Cirese de Mai-Iunie 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 10
OanaRusu spune:
Lacri, bafta si spor cu bb2 
Cami, inca nu stim ce avem la purtator - da' sa-ti spun drept nu prea ma intereseaza pt ca am vazut ca are numarul ok de degete, am auzit inimioara
si avem pozica pe hartie cu mutrita - si desigur exerseaza deja suptul, am vazut cand isi ducea degetelul in gurita 
Era activ(a?) si asta-i tot ce vreau sa stiu - ca e sanatos si voinicel ![]()
Oana
12+, mamica de
Paul-Victor (21 iunie 2006)
Roxana Claudia spune:
Helau copacei si ciresele. Trebuia neaparat sa ma laud ca azi am vazut-o pe Carmina si pe Mihnea Frumusescu, din intamplare, la intalnirea randunicilor din noua odisee...Carmina este sora uneia dintre burticoasele randunici si mare fericire pe mine!! N-am avut timp sa stau la depanat amintiri dar tare mi-ar place sa organizam si noi o intalneala, cu Carmina vad eu cum rezolv, chiar daca Frumusescu are program delicat
Tin sa va spun ca arata f bine, ca si-a revenit complet si daca o vezi pe strada sigur ai zice ca e sora lui Mihnea 
Roxana
29 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
adriana spune:
Felicitari Oana
.. sa va bucurati de ei si sa fie sanatosi, fetele gravi![]()
Ce ma bucur Rox, ca ai dat de Carmina
, tare rau imi pare ca nu mai da pe aici, de ce oare? Sa-i spui c-o asteptam cu vesti despre Mihnea![]()
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
CamiM spune:
Ola ciresici!!!
trecem si noi sa salutam livada.
Steluta bine ai revenit!!
ne bucuram ca sunteti bine si tinem pumnii sa vina bebe 2 repede.. sa aiba partener de joaca Andrada..nu de alta..![]()
Lacra ce jucarii ai cumparat? Zi-ne si noua ca poate ne dai idei.. asta dupa ce tocmai am promis lui tati ca nu mai luam jucarii..![]()
Oana.iat inca nu stim ce este bebe din burtic dar abia astept sa aflam.. daca o vrea sa ne arate; avem programare la eco pe 14 decembrie .. mai e putinel .. abia astept. Cel mai important este bineinteles sa fie sanatos/oasa dar daca am putea afla si sexul ar fi fain.
Abia asteptam poze cu Craciunita..![]()
Oana lui Paul multa sanatate puiutului, si tie imunitate buna sa nu iei viruselul.
Felicitari pentru samburelul/ica zvapaiat/a ![]()
uff tipaie Sofia.. a visat urat si-i musai sa mearga mami..
numai bine tuturor!!
Cami
18+ &
Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2
arleena spune:
se pare ca nu avem noroc cu caciulitele si fularele....firma care le distribuie ziceau ca au atatea comenzi de prin nov si nu cred ca reusesc sa le trimita in timp pt craciun....asa ca tre sa ne reorientam sau sa caut in alta parte. am gasit ceva la firma piticot, www.piticotprod.ro/confectii-hainute-pentru-copii/03-caciulite-sepcute-palarii.html" target="_blank">caciulita si www.piticotprod.ro/confectii-hainute-pentru-copii/08-caciulite-sepcute-palarii.html" target="_blank">fular astea le putem alege rosii sau www.piticotprod.ro/confectii-hainute-pentru-copii/05-caciulite-sepcute-palarii.html" target="_blank">set albastru pt baieti si roz pt fetite...ce ziceti???
vad ca nu prea primesc feed back din partea voastra cu privire la meniul piticilor dar eu continui.....poate poate mai primesc raspunsuri si de la voi![]()
md - cereala cu lapte
gustare - mar si biscuite cu fulgi de ovaz si stafide, 250ml lapte inainte de somnul de pranz
pranz - supa de taietei, spanac cu ficatel
cina - paine cu unt si dulceata de maciese si iaurt
250 ml laprte inainte de somn....asta urmeaza, acum dupa baita......va las ca urla "baie baie baie baie"
noapte buna
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
Roxana Claudia spune:
Arleena - iti promisesem ca scriu si eu dar uite ca mereu ma poticnesc in diverse treburi...
06.00 - 150 ml lapte Milli 3.5%
09.00 - o felie de paine prajita cu unt, 2 felioare de sunculita de pui, cateva bucatele de feta si cascaval, 1/2 felie paine cu unt si dulceata de prune
12.30 - ciorba cu bors si taitei - o farfurie plina ochi- si cu paine
16.00 - 4 Danonino
20.00 - 250 ml lapte Mlilli 3.5% cu cereale Nestle
Roxana
29 sapt cu
si
Catalin (5 iunie 2006)
LYLY809 spune:
Nu aveam de gand sa scriu ca-i tarziu tare, insa pentru arleena iata meniul lui Moaca din data de 10 decembrie;
ora 5.30 lapte 120 ml
ora 10 banane cu branza
ora 14.00 ciorba de vacuta si piure de legume cu carnita
ora 17.00 un iaurt Campina cu cereale si 2 Danonino
ora 20 budinca de mere cu orez, lapte 90 ml
Ieri seara i-am facut budinca de paste cu branza de vaci (gen aperitiv, cu verdeata )iar la pranz piure de cartofi cu pastrav si ardei fiert
LA noi difera in meniu mancarea de pranz si cina, gustarile sunt cam la fel, dimineata fructe cucereale sau branza, dupa pranz iaurt cu cereale si Danonino sau alta branzica cu fructe
Noapte buna!
Lacri si
Alec 30 mai 2006
LYLY809 spune:
Cami, am luat niste prostii, doar un Winnie the Pooh care face baloane de sapun si niste jucarii de plastic tare, cu forme ciudate si bile in ele, caci lui Moaca ii plac tare mult. Nu prea mai am ce sa-i iau caci el nu suporta: masinutele, jucariile de plus, jucariile din lemn... deja imi cunosc piticul...
Insa i-a placut carticica de la Mustela pentru baie si inca o carticica ca aceea primita de la voi, cu multe culori si carton lucios. Revin maine pe tema jucariilor.
Inca o data noapte buna...
Lacri si
Alec 30 mai 2006
abibrinza spune:
Arleena, hai sa-ti dau si eu meniul lui Victor.
9,00-cereale Cheerios cu lapte
12,00-ciorba cu bors de pui sau vitel cu multe legume (un fel de tocana la cat de groasa e)
13,00-300-400ml lapte
16,00-fructe bucatele, trebuie sa fie intr-o pasa buna sa manance cate as vrea eu
18,00-piure de cartofi cu carnita, orez cu lapte, legume proaspete cu carnita sau o alta inspiratie de moment
21,00-300-500ml lapte Dorna 3,5%
In privinta caciulitelor, alege tu, noua ne convine orice culoare si inscriptie.Dar mai avem timp?
Victor e bine.Azi am fost la o petrecere si nu mai vroia sa plece de acolo.La inceput nu intra si apoi nu mai pleca.Plus ca s-a suparat ca nu am mers la sala de joaca, toti copiii mergand la petrecere.Nici el nu prea vorbeste, dar le stie pe toate.Diana79, si Victor e topit dupa taticul lui.Parca il vad pe sotul meu cu doua gagalici tinundu-l de pantaloni peste vreun an.
Virgi,muzica aceea de iarna care ne-ai dat-o e placerea lui Victor.Toata ziua o ascultam si dansam.
Roxana, Oana, Neda, Diana, Cami, numai bine la burtici.Sper ca nu am uitat pe nimeni.Ralucis ce mai face cu cele 2 printese?
Pe mine ma intereseaza cum va mai jucati cu cireselele?Noi ne jucam cu mingea, fotbal si baschet, cu tot felul de cuburi si alte jocuri de constructii.Ii place sa introduca diverse forme intr-un cub, dar cu puzzle de lemn nu prea.Au inceput sa-i placa carticele si recunoaste destule animale.Cantam si mimam la 'Bate vantul frunzele' si 'Daca vesel se traieste'.Voi mai stiti si alte cantecele cu mima?
pupici,
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
www.flickr.com/photos/11775702@N07/sets/72157602054980121/" target="_blank">poze
adriana spune:
Virgi, ce mai faci? Cum mai e Luana?
Cornelia ieri a papat asa:
dimi la 5: un bibe de lapte
mai tarziu gris cu lapte si dulceata de cirese,
inainte de somn la 11 iar lapte
la sculare mancarica de cartofi cu legume la cuptor+mamaliga (e innebunita dupa ea)
putina portocala
la 8 seara mamaliga cu branza si putin unt..
bibe de lapte
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006