FIV 150
Raspunsuri - Pagina 13
zouzounaki spune:
Puiramyeu am incercat de mai demult sa gasesc aceste capitole..si asa cum s-a mai spus nu mai exista...dar am sa mai caut ...
un singur lucru iti pot spune in legatura cu simptomele...chiar daca se aseamana cu datile trecute,nu sint la fel...gindeste-te doar pozitiv..asta conteaza acum...
...vad ca prima pagina a ramas tot asa..."dezordonata"
...nu-i bai..bine ca am in computer pagina originala...aranjata frumos...eu asa vad...prima pagina este si oglinda capitolului...cind pui suflet arata tare frumos...eu va doresc la toate sa aveti cele mai frumoase rezultate si sa spargeti "gheata" asta...doar vin sarbatorile..si ce primim de sarbatori???....cadouriiii...si ce cadouri????bebici in burtici

...haideti fetelor ca si anul trecut mosul a fost tare darnic...sii mi-a soptit un pitigoi caaa anul acesta are sacul si mai mareeeee
... va pup pe toate cu muulttt drag
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
zouzounaki spune:

LA MULTI ANI ROMANIA SU TUTUROR ROMANILOR DE PRETUTINDENI

...stau si privesc prin webcam,orasul meu natal,acoperit de o plapuma de zapada sclipitoare...este prima zi de iarna si ultima luna din acest an...fie ca acest vesmint sclipitor de zapada,sa ne acopere si sa ne aline esecurile prin care am trecut...sa ne improspateze din nou speranta,iar albul zapezii sa ne redea din nou puritatea...o luna plina de vise,o luna cu sclipiri de nea in suflet,o luna cu spiridusi in burtici...este luna fulgilor de nea

www.youtube.com/watch?v=QdZ0XBokHHM" target="_blank">DECEMBRE
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
puiramy spune:
Cristinici Mi s-a facut reducere 600 euro, fata de pretul normal.
Zouzou Tare as vrea sa sparg eu gheata luni, si sa va dau o veste mareeee...,marti sa vina Pisix si dupa restul fetelor, ce sarbatori frumoase am avea...
zouzounaki spune:
puiramy,pisix

pe luni si marti
Liana30 spune:
puiramy,pisixva tin si eu pumniii..
Avaloane sunt aci sa nu uiti![]()
Ancutza stii ca tin pumnii da?pupp
zuzuleee bine le mai zici muma..te pupp
"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"
Putin cu putin se aduna marea...
heleny spune:
Buna fetelor,
vreau si eu un sfat de la fetele care au trecut prin hiperstimulare. Ce ar trebui sa fac eu acum ca sa ma refac mai repede si poate la primavara sa incerc din nou cu embrionii care au ramas la congelator?Sa astept o luna sau trec pe anticonceptionale?
Pupici.
Heleny
flori76 spune:
quote:
Originally posted by puiramy
Tare as vrea sa sparg eu gheata luni, si sa va dau o veste mareeee...,marti sa vina Pisix si dupa restul fetelor, ce sarbatori frumoase am avea...
Sa dea Dumnezeu!!
Spargeti gheata,fetelor,ca prea multe esecuri au fost in ultima vreme!
Sa vina Mosul cu sacul plin de teste pozitive,ca tare mai suntem multe numai la topicul asta,chiar ca are nevoie de un sac plin
Flori
------------------------

Sarbatori fericite

Noi
iana_mari spune:
Buna,fetelor ieri am fost la capitala si nu am citit nimic,
Anca stai f. bine la capitolul foliculi sa dea d-ul sa ai si ovocite multe.
Ladyxe 
Puiramy mult noroc luni si gandeste pozitiv,de data asta trebuie sa reusesti.
Pisix mult noroc si tie pt. marti

s.m.
KoraPop spune:
Vesti triste...Crisis de la "unguroaice" a pierdut sarcina,bebelasul ei acum este ingeras....Crisis
,DD sa iti dea putere sa mergi mai departe!
Zouzou cred ca oricare dintre noi cele de aici punem suflet la subiectul acesta,cat si la deschiderea capitolului,iar "gusturile" nu se discuta.
O zi frumoasa tuturor!
Kora
CARPE DIEM!
psj spune:
Heleny, daca te ajuta/incurajeaza cu ceva eu am ramas insarcinata urmatorul ciclu dupa hiperstimulare, asta desi mai aveam doar 1 trompa si 1 ovar.
Dupa parerea dr. ma programase la ET cam la 2 luni dupa toata povestea dar am zis ca nu pentru ca voiam sa-mi refac ficatul afectat destul de tare din cauza unor transfuzii cu alt rh(icter mecanic). Mi s-a parut ca voiau sa scape de mine, mi s-ar fi parut mai logic sa asteptam pana in toamna sa vedem cum ma simt si cu ficatul si cum evolueaza ovarul partial taiat.
Deci mie nu mi s-a dat niciun sfat, mi s-a spus sa vin sa facem transferul si bine am facut ca nu m-am dus.