FIV 150

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Da, fetelor, se simte nevoia de un pic de bucurie aici si sa terminam cu vestile astea triste.

Puiramy, imi doresc din tot sufletul sa incepi tu si Pisix sa te urmeze.

Eu sunt in ultima zi de stimulare. Ieri mi-am facut menogonul singura. Acum, la sfarsit am prins si eu curaj cu injectatul in popou.

Liana, Iana_mari,

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by KoraPop

Vesti triste...Crisis de la "unguroaice" a pierdut sarcina,bebelasul ei acum este ingeras....Crisis ,DD sa iti dea putere sa mergi mai departe!

Off,Doamne...alta veste trista...parca nu se mai termina

Crisis

Flori

------------------------
Sarbatori fericite
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ancuta:parca nu-mi vine sa cred ca ai ajuns in ultima zi de stimulare .Iti tin pumnii pe mai departe si-ti doresc sa ai cel mai frumos Craciun!!

Flori

------------------------
Sarbatori fericite
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor.
Incep a va spune ca va tin pumnii tuturor strinsi tare tare ,imi doresc tare mult sa se mai scurteze macar, bine eu as vrea sa nu mai fie nimeni care se chinuie atit ptr a avea copii, lista de la aspirante si sa fim toate mamici.
Dar din pacate e tare greu si nu pot intelege , de ce mai ales cele care se chinuie atit de mult ,au atit de multe probleme in sarcina . Nu inteleg. Poate sint eu batauta-n cap, nu stiu ce sa mai zic, dar nu este drept. Iar altii ii arunca la gunoi sau ii lasa-n spital si uita de ei , apoi fac alti copii si tot asa.
M-a intristat tare mult vestea despre Crisis, o inteleg perfect si stiu prin ce trece , vreau sa-i spun ca sint alaturi de ea si ca trebuie sa fim tari si sa nu renuntam la visul nostru de a avea copii.
Despre mine , va pot spune ca nu am sa renunt, imi este foarte greu, incerc sa trec peste ce mi s-a intimplat , ma mai apuca plinsul din senin , trec peste si ma gindesc la urmatoarea incercare si la cum este mai bine sa fac .
Va pup si va imbratisez cu drag pe toate si sper din tot sufletul sa rasara soarele si pe strada nostra.
MEDA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Medamaya, te imbratisam si noi. Multa putere, iti doresc, pentru ca ai nevoie.

Se zie ca nu ni se da mai mult decat putem duce, dar cateodata e prea mult si mult prea nedrept. Doamne-Doamne stie el ce calcule face el pentru fiecare din noi, dar in cazul tau (si nu numai al tau) ii da cu virgula.

Ai grija de tine!

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MEDA mea draga cat esta de adevarat ce ai scris,esti mereu in gandurile mele,ai grija de tine
CRISIS
la toate fetele
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

pisix, puiramy
tin pumni, sa veniti cu bhcg-uri mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
Am fost la un control ginecologic de rutina la un dr. oarecare...am foliculi mai mici si mai mari ( efectul tratamentului de la FIV),endometrul e vai de capul lui de vreo 2 mm azi in ziua 12 dar eu si azi inca mai sangerez un pic maroniu,deci cm nu se terminase de tot,a tinut f mult acest prim cm de la FIV.In fine,totul pare ok dar acest dr. mi-a recomandat cu caldura sa ma duc la dr. Marinescu.Intrebare pt fetele care fac sau au facut FIV cu dansul:Cum e mai bine de facut...adica pentru o prima programare sa o fac la cabinetul particular al dansului sau direct la Giulesti?As vrea sa pot vorbi cu dr. M mai pe larg despre cazul meu si sa vedem ce hotaraste,vreau neaparat sa fac o histeroscopie cu dansul probabil si nu stiu cum sa procedez pentru inceput.Astept sfaturi,va rog mult.
Dumineca frumoasa tuturor!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Kora, eu am vrut in vara sa-mi fac o programare la Marinescu Medical la prof. Marinescu. Secretara mi-a spus ca la ei uzantele cer ca prima consultatie s-o faci la dr. Cocei pentru studiul/ analiza dosarului, prof.-ul fiind foarte ocupat . Daca ea isi da Ok-ul te poti programa la el. Eu asa am procedat si n-am primit Ok-ul (mi s-a cerut HSG). Intre timp m-am reorientat. Bafta!
tuturor.

Binecuvantati animalul fara stapan si copilul fara parinti!
www.flickr.com/photos/13222161@N07/" target="_blank">catelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heleny spune:

Buna fetelor,
psj la mine nu prea e posibil avand in vedere azoospermia sotului sa se intample ceva dupa Icsi asa ca eu sunt ingrijorata ca in urma ovularii multifoliculare care ma asteapta in urmatoarele luni sa nu raman cu chisturi mari care ma impiedice la o noua incercare in primavara. Sincer as intra pe anticonceptionale de marti .
Tin pumnii la toate fetele care trebuie sa faca testul.
Pupici,
Heleny

Mergi la inceput