Cirese de Mai-Iunie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Lyly nici nu cred ca are febra de la maselute. Eu ia-m facut o cura lui Alex cu imonibaby toata sticluta, te tine cam 25 de zile parca si l-am inceput cand era usor racit. Vreau sa-ti spun ca i-a mers mai bine decat cu Nurofen.

Acum Alex al meu are 4 bubite, deci a luat de l amine varicela. Sper sa nu faca prea multe ca doar e vaccinat. E usor marait si avea putina febra dar i-am dat niste Nurofen. Daca nu face mai multe bubite sper sa ajung weekendul asta la un Mos Craciun sa-l pozez.

Camelia si eu am vazut repostajul cu bona si ma bate gandul sa punem si noi camera video in casa, sau macar un reportofon, dar nu stiu daca poate inregistra 8 ore...eu nu o banui de nimic...dar nu stii niciodata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

http://www.tvcopii.ro/

nu stiu daca stiati de el....dar pt cele care nu stiati, e un site super!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare livada!!

iar am dat bir cu fugitii dar am inceput o mie si una de treburi si nu mai reusesc sa dau gata nici jumatate.. ah de as avea cateva zile cu vreo 30 de ore in loc de 24 ce bine ar fi!!

Multumesc tare mult pentru felicitari Ramona, Wapi, Neda, Oana lui Paul, Virgi, Doroti, Lacra.. papusicile mamei o sa fie tare mandre ca sunt parte din livada..

Simona felicitari pentru printesa.. este superba!! sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!! multumim ca nu ne-ai uitat si ai trecut si pe la noi!!

Mijlocu' toamnei multa sanatate Horei si asteptam vesti bune!!

Lacra de la dinti Sofia nu a facut (inca!!) febra asa mare. Multa sanatate la amandoi si tie si lui Razacila!!

Cami 19+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

buna dimineata
http://community.webshots.com/photo/2220423450084821661YIgFYj

l-am intilnit pe MOS CRACIUN
a zis ca vine in Ajun
c-aduce si cadouri multe
dar numai cui a fost cuminte

cum noi am fost foarte cumninti
rugam pe Mosul si pe Sfinti
ca-n Anul Nou ce tocmai vine
sa va aduca numai bine.

Urari de bine si sanatate tuturor.
s-aveti parte de copii sanatosi si cuminti
iar ei sa aibe parte de parinti sanatosi si iubitori.
Un Craciun plin de bucurii
si un An Nou prosper si multa sanatate

LA MULTI ANI !!!

va doresc Raluca, Ela si Adi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

saluatare livada
In primul rind , va urez un Craciun fericit !
Nu stiu cind am sa mai intru pe forum caci de la servici nu mai pot intra.Cred ca mi-au blocat site-ul.Pagina nu mi se deschide.O fi oare posibil? Care va pricepeti la calculatoare poate imi dati si mie un sfat -cum sa il deblochez?E posibil sa fi observat administratorii ca intru prea des aici?Acasa intru fara probleme.

Adib-multumim de urari.Ce frumusica s-a facut Raluca.O adevarata domnisoara.
Un pupic la bolvaviori: alex, Razacila, Luana, Hora...

revin

http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png

Mergi la inceput

am fost si noi la controlul de 18luni.a fost extrem de interesant.S-au jucat cu Mihai testindu-i abilitatile pshihice si motorii.
LA inceput i-au dat o placa de lemn care avea 10 gauri si el trebuia sa puna betisoare in fiecare gaura.Eu am fost translatorul, caci Mihai nu stie engleza.Vorbim doar romaneste cu el.Asa ca trebuia sa ii cer sa faca anumite lucruri fara sa ii arat sau sugerez cum.Ii dadeau 2 betisoare in acelasi timp si il urmareau ce face cu ele.A fost frumos sa vad cum le i-a pe amindoua betisoare , opoi il tine pe unul intr-o mina si lucra cu celalalt...M-au intrebat daca e stingaci sau nu pt ca isi folosea ambele miini.Ei, asta e si dilema mea.Inca nu imi dau seama.I-au dat un puzzel cu forme geometrice.Apoi i-a cerut sa recunoasca anumite obiecte de pe masa si dintr-o carte.I-au pus pe mas aun ursulet, o cana si lingura si ia cerut sa ii dea ursului sa pape si sa bea . I-au cerut sa cladeasca un turn din ceva monezi de plastic, sau din cuburi lego.
L-au intrebat despre partile corpului.unul din obiectel depe masa a fost un piaptan si l-au intrebat la ce il folosim.I-au cerut sa pun aintr-o pusculita niste monezi mici....tot felul de jocuri.

revin

Mergi la inceput

asa

L-a sfirsit l-au evaluat la 26 luni.Dupa acest test ne-au dus intr-o alta incapere unde i-au cerut sa urce si sa coboare niste scari.Apoi sa sara de pe ultima treapta.Asta nu a vrut sa o faca.Poate i-a fost frica sau nu a inteles exact ce vrem...
Pe podea era trasata o linie siel trebuia sa paseasca de-lungul acelei linii.A facut cam 2 pasi si nu a mai fost interesat .S-a intors la scari care erau mult mai interesante.Aici din nou i-au dat un scor (21 luni).
La sfirsit l-a cintarit si masurat.Se pare ca am slabit un pic si am stagnat la inaltime comparativ cu luna trecuta.

Va urez din nou Sarbatori Fericite si un An Nou cu multe impliniri!

neda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Adi, ce poezie frumoasa !!!
Pupam domnisoara si va dorim sarbatori fericite!

Desigur, sarbatori fericite la toata livada, la fetele care se "retrag" de sarbatori si la cele care raman "pe metereze", sa ne aduca anul nou sanatate si bucurii .

PS pana una-alta, noi tot pandim la Mos Craciun... ca si noi am fost cuminti de tot!!! speram sa nu ne uite

Oana 14+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Mai Adi da tu de cand ai fost in concediu, ai cam uitat de noi.Ce mare si frumoasa e papusa ta.Poate reusesti sa pui mai multe poze...ca nu ne dai decat cu portia.Pupici la blondina.

Eu acu am terminat un morman de clatite, au mancat strumfii mei pe rupte, acuma dorm....asa ca am vreo 2 ore liniste.Am sarcina in timpul asta sa cos o maimutica a lui Fini, maimutica cu care el doarme de pe la un an (acum are 6)...va dati seama de cate ori am tot cusut-o si reconditionat-o.Acuma am vrut s-o arunc da am avut un scandaaal!!!!!Asa ca ma pun iara pe cusut.Ardeiu are un ursulet....sa vedem cat va tine.Nu se dezlipeste de el noaptea.Si ziua isi mai imparte mancarea cu el, asa ca il spalam des.....nu are cum sa tina prea mult.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Neda
ma cam pun pe ginduri unele dintre teste. cam grele poate si pentru mine.

Camelia.t
nu am uitat de voi, dar am un final de an ca niciodata. dar de luni am pauza pina la anu'.
cind ai zis ca ai terminat un morman de clatite imi cautam cheile de la masina. noroc ca am citit mai departe, ca vlajganii tai le-au si terminat, ca acum eram la voi.

inca o data urari de bine si sanatate tuturor.

CRACIUN FERICIT !!!
LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput