***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Ioana si rares era corigent la intoarceri pana acum 2 saptamani si are aproape 7 luni.Nici acum nu se intoarce decat rar.Mie nu mi se pare gras la 8,5 kg si 71 cm poate doar lenes.Nu-ti fa griji ca or sa se intoarca ei.

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

La multi ani tuturor capsunicilor care poarta numele Sfantului Andrei!
La multe lunisoare pt baietii lui didi si elteka!
La multi ani, Androix!

Ninutza, ramona7, pepsi, ankaa, mary_lou multumim pt urarile de 6 luni!
Ninutza, felicitari pt dintisor!
angelabv, f dragalasa Nicole, mai ales in rochita mov!
Ancamari, si uleiul de masline e bun, nu numai cel din porumb. Ce decalotarea se face simplu: dr va trage cu o pensata de pielicica. Dar de ce il duci acum, nu urineaza cum trebuie? Tu ai incercat sa-l decalotezi cate un pic? La dr e mai dureroasa procedura si asteapta-te sa urle cand va face pipi caci il va ustura cateva zile.

Fetele, vreau sa va marturisesc ceva: SUNT FOARTE FERICITA CA AM ALAPTAT 6 LUNI! Inca ii mai dau tzitzi lui Bogdanel si sincer va spun ca nu credeam sa am atata lapte, iar alaptatul sa-mi aduca atata fericire! Ma bucur enorm pt buburuzul meu care se apropie de 8 kg si asta datorita laptelui meu. La primul copil totul a fost inzecit mai greu si nici n-am putut alapta decat 6 sapt.. Sunt tare fericita si ma simt implinita la maxim! Regret doar ca mai am doar o luna de stat acasa cu Bogdanel, caci din ianuarie incep munca...

Va urez distractie placuta azi si in week-end! Nu ratati daca puteti parada de maine, aprinderea becurilor si a bradului de la Unirii, Kidexul si desigur sarbatorirea celor cu nume de sfant. Va fi un week-end plin pt toti, cu siguranta!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

***Diverse utile pt bebici***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona7 spune:

mica, multumim de vesti!Sonia, felicitari pentru dintisor!

Ninutza, felicitari pentru primul dintisor la Miruna si pupici de la noi!

A fost agitata Miruna sau a plans inainte?

Jurnalul lui Razvan

Salvati o inimioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

ninutza felicitari pentru dintisor.

liviana pentru o mamica fericita.

Ia uitati aici micul mexican

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Sunt in mare graba... am intrat doar sa va zic legat de FLUOR... am promis ca va zic ceva sigur...

I-am cumparat ieri lui ANTONIO ZYMAFLUOR... este vorba de comprimate de 1/4 mg... adik exact doza ZILNICA

Mare atentie... se poate dizolva in lingurita si se poate da alaturi de alimente... cel putin acum cat e sugar, dar SA NU SE AMESTECE cu LAPTELE pt ca acesta SCADE absortia FLUORULUI...

Gata... fug ca azi fac prajitura aia inteligenta... Si mai am si treaba si pregatiri

Le urez si eu tutror CASPUNEILOR ANDREITI si ANDREITE: UN MARREEE LA MULTI ANI...

SI nu in ultimul rand LA MULTI ANI ANDROIX, SOBI... si in rest nu mai stiu ANDRELE, dar le urez la toate ... asa ca-ntre sarbatorite

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Va multumesc pentru sfaturile legate de raceala/ mucisori. Apropo, Liviana, Bogdanel cum mai e?

capsunicilor/capsuneilor care poarta numele de Andrei/Andreea!
mamicilor care isi serbeaza numele azi!
sarbatoritilor zilei!

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Salutare!
Nu ne dati disparute!Ne-a picat netul (si cica nu se stie cand se va repara), asa ca nu stiu cand mai intram online. Acum suntem la buni Ana (soacra mea) si am intrat sa uram la multi ani Andreilor si Andreelor de pe plantatie, mamicilor si taticilor (si tati nostru e Andrei!) cu acelasi nume, precum si sarbatoritilor saptamanii care a trecut si care va veni!
Noi am facut vaccinul de 6 luni, crestem si parca-parca am inceput sa dormim mai bine (Doamne ajuta!).
Pupam pe toata lumea!
PS: Daca vrea cineva sa ne spuna ceva in mod special, trimite-ti mai bine un pm, ca nu cred ca o sa apuc sa citesc din urma prea repede.

Florina si Sofia la sase luni (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor!
Sanatate multa tuturor si celor mici le uram sa creasca mari, sanatosi si voiosi!

Imi pare rau ca nu am fost atenta sa vad daca a inceput vreo capsunica/vreun capsunel sa mearga de-a busilea...

La noi sunt bune si frumoase dar cu somnul stam cam prost (mai ales eu, ca vad ca Oana Barosana nu e deranjata de faptul ca doarme putin si prost...:)))

Pupici la mamici si capsunici!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

MULTUMIM pentru urari.
Ramona, a fost o surpriza cand l-am descoperit. Nu-mi venea sa cred...nu a fost agitata, nu a plans...nik, nik...speram sa fie asa si la ceilalti dintisori.
Acum asteptam primul cuvant.

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

la multi ani capsunicilor ce poarta numele de andreiDavid Andreas de Alyna24
David Andrei de Ella_74
Cezar Andrei de MicaM
Eduard Andrei de Cioaca
Octavian Andrei de Yoyoyo
Andrei Cristian de Ancamari
Andrei de Roxicucu
Casian Andrei de Byu
David Andrei de numai_eu
Patrick Andrei de Mary_lou
Octavian Andrei de Michigan
Theodora Andreea de Mariac_75

la multi ani si capsunicilor ce implinesc azi lunisoare

la multi ani si ptr mamica de capsunel-androix

si la multi ani tuturor celor ce isi serbeaza azi ziua numelui(mamici,tatici,catei,pisici(nu de alta dar rimeaza),bunici,frati surori(aici intra si sora mea andreea),vecini, prieteni si cine mai vreti voi,ca deja m am intins)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=212927cdd301b61bf1c7b3&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete rafisipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput