FIV 150

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Puiramy bafta multa pentru luni!!!Cum te simti?

Andicu si din partea mea LA MULTI ANI!!!Scuze pentru intarziere.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

zouzou sau Kora Pop nu reusesc sa gasesc Fiv 87, 88.Nu merge, am intrat si pe prima pagina si pe google, nu merge, ma puteti ajuta?Pleaseeee!!!

Mergi la inceput

Kora Ma simt cam aiurea...aseara m-a durut burta ingrozitor, am luat vreo 5 nos-pa toata ziua.Azi nu ma mai doare deloc, sanii nu mai sunt ca la inceput..deci ma astept la ce mai rau, dar tot mi-e frica, mi-e frica de cum voi trece peste, e al treilea Fiv si nu prea am nici un plan pe mai departe, nu stiu sunt confuza...

Mergi la inceput

Puiramy vad ca FIV87 si la FIV88 se deschis cu pagina generala a forumurilor ceea ce inseamna ca sunt scrise gresit ID-urile,eu as corecta dar nu stiu unde sa gasesc ID-urile respective,am sa caut in arhiva poate gasesc subiectele.Eu zic ca e de bine daca te doare burtica sper tare mult sa reusesti si eu voi face a treia incercare candva la anul....Tin pumnii stransi pentru luni!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Puiramy, capitolele 87 si 88 vad ca nu mai exista, de aceea nu mai pot fi accesate, nu sunt nici macar in arhiva... Hai nu te mai gandi la simptome deloc ca nu are sens. Te asteptam luni cu vestea cea buna!

Mergi la inceput

Puiramy am cautat si eu in arhiva si intr-adevar nu mai exista capitolele 87 si 88,poate ne ajuta moderatorii....

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

As fi vrut sa vad acele capitole pentru ca aveam simptomele de data trecuta acolo, si as fi stiut daca sunt identice cu astea de acum , ca nu-mi mai aduc aminte , a trecut un an de atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Am citit in urma si intr-adevar Dream ma intreba. Dar cred ca nu e nicio problema Kora daca eu am vrut sa comunic cu tine. Doar stii ca noi am mai avut discutii si intr-un tarziu ne-am dat seama ca vorbeam despre acelasi lucru dar cu alte cuvinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Andicu
Puiramy sper sa vii cu un rezultat bun.
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

puiramy cat ai platit acum pe FIV la Giuly?
cristinici

''Niciodata sa nu te simti rusinat ca ai incercat si n-ai reusit,pt ca acela ce nu a avut esecuri inseamna ca nu a incercat vreodata''O G Mandino

Mergi la inceput