Cirese de Mai-Iunie 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Oana felicitari pt bb2. Sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos.

Ildi, Arleena si la toate fetele va multumesc.

Diana 18+ si de Nicole Evelyn (13 Iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

OanaRusu - felicitari pt bb2! Sai sarcina usoara usoaraaaaa, si sa nasti la fel de usor si sa-i crestsi si mai usor Sa fie sanatos!

Ildi - dap, suntem printre nevorbareti...Insa de vreo 3-4 zile mananca ca spartul...ce-o fi cu el nu stiu insa nu vreau sa-l deochi Azi l-am cantarit pe un cantar performant la BabyExpo si avea 11.700g!!!!! Am ramas socata!! Eram perfect convinsa ca e un slabanog (cantarul de acasa imi arata 10.500g!!).

Cat despre jucarii tot numai cu tractoare, masinute se joaca. Va recomand la toate mamicutele de baieteti pasionati de d'alde "buldo" sa incerce seria de masini Viking Toys de la Miniblu. Sunt bestiale si f rezistente
Mosul i-a adus Soferul de la Chicco (care era la oferta la BabyExpo, adica 1 mil in loc de 1,5 mil), o basculanta Viking Toys, o masuta cu lego, o masinuta cu senile care il sperie de plange din cauza galagiei pe care o face

Roxana 29 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

oana te felicit din nou pt sarcina. deci acum e oficial

ildi bine ai revenit...chiar te pomeneam sapt trecuta....apropo...am vazut in pozele din vara ca david are carucior ca si alex, din ala sport....david mai incape in el?alex sta deja f incomod in el...defapt nici nu mai iesim cu el....si cateodata ma bate gandul sa-i iau alt carucir....voi mai folositi caruciorul la plimbari?

roxana ce bogat mos nicolae a avut cata.....nici nu vreau sa-mi inchipui ce-i va aduce mos craciun.

fetele gravidutele mai puneti poze cu burticile sa le vedem

lacri bafta la bb2! mai ce se inmultesc burticile felicitari si va admir!

la toate si toate si sa aveti un weekend super

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Arleena - Mosul pe care l-am tot laudat a venit si de la bunici... E singurul nepot, deocamdata!! Cat despre carucior, eu il tarasc cu mne (ala imi lipseste, in afara burtii) dar pe Cata il pun doar putin in el ca nu mai are rabdare sa stea Pana la vara nu-l mai folosesc deloc si asta nu ma deranjeaza, pt ca practic preda stafeta lui Robert

Roxana 29 sapt cu si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut!!

Oana felicitari!! Ai aflat ce o sa fie bebe sau inca nu? Te asteptam la mamici de mai-iunie 2008..

Lacra sper sa se ia si la tine..

Ildy bine ati revenit!! si voua si vrem poze cu David

Si ca tot povestiti si noi ne inscriem la categoria celor care nu spun prea multe cuvinte. Sofia la fel face: intelege multe dar nu spune prea multe cuvinte. Asta nu inseamna ca nu ne bodogane toata ziua si nu tipaie de te asurzeste..

sa va povestim de mos: vine ea dimineata, se trezeste Sofia si vede chestii noi : ce credeti ca a interesat-o cel mai mult? cutia!!! ambalajele, s-a jucat cu ele o gramada si de-abia dupa si-a manifestat oarece interes si pentru jucarii..

Cami 17+ & Sofia Alexandra(8 mai 2006)
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna dimineata tuturor!!!

Iata ca reusesc sa mai scriu cateva randuri.

In primul rand trebuie sa urez LA MULTI ANI, cu toate urarile de bine pentru NIKOLETT, DIANA79, ANDREI (FLORYPOP), ARLEENA, MAXIMILIAN!!!!

LA MULTI ANI, celor ce au sarbatorit de Sf. Andrei si Sf. Nicolae!!!

Ralucis, felicitari pentru printesica!! Sa fie sanatoasa si papacioasa!! Si tie energie cat mai multa!

Oana, felicitari pentru burtica! Sarcina usoara!!

Lacra, succes cu bebe2! Ma bucur ca lui Alex ii plac filmuletele!

Si eu am refacut toate analizele, sa fiu sigura ca totul e ok. Asa ca de-acum cu DD inainte. Daca vrea sa mai vina vreun bebe, e binevenit

Virgi, multa sanatate Luanei. Imi pare rau pentru ea mititica, ce sa pateasca. Oricum toata admiratia pentru medicii din Coreea (auzi sa te sune din ora in ora sa fie siguri ca nu dormiti; fara cuvinte ). Sunt si eu curioasa totusi de ce crede Choy ca Nurofenul e asa de pacatos???

Arleena, eu as prefera caciula cu urechi portocalie si fular rosu, pentru ca noi mai avem de anul trecut o caciulita cu blanita. Dar daca se va merge pe o alegere unica pentru toate ciresele, ma supun majoritatii. Trebuie sa specificam si marimea? Despre inscris, eu sunt pentru Craciunica 2007.

Noi am profitat ca a venit Tati acasa, si am plecat la parintii mei pentru aproape 2 saptamani. Se pare ca i-a priit foarte bine Andradei ca a luat binisor in greutate. Inca ne incadram la categoria Slabanoage (adica 10700 gr). La cea de fotomodel, Timeea ne "intrece" bine de tot .

Azi vrem sa mergem la Baby Expo. Dar ma pregatesc sufleteste ca va fi nebunie mare.

Inchei ca trebuie sa-i dau de papa Andradei.

am livada cea frumoasa.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

OanaRusu, felicitari pentru bebelus la purtator
Am fost deja la babyexpo, insa am iesit dupa 20 de minute, asa cum le-am promis barbatilor din familie, care se plimbau pe afara...am decis ca acest babyexpo este o gaura neagra pentru bani
Am luat vol.3 "jucarii", caci Moaca mea e pasionata de muzica. Si jucarii am luat, ca tot am aflat ca nu avem sanse sa primim pana la Craciun jucariile comandate la Quelle.
Va dorim WE placut!

Lacri si Alec 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Oana, felicitari pentru , sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos.
Lacra, oau...vrei bebe 2...bafta sa fie repede daca asa vrei tu.
Eu inca nu am curaj, cred ca e prea mica diferenta si nu m-as descurca. Abia astept sa reincep serviciul, cred ca din ianuarie. Alexandra e ff solicitanta, nu sta o clipa, face numai pozne. Toata camera unde intra e cu fundul in sus dupa cateva minute. Noaptea,mai nou, se trezeste si sta in pat in picioare si cate o ora, fara sa planga deloc, iar eu mor de somn pe langa ea...afara vrea numai in brate si are vreo 12.200 fara haine...cu bona nu sta singura in camera daca eu sunt acasa,asa ca bebe 2 peste vreo 5 ani, daca nu m-oi invata cu binele si nu o sa mai vreau...
Steluta, bine ai revenit, ma bucur ca sunteti bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Arleena, caruciorul pt mine e demult o amintire frumoasa. Nu sta nici 5 min. I-am luat si tricicleta din aia cu tavita pt picioare si e in garaj cu folie pe ea, incearca sa coboare pe sub bara de protectie in timpul mersului sau pune picioarele pe jos ca sa nu o mai pot impinge. Asa ca, frumoase erau vremurile cand bateam aleile parcului cu copilul in carucior, de multe ori dormind si mai citeam cate o revista pe banca...fusera si se dusera, acum fac muschi ca halterofilii.
Referitor la caciulite eu accept orice culoare, dar sa fie la fel cu fularul. Ca inscriptie pe ele- Craciunel 2007 pt baietei si Craciunita 2007 pt. fetite.
I-am luat din Carrefour o rochita de craciunita, rosie cu blanita alba la gat si la mansete. Abia astept sa o imbrac de Craciun cu ea.
Nu ne mobilizam sa facem un album frumos si anul asta cu ciresele la brad?????
Diana, felicitari pentru fetita din burtica! Cand ai timp sa ne mai scrii!
Cami, tu inca nu stii ce se ascunde in burtica ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Multumesc, fetelor , Doroti, Ildi, Diana79, Roxana, Simona, Cami, Steluta, Lacri, Oana.iat
Ce interesant ca acum in livada apar fratiori/surioare la cirese, iar la mamicile de mai-iunie 2008 domina mamicile la al 2-lea bebe cel putin asa-mi pare mie
CamiM, tare as vrea sa intru si acolo in gasca, da' asa putin timp am incat nici livada n-o "vizitez" cat imi doresc
inca o data fetele ca nu m-ati uitat

Paul e tare bolnavior - in seara asta am decis sa-i dau totusi antibiotic, saracutzul asa se chinuie cand tuseste incat teama mi-e ca e intr-adevar nevoie de antibiotic....

A mai avut 2 tentative de raceala in toamna - de fiecare data antibiotic s-a prescris (mde....) si nu a fost nevoie, a facut fata super - acum insa dupa 3 zile nu-s multumita sper sa nu iau si eu, ca n-am voie medicamente - mai ales antibiotic.
Da' ne trece noua ca suntem barbatzel puternic

Paul acuma e mare fan "Alba-ca-zapada" - canta cu piticii si bate din palme, ce mai, eu sunt tare happy ca ma pot uita la desenul asta inca de 1000 de ori si tot imi place poate s-a transmis genetic....

Imi dau silinta sa descarc si eu filmuletzele ( inca n-am reusit) si poate pun si eu alba-ca-zapada

Oana 12+, mamica de Paul-Victor (21 iunie 2006)

Mergi la inceput