Durerea unei pierderi de sarcina (50)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Alinushca,ce mult ma bucur ca incercati din nou, vei vedea ca de data asta va fi bine.trebuie doar sa rezisti, sa ai rabdare, nu mai e mult de asteptat, cred ca cel mai greu vor trece sarbatorile ca te vei gandi mereu. capul sus, trebuie sa fie bine, ca meriti!
Liana, si io pregatii vocea pentru scumpa de Laurica, da' io ma cam pregatesc si pentru tine, ca doar nu degeaba ramasesi tu la unguri. tre' sa vina si cardul de ratuste, nu?
Michelle, te pregatesti de intalnirea cu familia? ce emotii trebuie sa ai! sa ne spui si noua ce pregatiri deosebite faci. te pup si te imbratisez cu drag.
Flavia, ce face micutul David,a mai fost marait? va pup pe toti, in special pe tine, mamico de voinici.
Lau, cum au iesit rezultatele la analize?
Dana, ma bucur taaaaaaaaaaaare mult pentru tine, scumpo, va fi bine toata sarcina, ai sa vezi. te pup si-ti trimit putin optimism
Miha, si io am pumnii stransinici nu stiu cum scriu
Slimateeeeeeeeeeeeeeeei, cum e, 2 in 1? saaaaaaaaau?...Doamne ajuta!
Consi, gata pregatirile?
Ninia, 10 ani impreuna cu viitorul sot vor trece repede ca 10 luni,ca va intelegeti super.
musette, Doamne ajuta, iti tin pumnii sa se prinda!
Irene,ce faci, scumpo?
mcrissa, muulti de la mine
myry, multi. ce faci, cum esti?
sicuta, iar disparusi? multi de tot
Irda, s-a reparat neuronu'?sau tot asa... de la gravideala? ca si pe mine ma cam lasa'n drum, cum s-ar zice...
mony, ce faci, draguto?
irina, imi pare tare rau pentru verdictul neplacut. off, prin cate trebuie sa treci... trei luuuuuuuuuuni??? off,si oricum dupa astea trei luni or sa-ti zica sa mai astepti? ce rau imi pare... curaj, nu te da batuta! ca poate iti dau un picut de putere!
scumpelor, noi suntem bine, frica e mare, ma gandesc din ce in ce mai mult sa fac cezariana ca nu vreau sa pateasca ceva bebe, mi-e prea frica. off, am ajuns pana aici, ma gandesc ca nu mai e mult, dar as innebuni sa se intample ceva...ieri am vazut un patut foarte frumos si vreau sa-l cumpar. problema e ca zisem ca nu cumpar nimic, o sa ia sotul cat stau in maternitate, dar credeti ca mai rezist pana atunci? sotul mi-a zis sa nu ma mai gandesc la asta si peste o saptamana sau doua, dupa cum vom avea timp, vom cumpara patutul. va pup pe toate!

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 28+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Buna dimineata!
Liana merci!
Alinush 77 merci!
Miha merci!
Teo merci!
Va multumesc si va imbratisez pe toate!

Irina imi pare tare rau!Nici nu stiu ce sa-ti spun,decat sa nu-ti pierzi speranta si poate anul viitor va fi unul mai bun pt noi toate !

Ninia
Alinushca

Va pup pe toate si revin mai tarziu cu vesti bune sau rele!

Visez la ziua cand voi fii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna dimineata dragelor!
Musette, hai ca sigur ai noroc luna asta!
Irina, imi pare rau de problema ta! Nu stiu daca te ajuta, dar sora mea a avut ovare polichistice inainte de a ramane insarcinata. A facut o kuna de tratament, iar apoi a ramas imediat graviduta! Nu stiu daca problema ta este asemanatoare, dar...sigur va fi bine si la tine!
Dana, pt tine si bebik!
Michelle, ce frumos ca iti astepti familia!
Teo, asa este cu siguranta vor trece repede anii....mai ales atunci cand esti fericit!Din pacate trec prea repede uneori...
Miha74, c.myry,L58, dan ny, alinush 77 si restul fetelor...va pup pe toate!
Eu...sunt fericita ca am vazut bradul de la Unirii, care mi se pare superb, papagalul meu este salvat Slava Domnului...am fost la medic si a zis ca mai facem doar saptamana asta tratament si gata....In rest suntem bine! Suntem in febra pregatirilor pt cununia civila!
O saptamana frumoasa fetelor!

Ninia
http://tt.lilypie.com/eBcQp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Buna dimineatza, fetelor!

Sunt noua pe acest forum si din cate am inteles primele 10 mesaje imi vor fi moderate :) Dar nu-i nimic, trecem peste asta :)
In august anul asta am avut si eu o sarcina oprita din evolutie, la 6 saptamani. A trebuit sa fac intrerupere de sarcina pentru ca nu s-a eliminat singura. Macar a fost cu anestezie generala si nu stiu nimic. N-a fost cea mai placuta experienta din viata mea, da' a trebuit sa o fac si pe asta.
Cel mai greu de suportat a fost faptul ca noi deja ne anuntasem parintii, prietenii si toata lumea era incantata. Iar replica de dupa aflarea vestii proaste era invariabil "las' ca faceti voi altul"! Da' poate nu pot momentan sa ma gandesc la altul, poate nu vreau, poate nu mai vreau deloc. De ce imi spuneti voi cum o sa fie, cand habar nu aveti? Saracii stiu ca erau plini de intentii bune, dar na, ma suparam si eu pe altii, ce sa fac. :)
Doctorul meu mi-a dat sa fac un set de analize si slava domnului nu am nimic. Doar o mica infectie cu gardnerella, care nu e motiv de sarcina oprita din evolutie si pe care o tratam. Si avem unda verde la procreat Luna asta ratez ovulatia, da' asta e :) Tre sa ne protejam pana scap de "ciumperca" asta :)
Va pup si va urez sanatate si sper sa ajung sa va cunosc pe toate, sunteti tare dragute

Our future determines our past

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

am facut bradu'!!! cu copiii. ce frumos e! ne-a luat doua ore patru adulti si copiii... adik e imens, da' e frumos! o sa va pun io si poze, da' nu acu'

Marina, o in cu Mihnea-Adrian 28+
Bebe,mami si alti copii (adik POZE)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Buna fetelor,
Teo2rina nu-ti face atatea griji in privinta felului in care vei naste,daca poti natural cred ca este cel mai bine si recuperarea este mult mai rapida,dar cu sigurata DD va avea grija de tine si vei naste asa cum va fi bine pentru tine si bebe!
Michelle ce faci?In ce zi esti?De luna asta numaram impreuna,nu?
Ce ticker frumos ai!Ma duc sa caut si eu unul!
Irda ma bucur mult ca bebe este bine!Am vazut pozele la odisee,ce clare sunt!Si tu ce burtica ai la doar 9s!Sarcina cat mai usoara in continuare!
Flaviaimi pare rau ca ai avut probleme cu o fata de la odiseea ta,din pacate,pentru unii este mai usor sa fie rautatciosi decat sa respecte ceea ce pentru alte persoane este important.Sunt oameni si oameni!
Multi pentru Davidutzu si Dominic!
Irina imi pare rau!Incearca sa nu-ti pierzi speranta ca totul va fi bine!Suntem alaturi de tine!
Laura ce mai faci?Te apropii cu pasi repezi de marea intalnire!Abia astept!
Alinushca bine ai reintrat in cursa pentru bebe!Sa dea DD sa ramai cat mai repede gravidutza!
Musettepink tinem pumnii sa vii cu vesti bune!
Ninia sa ai spor la pregatiri!Mai ai asa putin timp pana la cununia civila!Te asteptam cu poze!
Liana si eu te puuup!
Lau-Meli ce mai faci?Cand este gata rezultatul analizei pe care ai facut-o?

Eu sunt in Z25 si ar cam trebui sa imi vina CM sau poate se razgndeste de data asta!

Multi tuturor fetelor!

Mirela
Come on baby!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

'neatzaa
va pup pe toateeee..

"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monysorescu spune:

Salutare fetelor!
Imi pare rau ca nu am mai scris demult insa asa cum v-am mai zis saptamana trecuta a fost infernala la scarbiciu.
Vreau si eu sa urez (desi cu asa mare intarziere) la multi ani celor care si-au serbat vineri ziua numelui.
Irinabobe stai linistita ca problema asta se rezolva sigur. Si eu am avut ovare micropolichistice si am reusit sa scap de asa ceva tot cu anticonceptionale. O perioada am luat Diane si apoi Logest. Multa sanatate si tin pumnii sa scapi cat mai repede de ele ca sa poti sa ai si tu un bebe al tau.
Danangie ma bucur ca e bine bebe. Lasa ca o sa afli tu pana la urma ce e. Asa cum ai zis si tu important e sa fie sanatos.
Teo2rinain legatura cu felul in care vei naste cred ca cel mai bine e sa discuti cu medicul tau. El poate sa aleaga metoda cea mai potrivita ptr tine. In legatura cu patutul - daca iti place cumpara-l si nu mai sta pe ganduri.
Michelle din cate am inteles de luna asta te reapuci de treaba. Ma bucur ptr tine si sper sa reusesti cat mai repede posibil
Slimatei tot 2in 1 sau deja esti cu bebe in brate?
Eu una nu ma simt prea bine. Mi-am facut un nou "prieten" - WC-ul. Ne intalnim de foarte multe ori pe parcursul zilei Am stari de greata toata ziua si vomit foarte mult. Si in plus nici nu prea pot manca. Toata vara am mancat numai salate si iaurturi incercand sa slabesc si nu am reusit sa dau nici macar 1 kg jos iar acum intr-o saptamana am dat jos 4 kg. Ma doare si spatele de la spasme insa sper sa fie bine bebe. Cred ca maine o sa ma duc sa vorbesc cu doctora sa vad ce zice. Trebuia normal sa ma duc pe 11 insa ma gandesc ca poate imi da ca si data trecuta niste vitamine ceva ca sa aiba si bebe de unde sa se hraneasca. In rest toate sunt bune.Mai ales ca acum sunt in concediu.
Va pup pe toate si va urez multa sanatate si bafta la facut bebei.

bb strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna, fetelor!
Temerile mele s-au adeverit, am o infectie urinara urata, care s-a agravat pt ca la analizele pe care le-am facut acum 2-3 sapt., la Synevo! nu mi-a iesit nimic, desi aveam toate simptomele... si abia acum am descoperit care era problema, insa la alt lab... Nici nu mai stiu la care dr si la care lab. sa mai merg aici, la Cta, parca toti/toate sunt o apa si-un pamant... sunt foarte suparata... Deja sunt pe tratament cu antiinflamatoare, antibiotice (Augmentin si Gentamicina) si anti-...candida (nu-mi aduc aminte cum se numeste medicamentul, oricum numele conteaza prea putin, dar toate medicamentele pe care le iau acum sunt contraindicate in sarcina)... Inca nu ma simt bine deloc (dr chiar a vrut sa-mi dea concediu medical, dar am refuzat, caci oricum nu-l puteam lua acum)... dar macar nu ma mai doare rinichiul drept... Ma rog atat de mult sa nu fiu insarcinata... si sa-mi vina cm... dar mai am de asteptat vreo saptamana... Mi-e ingrozitor de frica...

Am pus cateva www.flickr.com/photos/12628432@N06/" target="_blank">poze de la serbarea lui Sebi, de saptamana trecuta. Sper sa nu va provoc suferinta... daca nu va simtiti ok sa vedeti copilasi frumosi, nu va uitati...

Va pup pe toate!

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

fetelor suntem tot asa... suntem propriu pe ultima suta de metri da suntem tot asa2 in 1 cum ne stiti..multumim lui DD ca suntem bine dar ne asteptam din ce in ce mai mult...sper sa fie bine si usor... prea vreau multe...stiu..dar incep sa ma gandesc mai serios...

Stefania X 2mai avem putin...putin...Doamne ajuta!
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto

Mergi la inceput