***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007*** (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

chiqui, zicea elteka de usturoi taiat ptr desfundat nasul, pus in preajma copilului in loc de mentolul ala, sanatate la micuta

lavini, eu, am incercat la piscina sa fac si am reusit, il tineam bine nu l=am scapat, dar apoi imi zice sotul ca poate ii fac ceva la coloana, ca eu nu ma pricep, si am renuntat. nu stiu cum sa fac cu retetele, cum sa ii zic la subiect?!ma bucur ca ti-a iesit prajitura. imi permit eu sa-ti zic de sosul ala din lasagne, ca si eu fac, ii zice sos bechamel in franceza, si se face din 70 g unt il topesti in oala pui 70 g faina, amesteci cu telul sa nu faca cocoloase si pui 1 L lapte rece, amesteci continu pina se ingroasa, dai gust cu piper, sare si nucsoara(f important) apoi il iei de pe foc si poti pune cascaval ras.uite aici o reteta cam cum fac eu
http://www.vulpeabucatar.com/retete/mancaruri/lasagna/index.html

vali, eu, cind il aveam pe dominic si reuseam si eu sa il obisnuiesc cu ceva, mi-am dat seama ca evolua si era altfel....asa sint astia mici, nu poti zice ca il inveti intr-un fel....iti dau un ex, am o prietena care era tare contra cu luatul copilului in pat, si acuma la 18 luni o ia in pat,aici sint foi de placinta dar numa dinalea subtiri de tot. hehe, nu cred ca facem odiseea impreuna ca tre sa slabesc mai intii, si apoi mi s-a pus mie un fix, ca am fost de 2 ori mamica de mai-iunie si cred ca-mi poarta noroc, asa ca incerc sa fiu asa si ptr a treia oara,

carstea, deci vi pe continent cu mine?

liviana, asa e,poate dadea foc la casa

alyna24, la microunda se dau pe putere mare cam 10 min, apoi le incerci

vas, sanatate, poti lua paracetamol ptr durere cind alaptezi

didi, mortale pozele, am vazut si prajitura, si marele patinator, il duc si eu pe dominic in 16 avem o intilnire cu fetele din montreal.oare au chestii dinalea cu care te sprijini si ptr adulti? si stii ceva, avem acelasi leagan ptr davidutii nostriisi uite ce bine merge deja pe patine. auzi daca ar adormi asa si dominic al meu......ca e tare rau de somn,citeodata ne intrebam de unde frate atita energie?azi a luat sotul bilete la circ. vai cu focul asa e, nu-mi venea sa cred, si il intrebam da in joaca mama ai facut foc, si probabil sa scapte de mine a zis da!noroc ca aici au facut astia butoanele la aragaz deasupravai, si eu am si semineu cu lemne foc.... la anu...parca va scriu ca s-a ars david....si noi avem 2 gunoaie(reciclabile si deseuri)iar bateriile le pun in plasa si le duc la ikea ca au gunoi special acolo. acuma am inteles cu patinajul, stai sa ma vezi pe mine in 16 ca n-am mai patinat de 20 ani.....am ris cu hamul, stii ce am facut eu? vara cind mergeam cu dominic cu bicicleta il legam cu lesa lui pepsi(fi iertat) asa nu fugea mai mult decit se tragea firul....ma da si sotul meu e tare calm...pai cu o nevasta nebuna!macar el sa fie cu cap.un pupic sa nu mai fi bolnava si eu am sac dinacela, il pun pe scaunul de masina, dar merge si la sanie si la carut

graviduta, merci de capitol, ti-am raspuns si eu la subiect

pina nu uit, la multi ani de sf andrei la toti andreiasii nostrii!!!

adinnel, bors la 5 luni????of Doamne. felicitari ca ai gasit bona si ai scapat de o mare grija

an, multumesc, cu rezultatul daca a iesit valoare egala oare nu era bine sa repeti in ceva timp?ca daca e egal atunci cum e negativ?intreb si eu, nu stiu.

la multe lunisoare pitic de monicoasa!

andrada, asa e cu apa,pai faci mai mari puncte ca ai sot si copil, si ei iti aduc puncte. fa intrebarile alea si vezi, sigur ai punctajul, cu meseria ta si a sotului, il duci pe antonio la interviu si sigur vi=l da

irinusha, merci ptr aprecieri. spanac nu inainte de 9 luni are mare concentratie de nitrati.para am inteles ca e buna la constipatie ce e aia chicoree?daca nu pierdeam sarcina inainte de david sigur ma opream la 2, dar asa am facut io un pact cu Dzeu cind am ramas cu david ii dau sin pina vrea dominic nu a mai vrut la 18 luni, si eu sint rr-ita o mamica zicea ca e bun ptr ochisor laptele de mama , pui citeva picaturi

moberi, tare scump copilutul

roxicucu, tare frumoase torturile

moko, ptr farmacista

ella, ei, toate ii urim cind urla....lasa ca la al doilea te vei bucura din plin.nu se va schimba radical niciodata, nu te supara pe mine ca-ti zic, adik dominic al meu are somnul rau si acuma. la el era la fel, vorbeam in soapta la telefon daca ma crezi, nu gateam nu miscam, nici nu respiram prea tare cind dormea el....cu david....e altfel, ca doar il am pe dominic care e copil si el si nu sta locului. deci e obisnuit.eu il mai iau pe david cu mine la dus, in bouncer, le place cum curge apa.cu micul dejun la fel si la mine, si in plus inghit mincarea fara sa o mestec....dar la dominic....mincam alaptind....era dezastru casa mea(noroc ca eram intr=un amarit de apartament) ce gatit...am bagat la semipreparate....si nu aveam menajera. lasa ca va trece perioada asta, uite ca la mine a trecut, se fac ei mari, si iti aduc atitea bucurii, si te aud eu in 2 ani ca esti gravida din nou! sa vezi ce frumos e cind vorbesc(pe la 2 ani) si incepi sa te intelegi cu el....si sa faceti lucruri impreuna, sa=l duci la zoo , sa colorati, etc, etc.

pitica, sanatate multa la micut!o fi de la vaccin?!

gabiu, felicitari ptr dintisor

lauradi, faza cu coama am uitat=o

mica, stii parerea mea cu biscuitii

e drept ca fiecare mama stie ce si cum cu puiul ei, da io tot ramin la ideea mea ca daca i-as da sarmale lui david de craciun as vrea sa ma trageti de mineca chiar daca io simt ca tre sa-i dau sarmale!

al meu musca de numa, si inca nu are dinti!sint varza sfircurile mele de citeva zile

mary_lou, ok am sa trimit pe mailul comun tot ce am eu, unele sint in franceza, dar nu am carti ci sint situri

androix, hai ca am ris bine(desi e 2 noaptea la mine), auzi datoare sa fie rabdatoare si calma....la multi ani de sf andrei

angela, ei io am venit cu 4 valize doua io, doua sotulache si un ciine!da io am venit in iunie la timisoara erau 40C si aici aveau 16C in 2 iunie, apoi am inteles anul urmator cind am vazut zapada pina in mai.....te inveti cu vanul si mie imi era greu la inceput, si acuma.....frumoase poze,e o dulcica, si ce bine doarme....as vrea eu sa doarma david asa...

miniuta, felicitari ptr primul kg pierdut

ckristina, ce frumos face bia mi=o si imaginam

didi, si io sint procalire!!! de fiecare data cind mai merg pe la prieteni care au mamele venite aici imi aud ca sint prea subtire imbracati baietii meisi david fara caciulita....

carstea, si la david s0a facut asa la vaccind, si trece de la sine

ancamari, ce frumos mi-ai spus tu mie, asa e, cu virsta si frumusetile.bine spus si gindit

montannel, da il voi da lui david, ofera imunitate ca si alte vaccinuri, e doar o doza.

la multe lunisoare pitic de liviana!

si ptr ca nu este 31 la multe lunisoare si pitic de didi si elteka

gata ma bag la somn ca e 2 noaptea la mine, sa nu mai scrieti asa mult....

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI tuturor Andreelor si Andreilor capsunici sau mamici si tatici de capsunici

LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI

Am pus un filmulet cu Maya vorbeste. Din pacate nu am reusit sa prind mai mult ca s-a descarcat camera .

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Neata si de la noi.A dormit si piticul meu toata noaptea,fara nici o trezire .La 6 am fugit la patut sa vad dak mai respira .
LA MULTI ANI:ANDROIX,David Andreas de Alyna,David Andrei de Ella,Cezar Andrei de MicaM,Eduard Andrei de Cioaca,Octavian Andrei de yoyoyo,Andrei Cristian de Ancamari,Casian Andrei de Byu,David Andrei de Numai_eu, Patrick Andrei de Mary_lou,Octavian Andrei de Michigan si Theodora Andreea de Mariac_75.

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

LA MULTI ANI si pt Andrei de Vali sì pt sarbatoritii zilei:Alexandru Stefan de Michele,Eden de Eda si Bogdanel de Liviana .Sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume si sa fiti mereu fericiti.
Am plecat k e ora de papa a lui Alex si face scandal .

anka, fericita de Florin Alexandru(23.06.07)
POZE
FILMULETE 4luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Eu si David va dormi sa aveti o zi insorita, frumoasa
si s-o petreceti cu mare fast caci e zi de sarbatoare!

Ne pregatim de iesit afara si mers la cumparaturi asa ca....ne auzim mai tarziu!

www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

La multi ani tuturor Andreiutilor si Andreiutelor !
Androix!
E la moda rau anul asta sa te cheme ANDREI.De ce nu?Eun nume frumos.Sa va traiasca!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 5 luni/sunt barbat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Am vorbit cu kay. Soniuta are un dintisor si 5050 gr
Si de marti are net.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_lou spune:

Am omis 2 sarbatoriti

David Andreas de Alyna24

Bogdanel de Liviana

Va urez o zi placuta azi,noi ne pregatim sa mergem sa ne intalnim cu Vali si Bogalina

poze cu Patrick si noi
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=3904829" target="_blank">filmulet Patrick
Mary,mami de Patrick Andrei(14.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ce bine ca e sarbatoare azi! LA multi ani Andrei si Andreea!

Ankaa ce ai schimbat inainte de culcare, de ti-a dormit bebe toata noaptea? Cum se trezea inainte? Noi ne mai trezim de 2 ori si caut sa elimin cauzele pt care ne mai trezim, in afara faptului ca suntem niste fomisti.

Oare e obligatoriu sa isi ajunga bebele piciorusele, adica sa le poata baga in gurita? Si sa se intoarca pe burtica singur? Ca miine avem 6 luni si nu facem asta.
Pe cind sa adoarma a trebuit sa faca kk. Acum ma duc sa il schimb

http://patrickbichis.wordpress.com/

Ioana mama de bebe Patrick (01.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninutza spune:

Raportam si noi ca de ieri avem un...DINTISOR!!!

http://mirunamaria.blogspot.com/

Miruna Maria, 5 iunie 2007

Mergi la inceput