rezultatul?! Sunt aici cu pumnii stransi.

Boo, eu zic ca nu e indicat masajul, nici macar cel de la picioare.

Mergi la inceput