Sezatoarea canadiana (74)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisflo34 spune:

Dragii mei,
Stiti cumva unde, adica in ce tara, la ce spital, la ce medic sa se adreseze un tanar de 30 ani cu tumora pe creier!
In tara nu i se da nici o sansa!

Diagnostic: gliom, oligodendrogliom in forma de fluture cu calcificari, infiltrata in corpul calos. Leziune tumorala, infiltrativa, biemisferica.

Multumesc din suflet pentru orice informatie!

Cristina, mama Sabinei
http://www.crisa.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

quote:
Originally posted by Podeanu

Am intrebat la bucatarie dar va intreb si pe voi... stiu ca am intrat in post si as face simbata parastas.Insa nu stiu ce as mai putea adauga (de post) linga coliva, adica as si imparti cite ceva. Dati-mi si mie ceva idei, please...

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face...

Pai, eu pot sa-ti sugerez asa:
- un mar (sau alt fruct), o rosie (sau un ardei), o felie de paine, niste halva (gasesti si la magazinele arabesti si la greci), bomboane dropsuri, sarmale de post, o prajitura cu mere sau una cu gem (daca vrei iti trimit retetele pe PM, cel putin cea cu gem e usor de facut), in loc de branza poti sa pui o bucata de tofu.
Cam asta punea bunica mea, pentru ca bunicul meu a murit in postul Craciunului si toate pomenile asa cadeau, iar eu eram principalul ajutor asa ca am retinut cate ceva.

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Nelia, ce bafta ai tu la copii, dom'le! Bravo! Ma uit la baietel si-mi spun ca am vazut copiii de doua luni mai mici ca el! Asta-i fain, ca-i usor de manevrat, imbracat, imbaiat, fetele il pot tine, cit de cit, in brate, ma bucur pentru voi!

Dana, oja aia nu se poate scoate cu nimic? Curatatorul de unghii, fara diluant, poate sa faci un test pe dos, unde gasesti un pic de material de-ala, si sa vezi ce rezultat da... Si ai dreptate sa fii suparata, da' nu-ti strica iarna cu asta, adica nu te enerva de cite ori vezi geaca aia :) (Acu', eu dac-as fi Denisa, sa mor ca i-as pune macar niste ketchup lu' Edi pe tricoul favorit! :)) )

Codritu, scrie-le (perlele, vreau sa spun). Nu-s daca ai vazut topicul ala la care scriu - scriam, cred ca reflecta mai bine realitatea - povestioarele cu Radu... Nu stiu cita placere face altora sa citeasca, dar eu, din cind in cind, recitesc de la primul capitol si e tare fain! Si vino la intilnire, o sa stam acolo la ceai si o sa povestim... INTILNIREA E DUMINICA!!! 16 decembrie!

Rox, stati bine la scoala, sa mor de nu... Chiar o sa verific la scoala la care a fost Radu, sa vad ce fac aceia... Pe luni avem o compunere de facut, iar fiu'meu, min'ce-l mama!, pare sa dea dupa tat'su la asta, of!, ca eu ii zic ce si cum cu compunerile si scrisul si el zice: Mami, poti sa scrii tu, eu fac niste probleme intre timp!

Crisflo... dac-as sti sa te ajut... nu stiu. Dar medicii care l-au vazut in tara nu stiu sa-l indrume?

Pupici,
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Nelia, sa-ti traiasca baiatul si sa va bucurati de el! Am vazut pozele, cel mai mult mi-a placut cea in care ai toti 3 copii langa tine, ce frumos se uita fetele la noul vanit!
Imi place si numele, e tare deosebit!
Si tu arati foarte bine, nici nu zici ca de-abia ai nascut!
Felicitari inca odata!

La Multi Ani! Mihaela
La Multi Ani! tuturor celor ce serbeaza Sf Andrei, sa fiti fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

quote:
Originally posted by lorelaim

Buna dimineatza
Fetelor - am o MARE-MARE rugaminte: mamicile care au fost cu micutzii la pediatru aici in Canada - va rog frumos fitzi dragutze si intratzi la subiectul: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=111929&whichpage=9si explicatzi-i lui Bird70 pt ce probleme atzi apelat voi la pediatru... Pt ca ea a facut afirmatzia ca: "A duce un copil cu otita la pediatru e ca si cum ai merge tu cu o diaree la un ginecolog ca ala stie mai bine ca e medic 'de femei' si tu esti femeie."... Ceea ce pe mine m-a mirat f mult... Pt ca eu mergeam la pediatru nostru din Montreal pt lucruri "banale" si NU am fost refuzata NICIODATA!
Multzumesc frumos!
O zii faina va doresc.

Lorelai
Gabisor , Iarna pe ulitza..., Albume foto pe Webshots
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Lorelai, am intrat, am citit, si am raspuns. Dupa capul meu, asa.
Mie totusi mi se pare ca astia din Emisfera Sudica stau cam cu "capul in jos", chiar trebuie sa fie numai cum zic ei ? Si chiar stiu ei cum e in Canada, si in Suedia, si in Patagonia ?
Dar, in sfarsit, ce e important este ca fiecare copil sa fie sanatos, indiferent de medicul care il vede ... totusi eu nu mi-as duce copilul la un medic de familie de aici... nu ca as avea unul deocamdata

Diana mami lui Victor Christian, 24 Iulie 2007

Poze

Work as much as you need money, love like you've never been hurt, danse like no one is watching !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Diana - multzumesc frumos E trist ca oamenii in loc sa faca schimb real de pareri si impresii cum e pe la ei - cu bune si rele - indiferent de tzara, se iau in coltzi. Mie imi place cand fiecare spune SINCER cum e la el in zona/localitate/tzara, ce-i place si ce nu-i place, fara a fii permanent atacat si fara a se incerca sa se denigreze fiecare informatzie... In fiecare tzara avem probleme - indiscutabil... Dar din pacate la astfel de topice intodeauna se ajunge la acuzatzii de tipul "nu-i adevarat" fara macar a se verifica informatzia cu alte persoane care locuisec acolo...
Multa sanatate si numai bine itzi doresc!

Lorelai
Gabisor , Iarna pe ulitza..., Albume foto pe Webshots
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allegro spune:

Nelia, ai niste copii tare frumosi. Sa-ti traiasca.
Tatal e foarte sobru in poze. Coplesit de emotie sau de responsabilitati? Fetele par a fi incintate de noua "papusa" primita de Craciun. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Nelia, am vazut pozele, ce frumos aratati toti impreuna, iar tati ce mandru e de baiat. sa va traiasca toti copiii si sa fiti fericiti!
Frumos nume ati ales.

Multumesc de informatii Tanelu si Caro, eu o sa incerc cu siguranta sa vedem ce-o sa iasa!

va pup

Magdone 12+ si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allegro spune:

Nelia, ai putea sa-ti activezi mesajele private? As vrea sa-ti trimit un mesaj. Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

La multi ani de Sf. Andrei
tuturor celor care-i poarta numele!

Si pe Seba il mai cheama si Andrei, asa ca multumim de urari!

Nelia sunt foarte frumoase pozele si cum mai spunea cineva inaintea mea, nici nu arati a proaspata mamica, zau asa! Felicitari pentru frumoasa familie si de abia astept sa va vad "pe viu"!

Simo parca-l aud pe Seba: "scrie tu mai bine ca nu o sa-si dea seama doamna..."

Lorelaim nu pune la suflet!

Dana, am vazut ca ti-a raspuns deja Diana, dar la mancaruri daca asta vrei sa mai imparti as mai adauga pilaf sarbesc cu legume, fasole batuta, salata de vinete.

Ana si noi am dat un mic cadouas doamnei, inainte de Craciun. Si de fiecare data, Seba a primit o felicitare de multumire. Anul asta avem pregatit un album de poze cu Romania cu explicatii bilingve (romana si franceza). Unul la fel i-am facut cadou si doctoritei dupa ce am nascut-o pe Isabella. Mi-a multumit tare mult, chiar la si rasfoit cu mine de fata, si cand am fost ultima ora la control l-am vazut in sala de asteptare . Sincer, nu mi-a picat bine, dar pana la urma m-am gandit ca asa se mai culturalizeaza si doamnele din west island...

Va pup,
Roxana

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput