Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 12
ramonaiani spune:
Fetele parca vorbeau de o firma care facea calendarele. Oricum, eu am facut singura un calendar in Power Point (exista optiunea 'Fotoalbum' care-ti rotunjeste foarte frumos pozele). Fisierul .ppt l-am facut .pdf, apoi am printat fiecare pagina ca poza, si la final le-am legat cu spirala sus, iesind un foarte frumos calendar de birou. Asa, surpriza de Craciun pt bunici
Bafta 
Eliza (06.09.07)
ramonaiani spune:
Am pus pe http://www.flickr.com/ in contul meu (il gasiti la contul comun septoct2007 la Contacte) pagina calendarului pe Ianuarie.
Eliza (06.09.07)
myral spune:
E liniste deocamdata eu adorm bebelusa colicoasa si abia astept sa ma culc ca in ultimele nopti am avut program din 2 in 2 ore
de supt, a inceput sa se trezeasca si la ora 2 cand eu nu mai pot de somn simt ca ma dezintegrez nu alta , la 4 si la 6 oricum se trezea si eu care imi faceam probleme ca ce ma fac daca nu se mai trezeste la 4 sa nu scada productia de laptic.Maine am si program de curatenie ca e dezastru in casa si vine soacra pe la noi (nu sa ma ajute evident ci in control ca deh e baiatul plecat sa vada ce face nora in lipsa lui)
Gabriela fetele au fost ajutate de sotul lui Bernix la calendare.Noapte buna si ferice de cele carora le dorm bebelusii toata noaptea.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxana_G spune:
La mine seara tare grea. Bietul Andrei cred ca era asa de la burtica, am realizat abia dupa ce am observat ca a facut al3lea kk pe ziua de azi, parca usor mai moale dar nimic dubios totusi.
Asa ca ma pun la nani, sotul meu este tot la intalnire, si nu il mai astept.
Noapte buna!
Maria, am inteles. Ai lipsit! ![]()
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sabina spune:
al meu nici acum nu doarme 
kl-am pus in pat ca nu mai pot. deocamdata nu plange, dar prevad ca ma tine pana la 2 noaptea pe putin.,A adormit de 3 ori cate 5 minute, deci e fresh....
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
La multi ani Andreiutilor Adreelor!!
Teodorele, Roxana, Georgiana, terrapin, Nana, Emma,Miaunici,Danuta,Mami 25,Carmenita, Andrea 27, Val;entina,
sa va traiasca puiutii si sa vi-i protejeze Sfantul!
Andries, Andreea aniast,Andreea 27,Andruzza, sa ne traiti si sa mancati o felie de tort si pentru mine :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
ramonaiani spune:
Off, grea viata! M- pus Aghiuta sa beau aseara un ceai verde de iasomie. Stiam ca fac urat la cafeina, dar nu m-am gandit ca ceaiul are atata teina in el cat sa nu inchid ochii toata noaptea!
Ca atare ... stau si fac felicitari de Craciun (poze pe flickr!) cu bebelusa.
La multi ani puiutilor, mamicilor si taticilor de puiuti serbati de Sf. Andrei
.
Eliza (06.09.07)
aeperju spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by aeperju
amuzati-va:
http://www.youtube.com/watch?v=Aj7f3B1VCYM
Ce-ai facut cu bb? I-a desfundat canalul?de Ioana (27.09.2007)
daaaaa. a fost tare greu. bbrrr... azi mergem la control. dar ochisorul tot curge si ma enerveaza. nu foarte tare dar curge. sa vedem ce ne mai zice azi la control.
emma
aeperju spune:
quote:
Originally posted by ramonaiani
Am pus pe http://www.flickr.com/ in contul meu (il gasiti la contul comun septoct2007 la Contacte) pagina calendarului pe Ianuarie.
Eliza (06.09.07)
super l-ai facut...
emma

de