FIV 150

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Kora am sa-ti spun cum am facut eu.
Ma bucur ca stai bine dupa tratamentul fiv.
Endometrul e cam mic dar tinand cont ca inca mai ai scurgeri....
Eu am sunat la cabinetul sau particular.Vezi ca o sa te trimeata prima data la Cocei,eu am mintit si am spus ca sunt pt.fiv si ma programat la direct la el.
Cu programarile e cam greu are o singura zi pe luna cand face programari pt. luna urmatoare.Trebuie sa afli dupa acum cand e ziua aceia.
Este adevarat ca la cab. are mai mult timp decat la spital unde este aglomerat.Mie mi-a raspuns la toate intrebarile cu toate ca facusem o laparo cu Tutunaru.De altfel mi-a si aruncat-o sec ca si el face fiv.
Histeroscopia mi-a facut-o in luna august cand era in concediu si era f. relaxat si glumet ,atunci mi-a placut f. tare de el.
Eu personal nu am ce sa-i reprosez in privinta fiv-lui.
Problema este spitalul si programarile foarte matinale.Trebuia sa ma trezesc la 3 dimineata sa ajung la spital si credema ca este
Dupa discutia de la cabinet el te directioneaza ce sa faci

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Kora ,draguta ce faci cu mesajul

s.m.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

Zouzou cred ca oricare dintre noi cele de aici punem suflet la subiectul acesta,cat si la deschiderea capitolului,iar "gusturile" nu se discuta.

da asa este,ca doar si eu am spus asta...eu nu am cerut nimic mai mult,decit sa aranjezi putin paginuta aceea,pt ca la inceput e scris ok,dar apoi ceva s-a "mesterit"din greseala si se vad litere mici ca niste puricei..apoi lipseste si culoarea ..vezi pe centrul paginii la purple...eu asa am zis,dar vazind ca n-ai indreptat..asa ma gindeam si eu..ca gusturile nu se discuta..ca tie asa iti place si gata..asa ca nu mai e nimic de spus pe tema aceasta..cind il deschii tu,fa-l cum iti place(si daca exista greseli,n-am sa comentez..ca tie asa iti place) si cind il deschid eu(sau alta fata)il fac cum imi place...o zi buna si tie in continuare

O zi frumoasa tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI

Mergi la inceput

Crissis[..imi pare atit de rau
..nu stiu fetelor ce se intimpla...eu vad si aici in Grecia,nu numai in Ro...multe nereusite si nu pot sa inteleg de ce...incep sa cred alte chestii,care nu au legatura cu subiectul...totul cred ca tine pina la urma de alimentatie,aerul pe care-l respiram..nu mai exista mediu "natural"...sint f multe de spus pe tema aceasta...sa ne pastram doar increderea...incercarile sint multe si trebuie sa le facem fata...mie aceasta mi-a mai ramas de fapt...doar increderea,nadejdea in Cel de Sus...fiti tari fetelor....trebuie sa reusiti!!!!!!
Kora

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Zouzou, Kora,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by manumanu

Zouzou, Kora,

pai asa-i...tara arde si zouzou...."se piaptana"

iconita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Fetelor am o mare problema De maine trebuie sa incep menogonul, cate 3 fiole. Insa a fost la 3 farmacii si am gasit numani niste seringi cu ace imense .. zici ca sunt pentru elefanti Nu vreau sa cred ca eu cu alea trebuie sa ma injectez in popou.
HELLLPPP!!!
Voi ce fel de seringi si ce ace folositi la menogon ?

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Boo, eu pt menogon foloseam seringi de 2 ml cu ace subtiri bleu, puneam 2 solventi la 3 fiole de praf (1 solvent are 1 ml). Se gasesc la orice farmacie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Boo, eu am cumparat seringi de 5 ml, ca sa incapa fiolele combinate. Si mie mi s-a parut f mare acul, asa ca am cerut cele mai mici, erau de 2 sau 3 mml. Am folosit acul mare pt preparare, si acul de la seringa mica pt injectie. Stii ca e mai bine sa intepi cu alt ac, nu cu cel folosit pt preparare, da? Cine ti le face?
Kora, si eu am fost inati la dr Cocei (de fapt eram pacienta ei mai veche). Dar poti face asa cum a zis Iana_Mari (trebuie sa suni in data de 10 pt luna urmatoare) sau incerci sa iti faci programare la cabinetul de infertilitate la Giulesti, sta si acolo de vb cu tine, doar sa te inarmezi cu rabdare, ca are consultatiile dupa 12, in fuctie de cum termina cu punctiile, Et... etc.
Laura V, spre ca esti mai bine!

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by felicia_

Boo, eu am cumparat seringi de 5 ml, ca sa incapa fiolele combinate.

iubita, fiolele combinate cu ce? ca praful se dizolva in solvent si ramane aceeasi cantitate... tu nu faceai 2 fiole de menogon?

Mergi la inceput