FIV 150

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ella, la ora 13.00 m-a chemat astazi. Deci, nu am ce sa zic deocamdata. Pastrez o umbra de mister in jurul meu, dar ma voi deconspira cand vom fi colege de salon

Pisix, ce faci? Cum te simti?

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Anca eu sunt asa de obisnuita cu 7.30 incat am exclus orice alta varianta Bafta!
Pisix cam tacuta azi, ce noutati ne aduci? Oricum pe 4 am pregatita sampania pentru tine, va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Anca bafta multa azi la eco,sa vii cu vesti bune!Spune-mi te rog tie cum ti-a depistat polipii?La eco?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Buna dimineata fetele

Recunosc ca abia acum m-am trezit, e prima noapte dupa mult timp cand am dormit asa bine, fara stres, fara vise obsedante, fara trezit de n ori
De ieri mi-am schimbat putin atitudinea si mi-am reamintit ca am plecat cu 20% sanse de reusita (deci exista 80% posibilitate sa nu reusesc), ca am plecat de la premisa ca e o prima etapa, ca suntem f fara fericiti si cu viata noastra de zi cu zi si ca un copil (doi) va fi o binecuvantare cand va fi dar pana atunci ne putem bucura de ce avem ...
Asa ca ma simt minunat ... Am inceput sa mananc mai multe fructe pt ca trebuie sa incep sa dau jos ce-am luat acum, am avut ieri o zi full la birou in care am avut idei bune si mi-au iesit toate cum am vrut, etc
Deci nu cred ca voi mai baga nici un test pana luni sau marti, in sfarsit sunt linisita. Ceea ce va doresc si voua ...
M-am regasit, of ...pt ca simteam ca facusem o psihoza

Urez si eu Andreelor un entuziast La multi ani (noroc cu forumul, ca nu stiam ca azi e ...) iar restul fetelor in focuri un pupic pe nasuc si toate gandurile mele bune.
ela28 - ai o galerie serioasa pe azoo pe care poate intri sa o saluti :-)

Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Kora, da, la ecografie s-a vazut o formatiune acolo. Mi-au zis ca poate fi sinechie sau polipi. S-a dovedit a fi polipi. I-au scos si dupa 2 luni erau la locul lor. Acum, inainte de FIV, i-am scos din nou
Eu zic sa faci o histeroscopie ca nu are ce sa strice.

Pisix, inteleg ca te duci la serviciu? Nu ai putut sa faci cumva sa nu te duci? Ma bucur ca ai o stare buna. Cica asta ajuta.

Ella72, vino cu vesti de la eco.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Heleny
Aly, felicitari pt embrionasi! Asteptare usoara!
Ladyxe, asteptam vesti bune!
LauraVoinicu, bafta multa la punctie! Sper din tot sufletul sa fie totul bine!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

M-am programat in 14.02.2008 la Gynera pentru o intalnire cu dr. Dracea. Are cineva vreo programare mai repede de care nu mai are nevoie?

Avalon Tin pumniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

AncaWish - da, am fost tot timpul la sericiu .. Dr a zis activitate normala, fara sala si efort. Asa ca ...
Oricum la birou ma duc cand vreau si plec cand vreau si oricum n-am facut mai nimic zilele astea,imi trebuia doar un loc unde sa am sa ma duc ca sa nu stau acasa. Altfel chiar o luam razna ...

Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului

PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)

Sonia are nevoie de sufletul tau bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

marrina, cred ca ar trebui sa deschizi un subiect nou ca sa-ti cresti sansele.
pupici tuturor.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Tocmai am vorbit cu LauraVoinicu, are 12 ovocite, ceea ce e f bine! Doar ca au durut-o tare ovarele dupa punctie, deocamdata e pe perfuzii cu albumina...

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput