Cirese de Mai-Iunie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by Amonar

LYLY
Am tras si eu cu ochiul la retete Sa sti cA SI EU VOI INCERCA. Kailan e destul de dificil cu mancarea. Sper sa-i placa. mersi!

Pai erau pentru toate mamicile si ciresele aferente, chiar daca am facut referire la Smecher

Lacri si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Cami, esti belea, ce cauti la randuri in starea ta? Speram ca nu ai decat cucui, bafta la eco sa fie bine
Azi am mai comandat o jucarie de la quelle lui Moaca, poate o primim in...6 luni, adica pana implineste 2 ani. O amica a comandat-o din septembrie si i s-a comunicat ca nu o primeste pana la Craciun
Este jucaria "playskool" cea cu bile care sar...e foarte interesanta, chiar daca scrie ca-i pentru copii de un an, cica ii fascineaza si pe la 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Vaaaai, Cami! Sper ca totul este in regula acum!

Lacri, am comandat si eu cateva jucarii de la Quelle: cubul zar(cu jocuri pe toate fetele) pe care l-am dorit de mult, si o jucarie multifunctionala gen carut-premergator, cu o tabla de jocuri-butonele. Asta pe la inceputul lui noiembrie. N-au ajuns, nu mai sunt in stoc...sper ca le voi mai primi.

Retetele sunt super te-as sfatui sa fierbi orezul inainte in apa, apoi cand este bine inflorit scurgi si pui lapte- e mai usor de digerat si nu constipa.

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

CAMI

MAAAIIII, pai tu povestesti ca si cum te-ai fi intepat putin la deget????? Ai grija mai ca este destul de grav.....De la ce se poate intampla asta??? Am mai auzit de chestia asta..de la tensiune? Ai fost la medic? Daca nu, du-te urgent, nu astepta eco. Doamne, daca erai numai cu Sofica undeva singura....mai, mai, of, of...ai grija de tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by miti2004

Oana_rusu cum se mai simte Paul ? sper sa ii treaca repede tusea mititelului

Fetelor multa sanatate !!!

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mult mai bine multumim si venim cu dobanda la ici

Oana 12+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna fetelor.
Cami ai grija mai de tine si de simburel.
Fetelor ce se mai aude cu caciulitele?
Si eu iata ce nu inteleg: bine la voi copii se joaca cu tata ca nu=l vad ziua si va au pe voi in preajma, dar la mine ne vede in aceeasi cantitate de timp si ce credeti? Intram seara ambii odata in casa si ea drept la tatsu, la mine nici nu se uita, si incearca sa-i mai atragi atentia cu ceva, nu se primeste.
O zi buna.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Andrusksandu, am primit azi un colet de la Quelle,insa nu cel cu jucarii
Insa am sunat laSatu Mare si mi-au zis ca jucariile le-au livrat pe 5 decembrie, inainte de coletul primit azi. Crezi ca am reusit sa aflu ceva de la firma CUriero? Nici o sansa! BTW, credca stiti cat de neseriosi sunt cei de la firma de curierat Curiero..cica au aruncat intr-un sant o cantitate imensa de facturi RDS care trebuiau expediate...stiu multe si despre patron, a avut o firma de publicitate si a dat o gramada de tzepe, inclusiv la firma la care lucram eu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna fetelor,

Intru repede sa va urez de pe-acum

CRACIUN FERICIT, CU ZAPADA MULTA SI BELSUG PE MASA!!

UN AN NOU CU MULTE IMPLINIRI, ALATURI DE CEI DRAGI!!!

S-au precipitat lucrurile si Tati trebuie sa plece intr-o noua deplasare, astfel ca de Craciun si Anul Nou nu va fi in tara. Prin urmare a hotarat sa ne duca din aceasta seara pe noi, fetele, la parintii mei. Asa ca noi vom lipsi cel putin 3 saptamani.

am livada in sarbatoare.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

fetele nu gasesc caiulite....astia de la piticot ziceau ca nu pot sa-mi dea 50 de caciulite numai rosii, ci toate culorile din gama si toata marimile. le distribuie in baxuri si nu imi aleg mie numai ce-mi trebe, nu am gasit alte fime care sa aiba caciulite rosii simple, fara brizbrizuri, adica din astea pe care se poate inscriptiona....asa ca nu stiu ce sa facem....

camiM doamne ce patanie....naol de tot, speram sa fie fie bine si mami si bb2.

oana esti datoare cu niste poze....

lacri, merci de retete...o sa-i fac si eu la alex maine probabil....

am fost azi la inmormantarea prietenul nostru....am crezut ca sunt mai tare si imi pot tine lacrimile...dar n-am putut....si acum ma dor ochii.....si imi pare rau ca a murit nefericit, trist si parasit....sper sa-si gaseasca linistea sufleteasca unde s-a dus....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Arleena, am citit despre prieten, mare durere sa moara un om tanar.. Ni s-a intamplat si noua in august.. am fost socati cateva luni, inca sunt cand ma gandesc ca ajung in Romania si el nu mai e
Dumnezeu sa-l ierte.. nu stii ce a fost in sufletul lui pana la sfarsit...

Mergi la inceput