Cirese de Mai-Iunie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 13
virgi spune:
Salutare ciresici!
Am absentat cu motiv. Am stat cu Luana in spital. Dupa o noapte de plans continuu am plecat la urgenta si ne-a internat pe loc. Semne de pneumonie s-au vazut doar la un plaman in partea de jos, insa i-a facut si la gat 2 filme de X-ray si avea o laringita foarte urata. A stat saracuta 3 zile cu perfuzie la manuta. I-au bagat antibiotic din 6 in 6 ore. Plamanul s-a refacut complet, laringita partial ( inca o mai tratam). Dupa ce-am iesit din spital am plecat direct la Choy, care i-a descoperit OTITA de gradul 5 si 6, iar cu 3 zile inainte o avea de gradul 2-3.(pana la gradul 4 nu se administreaza antibiotic, insa trebuie supravegheata). Medicul din spital a controlata-o in urechi de 3 ori pe zi, insa nu-l condamn ca n-a vazut nimic. Fara E.N.T nu prea avea cum.
Nu stiu ce virus, bacterie, ciuperca etc. a luat, dar a fost urat de data asta.
Acum o tin in casa si o voi tine pana vom pleca in concediu. Mi-e fica s-o mai duc in contact cu alti copii, mi-e frica s-o mai scot si la market. Daca mai pateste ceva, suntem in situatia sa anulam vacanta.
adriana spune:
Virgi, vai imi pare rau
.. Off, si gradinitele astea... parca nu merita socializati copii cu pretul asta.. zic si eu.. ca-mi permit sa stau acasa cu ei... ![]()
Sanatate multa Luanei
, imi pare tare rau de ea..
CamiM spune:
Salut ciresime!! Sunteti gata? Vine mosul au ba?![]()
Virgi imi pare tare rau ca ati ajuns in spital..e bine insa ca plamanii arata bine acum, restul trec ele.. trebuie!! Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce stres ai trecut.. toate sa fie insa trecute si sa auzim numai de bine de acum incolo!!
Uite de la noi un
pentru Claudia si pentru mamica ei curajoasa!!
Fetelor multumesc mult pentru incurajari!!

Lacra eram la rand ca asa sunt eu incapatanata.. si am senzatia (proasta de altfel) ca nimeni nu face lucrurile ca mine..
Coada nu era mare de altfel( vreo 7-8 persoane maxim) si erau vreo 4 ghisee deschise.
daca zici de jucaria cu bile la care ma gandesc eu esti curajoasa, eu nu am vrut sa o iau ca tolomaca mea sigur isi trage bile in ochi..ori m-au imbolnavit astia cu super temerile lor de tot.
Ramona ai dreptate, asa sunt eu( de fapt si sotul) luam cat mai putin in serios ( ce se poate) si facem tone de haz de necaz.. pana ni s-o infunda cred..
M-au vazut cei de la salvare pe loc( mi-au facut niste teste- tensiune, glicemie, etc - toate au iesit bune) dupa care am dat semnatura ca nu vreau sa ma duca ei la spital ca nu voiam sa ma interneze cumva, apoi m-a dus sotul la urgenta unde am stat vreo 15 minute si m-am enervat si am plecat dar a doua zi dupa incident aveam oricum programare la doctor la control asa ca m-a vazut doctorul marti.
oricum l-am bagat in sperieti pe sotz care nu ma mai lasa sa plec singura nicaieri acum..
si prin casa ma intreaba de 10 ori pe zi daca sunt ok..![]()
Steluta sarbatori fericite si voua!!

gata ma duc la nani! tineti-mi pumnii ca dimineata mergem la eco!!
Cami
18+ &
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
virgi spune:
Adriana - multumesc frumos!
Nu stiu ce sa spun inca despre gradinita. Eu cred ca e un virus care circula. Fetita prietenei mele croata de 11 luni ( care nu merge inca la gradinita ) s-a internat astazi cu pneumonie, prezentand simprome asemanatoare cu ale Luanei. Mai toata lumea din anturajul meu pare sa fie afectata, inclusiv adultii. Sotul meu a stat 3 zile acasa saptamana asta, i-a fost cumplit de rau. Eu am scapat cu o forma usora, insa eu mi-am facut vaccinul antigripal. Koreenii in schimb n-au nicio treaba, insa alimentatia isi spune cuvantul. Cu Luana e din ce in ce mai greu sa mai mergem la un restaurant, iar acasa nu mancam iute. Pana anul trecut mancam foarte iute si n-am prea avut probleme.
Din ianuarie va merge iarasi la gradinita, ca n-o pot tine in casa pana la primvara. Acum insa incerc s-o protejez sa plecam in concediu sanatosi.
Cami - ai grija de tine! Nici nu pot sa-mi imaginez prin ce-ai trecut.
Arleena - vreau sa-ti spun ca o mare parte din copiii internati in spital, au stat gramada in camera noastra si au vizionat Maria Mirabela. Un tatic a venit cu un CD sa-i copiez si lui " frog movie"
, ca al lui baietel ar fi tare fericit sa-l revada. Uite asa, vor invata koreenii limba romana.
Va multumesc pentru raspunsurile despre Nurofen. Nu stiu ce are Choy cu acest medicament, ( il stie foarte bine ca eu m-am dus cu sticla in mana la el, sa-i arat ce tratament a luat Luana in rom) si stia despre ce este vorba.
In spital l-am rugat pe acel doctor sa nu-i mai bage " serum" ( e cumplit sa tii un copil asa mic cu acul in vena 3 zile), ca voi incerca eu s-o hranesc si sa-i faca injectiile normal. SE uita la mine de parca-i vorbeam de cine stie ce. Mi-a spus ca-i singura metoda prin care-i poate introduce antibioticul injectabil. No comment!
doroti_5 spune:
Buna dimineata.
Virgi prin ce a trecut mica Luana, dar bine ca acum e bine.
Eu zic sa declaram Maria Mirabela filmuletul preferat al copiilor.
Arleena imi pare rau pentru prietenul vostru, cum mai e si viata asta azi esti dar miine nu se stie...
Noi eri am serbat Sf.Andrei(la noi eri a fost), si a fost si ziua de nastere a taticului meu, pai sa va zic, ca saptamina asta is cheauna de somn, luni noapte asta mica o avut ceva la burtica, marti o avut putin mucisori, miercuri am gatit pina pe la 24.00, si eri a avut petrecere pina pe la 1.00, azi sunt varza, asa ca am baut o cafea, si ma astept mai pe seara sa ma doara capul, ca asa e de la cafea.
Of...
Dar miine sunt acasa si cine indrazneste sa ma trezeasca inainte de a ma satura eu de somn o sa o pateasca rau.
Steluta sarbatori fericite.
Deci cu caciulitele nu facem nimic?
Va doresc o zi buna.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
wapi spune:
Si eu sunt chiuna de somn pentru ca am stat aseara sa ma uit la meciul de handbal care nu se mai termina, dar a meritat :)
Stefy progreseaza a spart un castronel/cupa pentru inghetata - ca tot era setul complet, si nu se poate sa avem asa ceva 
Acum trece printr-o faza in care mananca de sparge, aseara a adus tati piza si el a mancat maslinele (erau taiate si el le spune bobo :)
Imi pare rau ca nu se gasesc caciulite, poate mai incercam....
Of Virgi prin cate ai trecut. Ei sincer nu as mai duce-o la cresa - laringita este foarte periculoasa, si pneumonia la fel si cred ca pentru o vreme va avea o sensibilitate si ar fi mai bine sa o protejezi. Nu cred ca mancatul iute te protejeaza de asa ceva.
Si azi e vineeeeeri, mai am o saptamana si apoi CONCEDIU pana pe 7 ianuarie
yupiiiiiiiii
Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)
Amonar spune:
VIRGI
Insanatosire grabnica la LUANA! Sper sa nu mai aiba probleme in viitor cu sanatatea....
La noi filmul cu Maria Mirablea nu e asa de popular....ii place numai inceputul unde canta broscuta si dupa aceea nu mai are rabdare. Cred ca s-a obisnuit cu Teletubbie...deja spune mai multe cuvinte in Olandeza decat in Romana. Eu ii spun "mingea" el spune "ba" de la bal sau eu spun "usa" el "deo" de la dÖr s.a.m.d.....
Noi plecam maine in Romania si acolo va auzi iarasi din toate partile numai Romaneste. Sper ca in cele 3 saptamani sa spuna mai multe cuvinte Romanesti. Vom vedea.
Va dorec sarbatori fericite si anul; care vine sa ne gaseasca mai fericite si mai norocoase!
camelia.t spune:
Daca tot se vorbeste de laringita, intru si eu sa semnez condica.De marti suntem cu tratament.
Eu sunt destul de ocupata in ultima vreme.Din ianuarie trebuie sa merg la munca, caut o tanti pentru Ardeiu.....stiti si voi ce implica asta.Am tot eliminat pana acum mai multe variante, printre care si cea cu cresa.Am vazut ce era de vazut pe-aici, sunt mizerabile cresele de stat.Sunt si ceva gradi particulare, dar nu ii ia decat de la 2 ani, si pe langa asta sunt extrem de scumpe (asta la preturile de aici...ca fata de ce este in Bucuresti, cred ca nu e asa scump).Mi-e mila sa-l duc la cresa sa stea in conditiile in care am stat si eu acu 30 de ani. Maine ne vine o tanti sa ne cunoastem.Sper sa fie ultima....si buna!
Luni avem serbare la fini, vor fi toti imbracati in ingerasi, este ultima lui serbare de Mos la camin.Are emotii....
Virgi multa sanatate Luanei.Stiu cum e!
Steluta multumim de urari! Sa aveti si voi sarbatori frumoase....desi fara tati parca nu e la fel.Lasa ca se revanseaza el la intoarcere!
Pupici la toata lumea.Sper sa revin cu vesti bune.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !
miti2004 spune:
Fetelor
ca v-ati gandit la mine. Tot buboasa sunt, dar mai putin. Pe fata au cazt bubele cu puroi si a ramas pielea rosie in locul bubelor. Sper pana pe 24 cand ma duc la servici sa mai se estompeze, ca altfel arata tare nashpa.
Virgi imi pare asa de rau ca Luana a fost asa bolnavioara. Stiu cum e cu copil in spital cu perfuzii...stai insa linistita ca o sa-si revina imediat ce-i trece boala de tot, nici tie n-o sa-ti vina sa crezi ce repede se refac astia mici. Al meu pe 3 octombrie anul asta ajunsese la 11.800 kg dupa cele 10 zile de herpangina si spital ( scazuse de la 13 kg fix ), si saptamana asta a fost mama cu el la cantarit si are 13.880 kg, deci in 2 luni a luat f bine inapoi. M-am uitat la Luana cu perfuzica dupa ea si mi-au dat lacrimile...multa sanatate si tu esti o mamica puternica asa ca o sa treaca repede !
Arleena te inteleg perfect prin ce treci cu prietenul vostru...fiecare avem destinul nostru...
si capul sus !
Camelia sper sa gasesti doamna potrivita pt Ardei ! important e sa nu ii dea medicamente de adormit, sa il hraneasca, plimbe, schimbe de pampers...si sa se joace cu el daca se poate. Nimeni nu o sa te inlocuiasca pe tine, dar atata timp cat are bun simt e f bine.
Doroti eu cred ca e semn sa faci si un fratior
ca sa te bage si pe tine in seama cineva
. Sper sa iti revii cu oboseala acum pe weekend.