Durerea unei pierderi de sarcina (50)
Raspunsuri - Pagina 7
Liana30 spune:
Micheleee si tie iubita..te puppp
Imi iau cardul de ratuste si-nnotam sa prindem muste!!!!! 
"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"
Putin cu putin se aduna marea...
miha74 spune:
Gata am revenit fetelor.
La multi ani!
Sarbatoriti Ziua Romaniei cu carnati si fasole?????
M-am uitat la protv la Dansez pentru tine si m-am umflat de plans...eu nu ii inteleg pe parintii care pleaca si isi lasa copii....

Lara – imi pare tare rau pentru pierderile suferite. Incearca sa cauti alt medic...si eu stiu de aspenter...pentru acest sindrom, dar doar din auzite. Intreaba neaparat un medic.
Dana- ma bucur sa aud ca bb e bine...si ca sotul te ajuta. E important! Mai ai si tu in pic de rabdare....si o sa vezi daca e bebe sau bebelina.
S-apoi nu esti deloc off topic, ne bucuram si noi alaturi de voi gravidutzelor!
Alinushca – hai ca o sa vina si la noi bb, luna asta si eu sunt super motivata, numar zilele...oricum prestez cat mai des, iar din punctul asta de vedere sotul meu este super fericit....am reusit sa il conving sa mai incercam.... a zis ca imi da doua luni![]()
musette - curaj- mai e un pic pana la vacanta de sarbatori! Ce ai mai facut cu monitorizarile????
Va pup si un week-end cat mai linistit si asa cum zicea si Michelle o luna decembrie plina numai de vesti bune si bucurii!!!
http://tt.lilypie.com/LfsYp2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
musettepink spune:
Miha spor la prestat!
Eu am fost la monitorizari decat de 3 ori caci se pare am ovulat f repede in ziua 14,desio eu am un ciclu de aproape 40 de zile....dar necunoscute sunt caile Domnului.Acum astept sa vad roadele.......va tin la curent!
Tin pumnii sa se prinda!

Va pup pe toate va doresc week-and placut!

Visez la ziua cand voi fii 
irinabobe spune:
buna fetelor. vineri am fost si eu la eco in z14 si se pare ca pt o perioada voi iei din cursa pt bebe.
verdictul este boala ovariana micropolichistica, nu stiu daca se rezolva, oricum cel putin 3 luni voi face tratament cu anticonceptionale diane, si dupa aia mai vedem ce si cum.
asa ca sunt tare suparata acum...
va pup pe toate.
Liana30 spune:
irina te pupp..capul sus..se rezolva si alea pana la urma..
musettee vazui ca te rosisi..de ce?ca io ramasei in urma..dehhh sunt baba,,![]()
Pepsi vrusasi sa'mi spui un banc si uitasi?![]()
Dana ma bucur ca esti bine..te pupp..
mirelushhh te pup ca nu te'am mai pupat de mult.![]()
Lauricaaa pt tine unul mai special..tzoc..tzoc
Lauu mii dor de tine..
de fapt mii dor de toate ca am cam tras chiulul pe'aci..da promit..gata am zis ..am zis
voi venii in fortaa
nu de alta da trebe sa'mi pregatesc vocea nu?
facem galerie maree pt Laura nu?
mareeee mareee..
"Eu sunt ceea ce sunt si daca acest lucru nu este de ajuns pentru cineva, atunci acel cineva nu este de ajuns pentru mine!!"
Liana30 spune:
musette acu vazui..nu'l meriti sincer!!!
numai comentez ca ma inrosesc ![]()
IreneCAM spune:
Irina

O duminica frumoasa tuturor!
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
Liana30 spune:
musetteee spionai io si vazui cate ceva
tin pumnii stransi!!stransi!!
va pupp pe toateee!!
alinushca spune:
Ce spionat? Ce s-a intamplat ? Musette ? ![]()
Miha, pai atunci tinem pumnii stransi. Sper ca esti la curent cu toate metodele "babesti" de urmarire a ovulatiei ca-i mai simplu asa decat sa crezi ca sti cam cand ovulezi si sa ratezi cu foarte putin momentul ![]()
irina, imi pare rau sa aud ca asta e problema. dar poate tot e mai bine asa decat sinechie? ma gandesc si eu. oricum, poate, zic doar poate, ar fi bine sa ceri si o a doua parere, doar pentru ca am vazut multe povesti pe DC cu fete care au fost diagnosticate cu asa ceva la ecografie iar la alta ecografie facuta de altcineva nu s-a mai vazut nimic de genul... eu as face-o ca sa fiu sigura. ca 3 luni de anticonceptionaleee... oricum ar fi, eu iti tin pumnii si te astept pe aici sa ne gravidim de-abinelea.
La mine ultima tema pe care o ciclez este ca ieri am vazut pentru prima data copilasul unui cuplu care s-au casatorit cu o saptamana inaintea noastra. Ce frumosi erau! Si cum se face ca am pierdut noi cursa?
. Nu-i nimic, sunt optimista!