Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 4
bikmaria spune:
ALEHIAM este greu cu un copil este greu cu doi ,te mai apuca plansul ,dar cand ii vezi zambind uiti de tot si de toate .Asa ca sa lasam deoparte toate gandurile negre si sa ne bucuram de ei
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
Gabriela77 spune:
Oare v-am zis de ce este fascinata Sara? Nu tu jucarii sau alte chestii pt copii...Marea ei bucurie sunt tablourile...Avem un hol lung unde am mai multe tablouri, culmea ca nici macar nu sint color, sint niste fotografii sepia, atat de tare ii plac, isi suceste gatul de cate ori trecem pe acolo, asa ca musai plimbarile noastre sint la tablouri. Rade, gangureste, se agita de numa...E in stare sa se si trezeasca sa le admire.La jucarii nu prea reactioneaza, isi pierde rapid interesul, la tablouri insa s-ar uita...Am zis ca urmatoarea excursie o voi face la Muzeul de Arta. Cred ca voi avea o fetita tare fericita.hihihi
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
bikmaria spune:
MAI ROXANA pe unde esti?Sper ca nu a gasit ALEX cadourile de mos si ai plecat iarasi la cumparaturi.?
BIKMARIAmamica de dulceata micaMARIA TEODORA(05-09-07) side papanas maricel ALEX(14-07-96)poze
alehiam spune:
maria, asa este... uite de toate cand sunt fericiti si iti zambesc ...
gabriela, cine stie ce critic de arta va deveni sara ...
robert se uita cu mare drag si le zambeste si le vorbeste magnetilor de pe frigider
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts
alehiam spune:
hai ca imi iau baiatul si ies la plimbare/cumparaturi... nu stiu insa unde o sa ajung... sa fie cora sa fie curtea sticlarilor . Sa vedem ce zice printisorul.
pupici si o zi buna
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Poze puteti vizualiza prin contul comun pe flickr/contacts
Sabina spune:
al meu reactioneaza asa la icoane!! am unele f f vechi, culori aproape terse...si cu toate astea el e absolut fascinat.
Sofia era fascinata la orice era mecanism, asa ca sa mai zica cineva ceva de inclinatii masculine si inclinatii feminine
Maria, ce pofta mi-e de niscaiva piper:))) dar n-am indraznit sa bag.
Ceea ce am mancat ieri in cantitate destul de industriala, e mazare fiarta cu putin unt si marar. Miamiiiiiiiiiii. bebe nicio reactie.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
bikmaria spune:
SABINA tie iti este pofta de niscaiva piper ,nu cat le-am pus eu la aia pe cascavaldin greseala desigur,mazare cu unt ? bun,vreo 3-4 linguri langa un carnacior,sau o pulpita, trebui sa pap ca plec la munca
slippers76 spune:
Hi,hi, la noi pe primul loc sunt becurile in topul lui Vladutz. Apoi tablourile si fotografiile. Si pe locul trei plantele de interior. Cand trecem pe langa ele intinde manutza sa prinda frunzele.
Maria, am citit epopeea ta cu branzeturile. Moaaama, eu faceam urat. Dar esti tu mamica buna si ce nu faci pentru piciul tau!
Gabitza, sa-ti traiasca bebelina, sa se faca mare si frumoasa ca mami.
La multi ani tuturor bebeilor care implinesc astazi niscaiva lunitze.
In alta ordine de idei si din ciclul "ce nu face mami pentru pui", ieri am facut tiparul pentru costumul de veveritza. Mai am sa gasesc materialele potrivite, ca in cartier n-am gasit nika. Vreau sa merg in Obor si pe Lipscani. Sper sa iasa ceva frumos.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
bikmaria spune:
ANAspor la treaba,draguta si grabestete caMAINE POIMAINE ii trebuie fetei costumul de veverita si trebuie sa fie gata.