Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (22)
Raspunsuri - Pagina 13
aeperju spune:
quote:
Originally posted by Sabina
La multi ani Andreiutilor Adreelor!!
Teodorele, Roxana, Georgiana, terrapin, Nana, Emma,Miaunici,Danuta,Mami 25,Carmenita, Andrea 27, Val;entina,
sa va traiasca puiutii si sa vi-i protejeze Sfantul!
Andries, Andreea aniast,Andreea 27,Andruzza, sa ne traiti si sa mancati o felie de tort si pentru mine :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
multumim frumos!
emma
gema spune:
LA MULTI ANI pentru toti sfintisorii de astazi, pentru mamici si tatici Andreea si Andrei!!!!! Multa, multa sanatate va doresc! de restul aveti voi grija sa iasa cum va doriti.
fetele am si eu o rugaminte.......se discuta pe aici acum cateva capitole despre ceva care se da impotriva constipatiei cauzate de laptele praf.
Am inceput si eu sa ii dau Alexiei cate un bib /zi de NA si nu mai face KK ca atunci cand era exclusiv alaptata, ba chiar face la 2 zile. Nu imi convine deloc situatia asa ca, va rog, daca va amintiti cum se numea produsul spuneti-mi si mie.
Sigur il foloseste Annisia dar ea cine stie pe unde umbla acum ca de cateva zile nu o zaresc pe aici.
Annisia daca esti pe faza...HELP
aeperju spune:
m-a prins si pe mine raceala.ufff!
ce pot lua in afara de paracetamol, ceai cu lamaie si hexoralleten pt gat? se mai poate lua ceva?
emma
aniast72 spune:
Multumim de urari, 
si din partea noastra tuturor bebicilor, mamicilor sau taticilor care sarbatoresc astazi. Primul cadou l-am primit de la copilasul meu, prima noapte cu 9 ore si jumatate dormite legat, de la 22 la 7.30. 

Andreea,
de Vladimir Constantin
slippers76 spune:
In primul rand la multi ani Andreiutilor nostri dragi. Si Andreelor mamici! 

Noi am avut o seara taaare haioasa. Miruna a cazut lata pe la vreo 10 jumate, dar Vlad nu s-a lasat doborat nici cum. Asa ca am stat cu el pana aproape de 1 si ne-am jucat. Mama ce spectacol ne-a dat! Am ras cu lacrimi, si eu si tati. A vorbit, a gangurit, s-a jucat cu o gramada de jucarii, ne-a maimutzarit, ne-a imitat, a scos o gramada de combinatii de sunete pe care nu le-a mai scos pana acum. Si dupa aceea a cazut si el, de nu s-a mai trezit pana la 6 dimineata.
Gema, pentru constipatie Annisia folosea Lass Baby, iar Roxana spunea ceva de Milchzucker, dar nu mai stiu exact marca, era Milupa sau Humana? Dar cred ca o farmacista te-ar putea lamuri.
Emma, mai poti lua Oscilococcinum si vitamina C. Emma, ati primit si tratament pentru ochisor? Eu stiu de la finutzii mei, care au avut amandoi probleme cu canalele, ca dupa interventie si-au revenit cam in doua saptamani.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
aeperju spune:
quote:
Originally posted by slippers76
In primul rand la multi ani Andreiutilor nostri dragi. Si Andreelor mamici!
Noi am avut o seara taaare haioasa. Miruna a cazut lata pe la vreo 10 jumate, dar Vlad nu s-a lasat doborat nici cum. Asa ca am stat cu el pana aproape de 1 si ne-am jucat. Mama ce spectacol ne-a dat! Am ras cu lacrimi, si eu si tati. A vorbit, a gangurit, s-a jucat cu o gramada de jucarii, ne-a maimutzarit, ne-a imitat, a scos o gramada de combinatii de sunete pe care nu le-a mai scos pana acum. Si dupa aceea a cazut si el, de nu s-a mai trezit pana la 6 dimineata.
Gema, pentru constipatie Annisia folosea Lass Baby, iar Roxana spunea ceva de Milchzucker, dar nu mai stiu exact marca, era Milupa sau Humana? Dar cred ca o farmacista te-ar putea lamuri.
Emma, mai poti lua Oscilococcinum si vitamina C. Emma, ati primit si tratament pentru ochisor? Eu stiu de la finutzii mei, care au avut amandoi probleme cu canalele, ca dupa interventie si-au revenit cam in doua saptamani.
Ana, mami deMiruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Multumesc!
Da, ne-a zis sa continuam sa-i punem Nettacin picaturi in ochi.
emma
gema spune:
Multumesc mult Ana
!
Emma, intr-adevar Oscilococcinum este foarte bun, eu daca simt cel mai mic semn de raceala iau vitamina C cu propolis, ceai cu lamaie si Oscilococcinum. Dar ceaiul cu lamaie nu il fierbi.........storci o jumatate de lamaie in ceasca pui o lingurita de miere si apa calduta, nu fierbinte. Poate stiai si tu.......eu mi-am facut datoria!
Sanatate multa tuturo!
luy spune:
La multi ani ! pentru dulcetzelele si papanashul care aniverseaza azi 1,2 sau 3 luni :
Antonia Maria de mandarinutza
si taticul ei
Elisa Lavinia de myral 
Vlad de ramonarosca 
Sofia Diana de isa13belle 
Ioana Teodora de dorabora 
Pentru toti papanashii Andrei si toate dulcetzelele si mamicile Andreea de asemenea cele mai calde urari de sanatate si fericire alaturi de familiile voastre !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
myral spune:
Da, Luy
facem 3 luni deci La multi ani pt Elisuca mea
, La multi ani si pt Antonia Maria, Vlad, Sofia Diana, Ioana Teodora!
La multi ani si pt toti Andreiuti si Andreele noastre!
Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxana_G spune:
sarbatoritilor de azi
sa fiti sanatosi, voiosi si voinici!
Sa ne traiti Andreiuti si Andreiutze mici, sa aveti numai bucurii, sa fiti sanatosi si norocosi!
mamicutze Andreea, sa fiti sanatoase si sa va bucurati de puii vostri! Sa va traiasca si taticii Andrei!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze