FIV 150
Raspunsuri - Pagina 8
zouzounaki spune:
ladyxe...
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
cellu spune:
DREAM, bine ai revenit, sa fii cumintica!
CRISTAL, tinem pumnii pt puiuti!
DARIELA, felicitari pt prietena ta! Nu scrie la Odisee?
LAURAVOINICU, oute frumoase! E cel mai bine ca ai ramas sub supraveghere.
tuturor
Cellu 33+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
zouzounaki spune:
Andicule...LA MULTI ANI!!!SI VIATA FERICITA ALATURI DE BEBE SI FAMILIE
SI LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUMELE DE ANDREI SI ANDREEA
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
cristinici spune:
heleny, ladyxe
Danyalo pacat ca s-a intamplat asa .Sper sa poti trece peste asta si sa fii optimista pe care o cunosc.
cristal ai grija de puiuti.
Laura voinicu ai grija de tine.
Ioanatugs se pare ca vom fi colege , daca faci FIV in feb.
Puiramy cand faci testul si unde?
Lachi ce papuse frumoase si dolofane, sa fie sanatoase.
cristinici
''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino
danyalo spune:
heleny, ladyxetrebuie sa gasiti puutere sa mergeti mai departe...!!
cristinici-am trecut peste...acum sunt in faza in care o iau de la capat..si vreau un plan de bataie bine pus la punct...dar si cu planuri de rezerva!Chiar ca sunt optimista!
Aly---cloceste cu drag si spor!Va fi bine draga mea! Nu stiu ce sa-ti raspund ca eu nu am luat estrofem!!!
Laura --super productie!! Ai grija de tine!!
Ioanatugs -felicitari iubita pt. nr. de dosarel ! Sa dea DD sa fie totul bine...iar anul ce vine sa fie ultimul ...in care sa mai asteptam!!!
dream
P. S. LA MULTI ANI!!!! Andicu, Aniast72
Anca Wish spune:
Ladyxe, imi pare tare rau!
Eu am fost azi la eco. 12 foliculi intre 15 si 16,5 toti. Endometru 12,5. Ziua a 10 de stimulare. Pentru ca lipseste si gonalul de pe piata, mi-a dat sa continui pana duminica cu 1 menogon si 2 puregon. Luni fac pregnylul si miercuri punctia. Dupa calculele mele, daca ar fi la 72 de ore, ar trebui sa fac ET-ul sambata. Se face ET in week-end la Giulesti?
Un week-end minunat va doresc!
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
andicu spune:
quote:
Originally posted by zouzounakiAndicule...LA MULTI ANI!!!SI VIATA FERICITA ALATURI DE BEBE SI FAMILIE
SI LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CU NUMELE DE ANDREI SI ANDREEA"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">iconita
Multumesc Zouzoule draga, acelasi lucru ti-l doresc si tie!
N-am mai scris demult pe aici, recunosc, sunt si multe fete noi, dar va urmaresc si controlez mereu listuta, poate-poate mai apare vreo gravidutza fivoasa proaspata!
Va doresc multa,multa bafta, nu va pierdeti speranta! o sa primiti comoara mult asteptata mai devreme sau mai tarziu, intr-un fel sau altul!
AncaWish, Puiramy,Avalon, Anto, va tin pumnii sa va vad la Odisee! un special pt voi, care sunteti acum in focuri!
Kora, Cristinici, Dream, !
Danyalo, !
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)
www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=166" target="_blank">Un vot pt bebe Filip Gabriel
Cum crestem noi
Anca Wish spune:
Andicule, am vazut cu intarziere ca e ziua ta. mai era un pic si se facea maine.
Laaaaaa muuuuuulti ani!!! Sa ne traiesti!!!
Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.
andicu spune:
Merci mult, Anca! te astept la ! pana acum stai f bine, sa dea DD sa fie asa pana la capat!si la cat ai asteptat, meriti gemeni, asa ca Lachi!
Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/2075948175/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Filip la 5 luni(27iunie 2007)
www.vedeta.himalayaherbals.ro/index.php?page=galerie&pagina=166" target="_blank">Un vot pt bebe Filip Gabriel
Cum crestem noi
danyalo spune:
Anca--in We la Giuly se fac si punctii si Et-uri...stai linistita!Tu in calculele tale ai pus si per. de dupa pregnyl? ca si acolo ai 36 de ore plus!!
te pup
Stai f.f. bine! Bafta in continuare!