Cirese de Mai-Iunie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 14
miti2004 spune:
Cami ai grija mai multa de tine ! daca tu esti bine atunci toata familia e bine. Si eu sufar e aceeasi obsesie ca numai EU fac ce trebuie
si altii nu, dar pana la urma sanatatea e cea mai importanta.
Mai fetelor eu tot ma gandesc unde sa ma duc cu Alex weekendul care vine, ca vreau sa-i fac poze cu Mosul in vreun Mall ceva. Oare in Mall Vitan o fi Mosul weekendul care vine ?
Sunt cam cu fundul in sus ca stau tintuita in cacsa si nu ma pot duce sa cumpar cadouri pt Alex. I-am luat doar o orga mai mare, pt ca a mai avut una mai mica dar a stricat unul din butoane pt care facuse o mare pasiune si cum il apasa facea urat de tot ca-l stricase, deci i-am scos bateriile. O sa o trimit pe mama in Cora sa-i mai cumpere una alta.
OanaRusu spune:
Virgi,
am bolnavioara, tare-i greu sa ai puiutzul bolnav 

Arleena, la mine zici de poze? Ca nu-s sigura.... ![]()
Imi pare rau pt prietenul tau - la o prietena f buna de-a mea i-a murit sora la 22 de ani - pur si simplu a alunecat de pe balcon, e cumplit si n-ai cum sa fii prea tare cand intalnesti in viata asta
Dumnezeu sa-l odihneasca.
Adela, sanatate
si bafta la serbare!!
Cami, grija mare la burtica, abia astept sa ne spui ce aveti voi acolo la "pachetel"
cu roz sau cu bleu ![]()
Wapi, Doroti, va doresc sa va puteti odihni in weekend!
Intr-adevar, doar o sapt si vine mini-concediul de sarbatori 
Sarbatori fericite Steluta!
-----
Daca nu iese faza cu caciulitele, ce ziceti sa mai trantim un set de poze cu puiutzii in sarbatoare?
Eu tocmai i-am luat ceva cornitze de ren la Paul - e tare incantat
, sper sa nu mai fie bolnav si anul asta si sa facem poze mai multe - si noi, si bradutzul.
Oana
12+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
CamiM spune:
salut livada!!![]()
Am fost azi la marea intalnire si a fost super. La inceput Sofia era cam suparata ca nu ii place sa o atinga nimeni pe mami dar apoi a fost absolut fascinata de ce vedea pe ecran. Pe scurt bebe este :
FETITA!!!

si pare sanatoasa. are deocamdata 285 de gr si este extrem de jucausa. A topait pe toata durata ecografiei de mai mare dragul. O parte a ecografiei a fost facuta 3d ( din pacate si partea de la care nu avem poze..
) dar tot am vazut fatuca.. are nasul Sofiei si barbia lui taticu
mance mama pe ea de bombonica-piscotica.
Virgi multumim!
Multa sanatate la toti in continuare dati bataie viruseilor sa nu mai traga la voi!! cand plecati in concediu?
Am vazut pozele.. mai sa imi dea lacrimile.. ce dulceata mica si cu perfuzia in manuta.. of![]()
Doroti somn usor in week-end!!![]()
Wapi pune castronul spart la catastif.. prima "victima" in bucatarie!!
Ramona drum bun si distractie placuta!! sarbatori fericite si sa va intoarceti cu bine!!
Camelia multa sanatate si voua
si tinem pumnii ca bona care vine la interviu sa fie exact ce cautati voi!!
Miti ai dreptate dar e tare greu sa las cat de putin fraiele din mana.. trebuie totusi!!
Asteptam poza cu mosul ![]()
Oana merci
!! Ce mai face Paul? Tu cum te mai simti?
Ok, numai bine tuturor si pe curand!!![]()
Cami
19+
&
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
wapi spune:
CamiM avem deja pagini scrise in catastif cu farfurii, pahare si o cana....
si vreau si eu o fetita, sa speram ca va fi la anul, daca nu voi fi cu trei barbati in casa
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
neda spune:
cami-felicitari pt fetita! Si eu imi doresc fetita.Acum mai am citeva saptamani si voi vedea ce este.
Virgi-multa sanatate Luanei.
Steluta-eu una te admir cum rezistati fara tatic atit de mult timp.Daca as fi singura eu as fi fost terminata de mult.Cu o cireasa in doatare atit de activa....eu una de multe ori simt ca nu mai am puteri.Nu puteti sa mergei voi acolo?
Am intrat si eu pe ultima suta de metri.Sunt in 33 sapt.si merg ladr de 2 ori pe sapt.Dr e cam ingrijorat caci am cam prea multe contractii pt aceasta perioada.Eu una nu le simt.Ceea ce simt sunt doar durerile de spate care ma omoara.
asa ca de 2 ori pe sapt fac testul Nonstress si imi dau injectii pt oprirea contractiilor.
neda
http://bd.lilypie.com/LcSGm5.png
OanaRusu spune:
Cami, felicitari, si multi
ici pe burtica!!
Sa vezi ca eu tot fecior fac, sa putem curta ambele fetitze ![]()
Neda, iti tin pumnii sa fiti bine si sa mai rezistati macar 4 saptamani pana la marea intalnire!!
Oana
12+, mamica de
OanaRusu spune:
Asa, Paul acum e mult mai bine - a reinceput sa manance da' e tare distractiv cum isi face el meniul, ne cere tot felul de chestii si le mananca amestecate - adica o bucata de para, o bucata de paine cu vinete si o bucata de carnita de pui ![]()
Sanatate la toti puiutzii!
Azi am fost prin magazine si zau ca s-a prins de tot de mine virusul sarbatorilor
nu stiu ce-o sa mai lucrez eu saptamana viitoare ca am chef de prajituri, pototluri grele si decorat - nu de munca ![]()
Azi am exersat la sarmale - si au iesit de-men-tiale!! Macar ca nu suntem noi mari carnivori, cand vine zapada si aud colinzi pe la tot pasul, zau ca-i musai sa fierb sarmale (cu carnat...) si sa le mananc caldutze pe la 10 seara la TV 
Oana
12+, mamica de
virgi spune:
'Neata ciresime!
Tocmai am aflat ca iar va bucurati de zapada si de peisaje ca-n povesti. Vrem si noi!
.
Eu am impodobit bradutul si pana seara l-am si strans. E o jucarie prea intereseanta pentru Luana si nu s-a lasat pana n-a distrus tot din bradut in cateva minutele. Cel mai tare mi-a fost teama de "instalatia de brad". Am descarcat si cateva colinde, chiar eram pregatita sa simtim si noi putin din atmosfera de Craciun, chiar si fara carnati, cozonci etc, si vine al meu sot si-mi spune sa caut altele mai vesele, ca Hrusca il deprima. Si uite asa am revenit la batranul Barney. Ce brad, ce colinde, ce carnati!
Cami - felicitari mamica de 2 printesite!!!! Eu sunt sigura ca al tau sot e cel mai fericit om. O sa fie toata viata un rasfatat. Daca as mai avea vreodata sansa sa ma pot gandi la bb2, mi-as dori sa fie tot o fetita.
Noi plecam sambata viitoare seara, vom ajunge in Bangkok pe la 1 noaptea, iar legatura spre Phuket o avem dimineata la 8. Habar n-am daca Luana mai stie sa doarma in carucior.
Sunt suparata ca nu-i mai vine nimic din hainutele de vara si n-am cu ce s-o imbrac. Are doar sandale! Nu-mi vine sa cred cat a crescut in ultimele 3 luni. Shopping la hainele de vara e imposibil de facut la ora asta, au strans astia tot. In concluzie, o iau asa cu ce-i pe ea, si vedem acolo.
Camelia - imi pare rau sa aud ca sunteti si voi bolnaviori. Sper sa treaca repede. Luana pentru mine pare sa fie ok, se joaca, e vesela, ce-i drept nu manaca, insa medicul spune ca nu este deloc bine. Una din urechi e plina de lichid, arata exact ca o gogoasa. Eu m-am saturat, orice mica raceala se termina cu otita. Cica asa se intampla in 60% din cazuri ( zice Choy), dar depinde la ce grad se ridica. Pana la trei ani vom tot avea otita. Mai zice el, daca-i tratata bine, nu trebuie sa-mi fac griji.
Amonar - vacanta placuta in Romania si sarbatori fericite. Un Craciun plin de bucurii si Un An Nou cu multa sanatate!
Wapi - multumesc frumos!
Ardeiul e medicament curat la raceala. Sau mai bine spus, daca-l mamanci constant ai sanse mari sa nu te imbolnavesti. Am simtit asta pe pielea noastra vreo 3 ani.
Trebuie sa facem un efort sa ne reantoarcem la bucataria lor, ca-i mai sanatoasa, chiar daca nu-i chiar pe gustul nostru.
Neda- ai grija de tine! Nu ai pe nimeni sa aibe grija de Mihai ?
virgi spune:
Miti - draga de tine! Hai nu mai fi trista, ca treci tu si peste asta. Uite un
de la noi, si sper sa treaca repede.
Oana - cel mai mult de sarbatori imi placea sa merg la cumparaturi, sa-mi iau musai ceva nou de imbracat. Sa ma intalnesc cu cei dragi si daca se intampla sa mai si ninga, eram cea mai fericita. Acum nu mai am nimic din toate astea, am fost la cumparaturi asa cum o fac in fiecare saptamana, fara sa-mi iau nimic special. Mosul n-a venit anul asta, ca nu i-am cerut nimic. Pur si simplu n-am avut chef sa-mi aduca nimic. Poate trece pe la noi si ne aduce putina sanatate. E tot ce ne lipseste. Atmosfera de Craciun din pacate, nu ne-o poate aduce nimeni.
Va doresc o zi buna!