Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
Sabina spune:
Ligeea, pai fi-tu e mic de tot, nu-s ce vrei de la el.
Asa facea si Gheorghe inainte, de crezi ca i-am zis Fomilu?
s-a sculat, va pup.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
bikmaria spune:
ANAspor la treaba,draguta si grabestete caMAINE POIMAINE ii trebuie fetei costumul de veverita si trebuie sa fie gata.
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
bikmaria spune:
ma duc sa intind niste rufe ,sa pap ceva ,si apoi plec la munca .Sa aveti o zi buna .CARPATINA sper ca ai scapat de la examen si ca totul a fost OK.
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
carpatina spune:
quote:
Originally posted by aeperju
amuzati-va:
http://www.youtube.com/watch?v=Aj7f3B1VCYM
Ce-ai facut cu bb? I-a desfundat canalul?
de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
N-am terminat cu examenul... abia la 14:30 sunt programata. Multumesc de urari fetelor, sa-mi tineti pumnii
Oricum, ce ma streseaza cel mai tare acum e gasirea locului de parcare
de Ioana (27.09.2007)
bikmaria spune:
quote:PAI ATUNCI URAM SUCCES DE DOUA ORI -O DATA SA GASESTI LOC DE PARCARE SI SA SCAPI DE STRES ,IAR A DOUA OARA PT EXAMENUL DE LA 14-30 ,tinem pumnii stransi
Originally posted by carpatina
N-am terminat cu examenul... abia la 14:30 sunt programata. Multumesc de urari fetelor, sa-mi tineti pumnii
Oricum, ce ma streseaza cel mai tare acum e gasirea locului de parcare
de Ioana (27.09.2007)
cristina85ss spune:
Buna dimineata fetelor eu intru mai rar ptr ca fetita ma cam tine ocupata insa va citesc destul de des.
Am si eu o intrebare,ptr cele care alapteaza exclusiv la san,cat laptic matern mananca un bebe de 2 luni? Ii dati la program sau la cerere. Fetita mea a luat 1,2 kg intr-o luna dar inainte seara manca cam 130 ml de laptic iar acum mananca 80 ml. Ar trebui oare sa ma ingrijorez,sau... Oricum ia in greuate bine insa cantitatea de lapte ce o papa la o masa e putin
Cristina + GIULIA 21.09.2007
poze
nasterea
slippers76 spune:
Cristina, atat timp cat bebelina ta a luat 1.2 kg intr-o luna, ne cred ca e cazul sa-ti faci probleme. Eu il alaptez pe Vlad la cerere (a se citi cand are el chef, fie de foame, fie de alint). Si, de exemplu, de vreo saptamana, mananca destul de putin dimineata cans se trezeste. Am si eu o intrebare: cum masori tu laptele pe care il papa bebe? Ca daca o faci cu proba suptului, e TOTAL nerelevant.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
rnico spune:
ceau mamici si bebici!
va rugam sa ne adaugati si pe noi la listuta cu papanasi si dovlecei
alesia 23oct 2007, 3400gr, 49cm, apgar 9, ora 17.30, cezatiana
maica- f fericita rnico
bombonica ...23oct2007