FIV 150
Raspunsuri - Pagina 16
pisix spune:
Fetelor imi puteti spune va rog ce valori ar trebui sa aiba bhcg in ziua 10 ?
A, si inca ceva: e posibil sa iasa negativ in Z 10 desi ar fi pozitiv ?
Marti 4 decembrie - Momentul Adevarului 
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
Sonia are nevoie de sufletul tau bun
heleny spune:
Pisix, din cate stiu eu 15 ar fi minim iar la 30 avem si placenta dar valorile sunt pentru ziua 13-14 de la embriotransfer. Iti tin pumnii.
Pupici,
heleny
felicia_ spune:
Avalon,
Fiolele combinate intre ele
(1 menogon+ e menogon). M-am exprimat gresit. Vad ca tu esti cuminte si nu faci teste.. mai aveti putin!
Pisix,
le las pe fetele documentate sa-ti raspunda, ca nu ma prea pricep.. A.. si plansul fara motiv poate fi un semn.. si ametelile lui Carmen... ![]()
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
Avalon spune:
Pisix, in ziua 10 dupa ET hcg nu are cum sa iasa negativ decat daca nu e sarcina. Valoarea exacta nu pot sa ti-o spun pentru ca difera de la persoana la persoana in functie de hormonul secretat. Oricum, cred ca peste 20 ar fi relevant ca sa indice o sarcina in acel moment.
Felicia
, am inteles ce ai zis, eu nu am inteles de ce iti trebuiau seringi de 5 ml daca tu faceai 2 fiole de menogon, care au solventi de 1 ml fiecare iar praful oricum se dizolva si nu maresc volumul. Deci 2 fiole x 1 ml = 2 ml. Gresesc?
Nu fac teste ca mai vreau sa visez putin ![]()
felicia_ spune:
Eeee... mi-era frica sa nu dea pe dinafara!
Sau sotului i se parea ca asa scoate mai usor eventualele bule... Te inteleg ca vrei sa amani momentul... hai ca poate vine Mosu' mai devreme! 
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
Boo spune:
Am priceput, va multumesc mult de tot !! 

Eu gasisem de 10 ml, asa ca va dati seama cam ce ace au... maine la prima ora sunt in farmacii sa caut mai mici.
Deci voi spuneti ca nu foloseati toate cele 3 solutii de solvent ?
1 ianuarie 2008
Avalon spune:
quote:
Originally posted by Boo
Am priceput, va multumesc mult de tot !!
Eu gasisem de 10 ml, asa ca va dati seama cam ce ace au... maine la prima ora sunt in farmacii sa caut mai mici.
Deci voi spuneti ca nu foloseati toate cele 3 solutii de solvent ?1 ianuarie 2008
"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach
De 10 ml?
Wow, imi inchipui ce ace puteau sa aiba!!! Cratere lasau in urma lor! Bine ca nu le-ai luat!

felicia_ spune:
Boo, poti folosi linistita doar 2 fiole de sovent, in loc de 3! Bafta!
Boo spune:
Ca sa fie mai concentrat ?? Pot sa ma concentez si eu daca credeti ca ajuta ![]()
1 ianuarie 2008