FIV 150

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Va multumesc mult de raspunsurile legate de masaj. Poate nu am scris cum trebuia, dar nu ma gandeam sa fac masaj chiar imediat dupa ET , ci eventual incepand cu luna 2 sau 3. Sau chiar dupa .. si asta evident nu pe burtica.
Ma rog, sa ajung eu acolo si mai vedem. Nici nu sunt inca gravi si ma gandesc la d'astea

1 ianuarie 2008

"Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Vreau sa spun ca sunt convinsa ca in mod normal le e mai bine in burta decat in mediul de cultura. Si ce demonstratie stiintifica mai trebuie decat atatea cazuri de femei care nu au reusit la fiv (la mai multe fiv) si au reusit natural? Ha?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Avalon -ai si tu o logica ... Intrebarea asta nu mi-am pus-o :-)
Boo - si eu am avut aceleasi probleme ca si tine.
Hai sa-ti spun cum stau lucrurile (si chiar stiu ce spun) : un masaj facut incorect poate sa te si omoare (redirectionarea gresita a fluxului de sange si anumite probleme de sanatate minore pot face asta)
Insa, o maseuza cu scoala stie cum se face.
Pe de alta parte, pt un masaj prenatal cel mai sigur e sa te duci la o maseuza cu experienta, asta e tot.
Cel mai sigur e sa faci asta dupa primul trimestru, intr-adevar.
Faptul ca iti misca si burta la masaj ...ei bine se misca si cand mergi :-)

Iar medicii nu isi asuma sa-ti spuna ca e ok pt ca orice nu pot controla (calitatea maseorului, efectele asupra ta, etc) reprezinta un potential risc. Si n-au chef sa si-l asume pt ceva asa minor ca masajul. Lasa ca nu mori fara ...

Deci cunosc zeci de gravidute care au facut masaj si au copii sanatosi si ele au fost f bine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Pisix, nu poti sa detectezi care e problema lasand embrionii de data viitoare 5 zile ca si cum cei de data viitoare vor fi la fel cu cei de data trecuta. Suntem fiinte diferite, individualitati diferite, structuri diferite, cu vitalitate diferita, poti avea copii total deosebiti unul de celalalt.

Mergi la inceput

Of Avalon ...numai sa-i avem o data ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyxe spune:

Dragele mele va multumesc pt sustinere si va pe toate

Kora se pare ca ne tot "impiedicam" una da alta, si eu ma gandeam la aceeasi echipa de la Gynera, de data asta au fost prea multe balbaieli si prea putina comunicare.
Cand va fi fiv 3, greu de spus.

pisix noi am mai discutat pe subiectul blastocist, m-am mai documentat intre timp si am aflat ceva : blastocistul are mai multa putere de a se afunda in endometru si a prinde radacini. E clar daca a reusit sa ajunga in acest stadiu in, laborator sigur sansele sunt mari de a merge mai departe si in burtika

ladyxe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ladyxe si eu sunt de parere ca blastocistul are sanse mai mari,de aceea atentia mea e indreptata spre Gynera pt ca acolo inteleg ca se poate face aceasta procedura ( numai sa ai cu ce) si in lunile care vor urma am sa urmaresc foarte atent pacientele care vor face acolo FIV.Deocamdata le tinem pumnii lui Pisix si Avalon!Doamne ajuta fetelor,vad ca dezbateti probleme peste probleme,ganditi-va la prezent la ce aveti in burtica,daca cumva nu veti reusi aveti timp sa va ganditi atunci la ce si cum veti face data viitoare,dar deocamdata mai bine ganditi pozitiv ca cel putin momentan sunteti graidute!Si aveti toate sansele sa tot fiti gravidute vreo 8 luni de acum incolo!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

ladyxe- si eu totusi imi sustin parerea
Mai mult, uite ma gandeam si la ce a spus Avalon, cu fete care cu FIV nu reuseau si reuseau natural: pai e normal, pt ca lor in Z3 li se implanta in uter in timp ce ar fi trebuit sa li se implanteze pe trompe.
Daca am fi comparat fete care nu reusesc cu blastocist dar reusesc cu natural, atunci avea logica

Scuze daca bat asa mult moneda cu asta dar mai multe minti sunt mai luminate ca una si ma gandesc ca poate imi scapa ceva ...
Si chiar as vrea pt mine sa trag o cocnluzie, cand va plictisesc cu subiectul, spuneti-mi
Oricum acum plec la parada dar astept inca pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Pana la urma sunt reusite si cu embrioni de 4 celule si cu blastocisti si viceversa,parerea mea e ca blastocistii au sanse mai mari tocmai pentru ca acesta e stadiul cand in mod natural ajung din trompa in uter,iar la stadiul de 4-8 celule,morula ,inca sunt in mod natural in trompa si poate de aceea daca sunt introdusi in uter cand ei inca ar trebui sa fie in trompa scad sansele.Asta e logica mea,parerea mea.

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiramy spune:

Andicu La multi ani , cu intarziere, dar niciodata nu e prea tarziu.Multumim pentru sustinere, si-l pup dulce pe bebe Filip.
Cristinici Am vorbit aseara cu dr.mea si a zis ca e ok daca fac testul luni.Il fac la Iasi la un spital ginecologic(maternitate).Mi-l da in aceeasi zi, nu stiu ora dar cred ca pe la pranz.

Pup toate fetele de 1 Decembrie.

Mergi la inceput