Cirese de Mai-Iunie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 16
Si bv spune:
Multumesc Doroti si Lyly!
Pai, draga Lyly, am fost legata de maini si de picioare, ca n-am avut net acasa pana acum, de curand. asa ca dupa ce am intrat in C.I.C, s-a rupt si legatura mea cu lumea!
Oricum, sunt foarte fericita sa vad ca nu m-ati uitat! voi ati ramas mamicile mele de suflet!
Va pup!
Poze
Si bv spune:
Am vazut ca multe dintre voi sunteti deja la al doilea bb! va felicit si va doresc sarcini frumoase si bebelusi sanatosi!
Imi pare rau pentru Hora Luanei, multa sanatate!
As vrea sa-i mai spun Ioanei ca sfaturile ei despre alaptat m-au ajutat enorm si-i multumesc!
Poze
OanaRusu spune:
Luana, sanatate multa Horei, tare rau imi pare sa aud ca a fost bolnava 
. Sper ca a trecut ce era mai greu, recuperare grabnica!!!
Oana
14+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
camelia.t spune:
Luana pupam piticoata Hora cu un pupic mare mare, sa se faca bine si sa vii sa ne dai vesti bune! Cat de repede!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !
miti2004 spune:
Si_bv sa va traiasca fetitza si sa fie o norocoasa ! Felicitari !
Luana va pup si multa sanatate Horei si refacere rapida ! of, mititica, sa ne spui ca e bine, da ?
adriana spune:
Si_bv, te-am admirat in poze, esti o frumoasa
, si bebelina e o dulce.. Bine ca s-au intors lucrurile si pentru tine..![]()
Sa fiti sanatosi, te mai astept pe aici
Luana, sanatate Horei, imi pare rau de incidentul cu spitalul![]()
Virgi, of, saracuta Luana, asa mica si cu perfuzii
..
Sanatate si sarbatori frumoase pe acolo![]()
Eu aseara am facut bradutul.. o sa pun poze![]()
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
LYLY809 spune:
Tare as vrea sa stiu daca a facut vreo cireasa febra pana la 39 de la masele...nu e cam mult? O suspectez pe bona ca a venit cu viroza la "servici" si mie mi-a spus ca o dor articulatiile!
Mi s-a parut mie ca era cam mucioasa
. A inceput sa si tuseasca copilul, si dupa novocalmin i-a mai scazut febra, insa tot pe la 38 a ramas.![]()
Ei, si de cand am schimbat pediatrul, e a doua oara cand am urgenta si are telefonul inchis,na
si na
si asta merit
Lacri si
Alec 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Virgi, cum mai e Luana-Bombonik?
Ei, una peste alta, pana la Craciun ne facem noi bine, taote se vor rezolva, veti vedea!
Imi pare rau ca a cazut proiectul cu caciulite si fularele, insa nu m-am simtit in stare sa ma mai implic, parca nici energie nu mai am, motivatie si entuziasm inca exista totusi... o sa facem altceva, cu proxima ocazie.
Noapte buna...
Lacri si
Alec 30 mai 2006
OanaRusu spune:
Lacri, sanatate la Mocutza 
Sa stii ca pe Paul l-am avut de 2 ori in toamna asta cu pusee de febra 38-39 - o zi da, una ba, i-am dat doar chestii "light", oscillo, stodal (asta numai dc a tusit), albastru de metil in gat (2-3 badijonari in 2 zile consecutive, atata) si cate un paracetamol in funduletz dc sarea peste 38 cu febra (asta s-a intamplat de 2 ori seara si l-a ajutat sa-i scada si sa si doarma bine)
De fiecare data a trecut cam intr-o saptamana - n-am habar ce "model" de raceli au fost, da' principalul e ca de mancat manca binishor.
Nu stiu dc te ajuta cu ceva, da' vreau sa zic ca acuma nu ma panichez usor la febra - pt ca am vazut ca omuletzul asta e micutz da' "hi", adica lupta bine ![]()
Sper sa faca fata si Mocutza
din nou ![]()
Oana
14+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
camelia.t spune:
Alec iti trimit un pupic mare mare de la un Ardei iute iute, sa-ti treaca raceala....ca tot zicea Virgi ca e eficienta iuteala.

Am gasit o doamna care sa stea cu Andrei.Va veni din 3 ianuarie sa stam cateva zile sa ne obisnuim.Sper din tot sufletul sa fie ok.Ma cam apuca tremuriciul cand vad pe la tv tot felul de evenimente cu bone nebune.O sa fiu cu ochii in patru !
Pe la noi e un frig mare, nu avem zapada deloc
...sper ca pana la Craciun sa ne "albim" si noi.
Nu stiu daca o sa mai am vreme sa intru zilele urmatoare, in caz ca nu, va urez de pe acum CRACIUN FERICIT si UN AN NOU PLIN DE SANATATE SI BUCURII.Si cirese sanatoase la toata livada!!!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !