Cirese de Mai-Iunie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Virgi de ce nu iti iei o luna abonament la Protv International, e vreo 10$ si te uiti pe monitor, poate asa o sa te simti mai bine...eu asa am facut in toate iernile in Canada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Ninge ca-n povesti!!!

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Salutare, cirese si mamici de cirese !!!

Asa e, ninge ca-n povesti ! Azi am iesit in parc si cand ne intorceam a inceput sa ninga ... Prima ninsoare pe care a vazut-o Gongutza ... nu prea a fost impresionata de "pada" (zapada), ba chiar a marait nitel cand i-a aratat tati niste zapada in palma ... Sa vedem maine, cand iesim in parc, daca o sa mai fie pe jos, cum o sa reactioneza. Ne-a prins cam desculti zapada, avem niste ghetute, dar se pare ca i-au ramas cam mici, nu prea intra soste mai groase in ele, plus ca sunt scurtute si o sa-i intre zapada peste ele ... Trebuie sa-i cumparam cizmulite sau bocancei. Apropo, ai vostri ce numar poarta la ghetute ?

Am vazut ca voi le dati deja dulceata, sunca, branza feta ... Nu e cam devreme ? Eu inca nu-i dau zahar, de mezel m-am lecuit dupa ce mi-a facut Salmonella de la niste sunca si abia am reusit s-o scapam de ea, cu 2 antibiotice si regim fara lactoza vreo 2 luni (abia acum suntem in convalescenta si revenim treptat la lactoza), iar branza feta mi se pare cam sarata si prea prelucrata ...

Nu mai stiu cine intreba de mancare pasata ... Eu ii mai dau asa, piureul de fructe (daca ii dau bucati le plimba in gura si le mozoleste si pana la urma nu mananca mai nimic, plus ca mi se par mai sanatoase decat turcismele de la aprozar) si piureul de legume (am incercat sa-i dau legume in toate felurile si de toate felurile - cartof, morcov, broccoli, spanac, rosie, castravete, fierte la abur, din ciorba sau budinca cu branza la cuptor, si nu vrea de nici un fel, doar cu piureul "Mixed vegetables" de la Hipp mazgalit cu iaurt o pacalesc, si asta numai daca se uita la reclame si are vreo jucarie interesanta in mana). In rest, sticksuri, corn flakes, "paninca" (painica) proaspata sau prajita, "baninca" (branzica), "caica" (cascaval), masline, macaroane, piept de pui cubulete ... Orice poate sa manance singura, sa tina in manuta, e ok. Nici vorba sa-i dau ciorba sau felie de paine unsa cu ceva ! O face farame farame si mare parte le arunca pe jos, isi pastreaza una, o mananca si pe urma plange dupa alea de pe jos ...

Meniul nostru arata cam asa:
9.30 - 230ml lapte (Humana 2)
10.30 - micul dejun cu mami, in timp ce eu stau la masa, ea sta in scaunelul ei si rontaie telemea, cascaval, paine prajita, masline, sticksuri etc.
11.30 - piure de fructe Hipp, un borcanel
14.00 - 230 ml lapte (ar trebui sa fie masa de pranz, dar de obicei ne intoarcem de afara si e atat de obosita si maraita, incat nu are rabdare sa stea la masa)
18.30 - carnita de pui cu piure Mixed vegetables Hipp si putin iaurt
21.30 - cereale cu mar si morcov + 7 cereale Milupa, eventual completare cu lapte, inainte de nani.
22.00 - baita si nani, pe la 22.30

Jucarii ... sa stiti ca eu nu-i iau prea multe, oricum o intereseaza mai mult cutiile, ambalajele, sticlele ... Are cateva jucarii de plus - "usu" (ursu), "aca" (vaca), "pingu" (pinguinul) si o papusa micuta pe care le tot imbraca/dezbraca/hraneste/spala pe dinti/arunca in cada plina cu apa/aseaza pe scaunel/plimba cu caruciorul, cateva carticele cu animale pe care le rasfoim intruna pana ajungem la favoritii ei "pocu" (porcul), "bubuia" (buburuza) si "ctita" (cartita), plus diverse prospecte si cataloage in care il cautam pe bebe, pe tanti si pe nenea si diverse chestii care apar pe-acolo ... si bineinteles, jucaria care o incanta intotdeauna, "minia" (mingea) !

Mosul o sa-i aduca probabil o carticica 3D, o papusa mai maricica bebelus cu un patut de jucarie si asternuturi pt el, ceva cuburi cu piese geometrice de bagat in el ... nu stiu, ne mai gandim, la inspiratie ... Eu nu ma strofoc sa-i iau jucarii foarte scumpe, pt ca oricum nu le apreciaza, ea se bucura tot atat de tare si la un pix, daca ma vede ca scriu cu el si i-l dau, e in culmea fericirii ! O sa vina si vremea cand o sa-mi ceara jucarii si o sa dau din colt in colt ca n-o sa am bani pt cate o sa vrea ea, asa ca ma mai bucur pana atunci ca se multumeste cu mai putine ...

Nu mai stiu cine zicea ca e singura cu bb, ca tati e in deplasare ... Si eu la fel, e greu dar te obisnuiesti ... A mea e destul de cumintica, doar ca e cam mofturoasa ...

Hai ca am scris cat pentru toate zilele cand n-am scris ... Despre caciulite ... eu as fi preferat rosii, dar pana la urma orice e bun, ca inteleg ca e o problema ... chiar daca nu le avem pana de craciun, ideea conteaza ...

Va pup si ma apuc de alte treburi, ca ami am destule :))

Boghi

poze Gongutza
si alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

fost aseara la concert Smokie- placut mult- desi au intarziat 40 de minute - acum murit de somn la serviciu- inca ma chinui sa incep sa munces

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by virgi
Oana - cel mai mult de sarbatori imi placea sa merg la cumparaturi, sa-mi iau musai ceva nou de imbracat. Sa ma intalnesc cu cei dragi si daca se intampla sa mai si ninga, eram cea mai fericita. Acum nu mai am nimic din toate astea, am fost la cumparaturi asa cum o fac in fiecare saptamana, fara sa-mi iau nimic special. Mosul n-a venit anul asta, ca nu i-am cerut nimic. Pur si simplu n-am avut chef sa-mi aduca nimic. Poate trece pe la noi si ne aduce putina sanatate. E tot ce ne lipseste. Atmosfera de Craciun din pacate, nu ne-o poate aduce nimeni.

Va doresc o zi buna!

Uite cu miros de sarmale
Anul trecut Paul a fost bolnav rau de Craciun - de fapt, de la Craciun pana in februarie, asa ca sarbatorile n-au avut farmec - sper sa nu fie cazul si la voi si sa va puteti bucura
Sanatate inca o data

Oana 12+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Salut frumoasele mamici de ciresele dulci!

Am intrat sa va multumesc ca m-ati pastrat in lista si sa va anunt cu bucurie ca in 6 septembrie am nascut o dulceata de fetita, Raisa-Maria, pe care o puteti vedea aici: http://family.webshots.com/album/561377548aGNoLV

Va pup si va doresc numai bine!

Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna ziua livada.
In primul rind mii de scuze de la Irinel, nu v-am uitat sa stii, nici pe Mariuca noastra nu am uitat-o, am vrut toata ziua vineri sa scriu ceva, nu am gasit cuvintele, si a trecut ziua.Sa stii ca eu sunt alaturi de tine, iar Mariuca e ingerasul livezii noastre, si ma rog la Dumnezeu s-o odihneasca in pace.Mai intra mai spune ce mai faci.

In al doilea rind vreau sa va zic ca chiar daca nu ese pina in Craciu cu caciulitele e o iarna intreaga inainte poate totusi hotarim ceva.
Apropo poze la brad obligatoriu de la toate cireselele, pe Flikr, in contul mamici_de_mai+iunie2006, parola o stiti, nu s-a schimbat, prima care pune poza face un album cu numele "Craciunul cireselor la un an".
Simona felicitari, ai asa o scumpete de fata, si da nu te-am uitat nici pe tine, chiar nudemult intreba Lili de tine pe aici, si eu te-am cautat pe forum si nu te-am gasit, ma bucur mult ca ai scris pe la noi.
Miti de tine uitasem sa spun, am inteles ca bolile istea ale copilariei, cica la maturi sunt foarte greu de suportat, multa sanatate, da fratiorul lu fiica-mea avem de gind sa-l concepem in casa noastra.
Cami felicitari pentru fundita roza, mai ce alintat o sa fie taticul vostru, da si tu o sa ai ajutoare de o sa stai ca baroana, asta cind o creste mari desigur.
Virgi of mai n-am plins cind am vazut-o pe Luana cu perfuzii, ai grija de ea mititica.
O seara buna si o saptamina frumoasa.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Irinel, ne rugam si noi pentru ingerasul Maria .

Oana 14+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Si bv

Salut frumoasele mamici de ciresele dulci!

Am intrat sa va multumesc ca m-ati pastrat in lista si sa va anunt cu bucurie ca in 6 septembrie am nascut o dulceata de fetita, Raisa-Maria, pe care o puteti vedea aici: http://family.webshots.com/album/561377548aGNoLV

Va pup si va doresc numai bine!

Simona

Poze

Sa nu spui tu nimic pana acum! Sa-ti traiasca, e frumoasa foc!

Lacri si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

CamiM, felicitari pentru cea de a doua printesa!

Wapi, si eu as fi mers la concert, am fost fan Smokie candva,insa mai mult mi-a placut Creedence din perioada respectiva

Eu vineri am mers cu capul descoperit afara, in ger, si dupa 2 ore m-a trasnit o durere dupa cap ascutita si mi-a intepenit gatul. Si acum am dureri greu de suportat. Numai cu indometacin imi trece...si p-ala il suport greu.
Luana a fost cu Hora in spital cateva zile si a slabit copilul 2 kg, va dati seama ce suparare...

Irinel, D-zeu sa o odihneasca pe Maria

Lacri si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput